Přejít na výpis diskuzí
Herní firmy pomáhají zdecimovanému Japonsku
14.3.2011 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
Hroznej průser by byl,kdyby se roztavily reaktory a vybuchly.Tohle by zamořilo celý Japonsko *8*
-
Nikdy nevis co z toho cloveka bude muze byt zlodej atd ale muze to byt i dobrak a japonci dobraci jsou se podiv na jejich solidaritu
-
Přesně.....na fb využívají těchto strašných událostí k tomu aby do svých skupin nalákali co nejvíc lidí...nj z toho je mi taky smutno :P
-
Není to pěkné, ale já uplně vidim, jak bude na FB zase milion skupin, že to jsou chudáččci a budou se prodávat trika "I <3 Japan" Stejně jako to bylo s Haiti...
-
Přesně.Dělá jménu Michal ostudu..........Do řitě ho nakopat
-
Pokud to by to byli samí takoví Michalové, tak nemohu než souhlasit. Doporučuji skok desetikilometrové výšky s například psem a jedním padákem.
-
Zemětřesení o síle takřka 9 stupňů opravdu vyjímečné. Nicméně země ležící na 3 litosférických deskách, která ještě na pobřeží oceánu postaví jaderné elektrárny je minimálně nezodpovědná. Zemětřesení je katastrofa, tsunami je následek zemětřesení. Mě překvapilo, že Japonsko mělo proti Tsunami docela málo opatření, vždyť na zemětřesení jsou zvyklí, tak mě překvapuje, že je zaskočila Tsunami, která je přirozeným následkem katastrofy. To samozřejmě na situaci nic nemění, tragédie to je
-
lidi jako ty bych zakazal *1*
-
JJ to vím i bez tebe XD
-
Myslim, ze za kretena urcite nejsi... Ja ti dekuju, me ten odkaz pomohl a snad tech par penez, co jsem mohl dat, pomuze i lidem v Japonsku. Krome DMS totiz muzete poslat penize primo na ucet ADRY, coz je urcite vyhodnejsi.
-
Íkvé tykve, viď...
-
A klidně zachran radši psa než mě.Já se smrti nebojím takže mi to nevadí.
Budu štastnej že zachráníš psa.A starej se o něj dobře XD Jinak tě budu strašit -
Jasně zachran ciziho člověka . Třeba je to vrah a odvděčí se ti vraždou a ukradením peněženky XD.
Lidi zabijej lidi.
Cizí lidi mě totálně nezajímaj.
Kdybych mohl nějakemu pomoct tak jo ale jak sem psal když volit mezi člověkem a psem tak pes.Zachráním člověka a ten člověk později způsobí dopravní nehodu například.
Pes bude štastnej někde s nějakou rodinou a udělá aspon dětem radost -
Myslím, že ten kdo bude chtít přispět penězi, tak si cestu najde sám, aniž by mu někdo musel podsouvat nějaké nespolehlivé skupiny.
-
Troll, netroll, některé ubohosti se bohužel nedá nechat bez reakce.
-
Ty jsi ale vážně neskutečný... troll. Lidi, mějte rozum, nekrmte trolly. *7*
-
Je to nepodstatne s ohledem na tragedii z lidskeho hlediska, nebo je snad dulezitejsi, kdy vyjde nejaka hra? Asi ne. A dopad je zatim vskutku minimalni az zanedbatelny (i kdyz to bylo mysleno spise pro zapad), coz je pro Jap herni firmy jedine stesti. Dokonce i propad cen akcii v teto chvili nic neznamena, protoze je motivovan aktualnimi udalostmi a ne kuprikladu spatnou vykonnosti firmy.
-
Japonci jsou silný národ a díky jejich kultuře se s toho dostanou brzy,je až neuvěřitelné kolik smůly najednou může lidi postihnout. *9*
-
Jen chorý člověk toto může napsat. Chorý a nebo hůř hloupý v tom nejhoršim slova smyslu. Bohužel u tebe to bude asi obojí. *11*
-
Keby som mal voliť medzi tebou Michal a psom, tiež radšej volím psa.