Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud chcete podpořit japonsko dárcovskou SMS mrkněte zde http://www.facebook.com/event.php?eid=188231791213372, cena SMS 30 kč, z toho jde na pomoc 27 Kč, SMS jsem poslal.
    • Myslím, že ten kdo bude chtít přispět penězi, tak si cestu najde sám, aniž by mu někdo musel podsouvat nějaké nespolehlivé skupiny.
    • Jozef123
      .....cena SMS 30 kč, z toho jde na pomoc 27 Kč.....a ty tomu veríš pretože to tam napísali *1*
      • No takhle (Česká Armáda Spásy a Humanitární Organizace ADRA) nejsou podvodníci, nikoho nenutim přispět, jen že je možnost přispět. A dávat mi za tohle -3 je od vás hezký. Zde je odkaz přímo na Adru http://www.adra.cz/adra/cz/press-centrum/tiskove-zpravy/seznam-zprav/japonsko-bylo-zasazeno-silnym-zemetresenim-nasledne-vlnou-tsunami.html , ale asi neni dobrý to sem posílat, okdazy na pomoc Japonsku, když jsem potom za kreténa.
        • XindlCZ
          Myslim, ze za kretena urcite nejsi... Ja ti dekuju, me ten odkaz pomohl a snad tech par penez, co jsem mohl dat, pomuze i lidem v Japonsku. Krome DMS totiz muzete poslat penize primo na ucet ADRY, coz je urcite vyhodnejsi.
        • miker17
          zaregistrovat se jako armáda spásy může kdokoliv
          • Souhlasím, podvodníci jsou, budou a bude jich příbývat. Jinak ten první příspěvěk co jsem poslal, zní dost podvodnicky. Pokud by to ovšem byli podvodníci, tak okradli i mě.
            • myslim, že můžeš být v klidu, to číslo i sms jsou pravé, takže jediný co hrozí je, že někdo tu stránku pak po přiživení se na tý události předělá na nějakou reklmaní blbost, to je všechno.
          • to sice na facebooku ano, ale tu konkrétní sms a její číslo už si opravdu jen tak někdo zaregistrovat nemůže.
    • Strč si ten facebook doprdele
  • smazáno
    • Porucha v elektrarne zapricinila vybuch sopky? Fakt? Nekecej.
      • Neříkám, že je to příčina. jenom poukazuju na souhrn událostí jak se zhruba stali
  • Tá stránka na FB vyzerá podvodnícky preto som to aj napísal pretože takýchto "dobročinných" spolkov tu už bolo dosť...
  • Japonců je hromada pár tisíc mrtvejch jim neuškodí.škoda zničeného majetku lidé mě nezajímaj.Kdybych si měl vybrat zda zachránit člověka nebo například Psa tak volím psa.
    • Pokud to by to byli samí takoví Michalové, tak nemohu než souhlasit. Doporučuji skok desetikilometrové výšky s například psem a jedním padákem.
      • Přesně.Dělá jménu Michal ostudu..........Do řitě ho nakopat
    • lidi jako ty bych zakazal *1*
    • Ty jsi ale vážně neskutečný... troll. Lidi, mějte rozum, nekrmte trolly. *7*
      • Ysquanir
        Troll, netroll, některé ubohosti se bohužel nedá nechat bez reakce.
    • Jen chorý člověk toto může napsat. Chorý a nebo hůř hloupý v tom nejhoršim slova smyslu. Bohužel u tebe to bude asi obojí. *11*
      • Arkham horrror?
        No nahodou mozna cetl ten samej clanek co ja tak nejak to zkratim je tomu asi devet let co byla nekde uz nevim kde nehoda na silnici ridic v bezvedomi a auto horelo coz neni nic vyjmecnyho normalne to nikde napsany neni de o to jak to pokracovalo proto to zpetne napsali no a protijedouci vuz tehdy jel sam mozna kdyby mel celou rodinu dopadlo by to jinak vystoupil a z toho auta ho vytahl co nevedl ze jeho trestni rejstrik je ponekud dlouhy jinak by ho tam asi nechal a co cert nechtel jednou v noci ten z toho vyhoreliho auta byl zase sjetej a rekl si ze vykrade dum a bac vykradl toho co ho zachranil no nahoda jak svina a tresnicka na dortu byla to ze mu pritom znasilnil dceru ktera tam tehdy byla rodice byly pryc no von se mu pak omluvil ze kdyby to vedel vybere si jinej dum :-D ale myslim ze si tatik do konce zivota vycital ze ho tam nenechal shoret tim nechci rict ze bych nepomohl koukat se jak nekdo uhori na to nemam a taky bych se snazil pomoct jen se musi pocitat s tim ze zivot je nekdy pekna svine
    • Keby som mal voliť medzi tebou Michal a psom, tiež radšej volím psa.
      • A klidně zachran radši psa než mě.Já se smrti nebojím takže mi to nevadí.
        Budu štastnej že zachráníš psa.A starej se o něj dobře XD Jinak tě budu strašit
        • Íkvé tykve, viď...
          • JJ to vím i bez tebe XD
      • Jasně zachran ciziho člověka . Třeba je to vrah a odvděčí se ti vraždou a ukradením peněženky XD.
        Lidi zabijej lidi.
        Cizí lidi mě totálně nezajímaj.
        Kdybych mohl nějakemu pomoct tak jo ale jak sem psal když volit mezi člověkem a psem tak pes.Zachráním člověka a ten člověk později způsobí dopravní nehodu například.
        Pes bude štastnej někde s nějakou rodinou a udělá aspon dětem radost
        • Nikdy nevis co z toho cloveka bude muze byt zlodej atd ale muze to byt i dobrak a japonci dobraci jsou se podiv na jejich solidaritu
  • Amylee.Anderson
    Není to pěkné, ale já uplně vidim, jak bude na FB zase milion skupin, že to jsou chudáččci a budou se prodávat trika "I <3 Japan" Stejně jako to bylo s Haiti...
    • Přesně.....na fb využívají těchto strašných událostí k tomu aby do svých skupin nalákali co nejvíc lidí...nj z toho je mi taky smutno :P
      • co to s tema trickama by nebylo vubec spatny kdyby ty prachy z nich tam skutecne sli :-(
  • Hroznej průser by byl,kdyby se roztavily reaktory a vybuchly.Tohle by zamořilo celý Japonsko *8*
    • Tyhle reaktory (na rozdíl od Černobylu) jsou stavěné tak, aby v případě roztavení jádra zůstala veškerá radiace uzavřena v reaktoru. O to bych se momentálně moc nestrachoval, přece jenom vydrželo to už zemětřesení, tsunami a explozi/zřícení budovy reaktoru. Mimo to Japonci jsou mistři na stavby budov odolných proti zemětřesení (viz jejich mrakodrapy).

Horší to bude s následky - zejména problémy s elektřinou a ekonomikou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit