Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co kdyby radsi fixnuli broken herni mechaniky a poladili balanc? Co, vy joudove co tvrdite ze to neni o penezich? *15*
  • Keyz
    U podobných MP her s realistickou technikou je největší chyba brát si techniku podle toho jaká byla v reálu. Díky balancování výpočtu kdo bude s kím bojovat atd. Je to často naprosto jinak.

Když jsme prvně hrál WOT tam jsem jel němce a časem se to zcela změnilo aby každý neměl Tigra apod. Tedy hlavní jsou pouze ty údaje u vozidel a ještě jejih vzled (zda mají výhodnější trvar pro odražení střely apod.)
    • Ale oni tenhle balanc musí udělat. Kdyby proti sobě stavěli tanky dle doby, tak by jezdili Tiger tanky proti T-34/85 a Shermanům s krátkým 75mm kanonem. Samozřejmě by Tiger vše na kilometr likvidoval.

Čili oni postaví Tiger proti IS-3 a různým Pattonům, kteří ho samozřejmě vyndají.
      • Daji se implementovat i dalsi aspekty - pokud te ty nemecky zviratka budou stat na opravach 100x vic, a ingame se ti bude stavat, ze se proste podela a nepojede (jak to bylo v realu) tak tim slusne vykompenzujes to, ze znici Tcko na kilak. Jako dalsi soucast balancu muzes udelat to, ze enemaci budou mit tech Tcek 5x vic, takze proti kazdymu tygrovi bude na druhy strane 5 Tcek. Nevidim v tom zadnej problem (a ve wt presne tohle obcas vidis, ze sou bitky ogrganizovany tak, ze jedna strana ma sice "horsi" techniku, ale vyraznou pocetni prevahu).

Jinak si uvedom, ze zasahnout pohyblivej cil neni zrovna easy, a spolehlive to umej az neaktualnejsi tanky vybaveny balistickejma pocitacema ...
      • To je fakt Tiger by pak byl králem bojiště. Ale ten T34/85 ve WT mi Tigera sundal už mockrát a to dokonce zepředu, takže bych ho nepodcenoval *1*
      • Oprava, nemyslel jsem Patton, ale Pershing. Kdo se má v těch jejich generálech vyznat.
  • Jsem zklamán, ve článku ani zmínka o Tank 1990, z kterého se beztak inspirovali nejvíce. :D Stejně jako na apríla, když tam dali pár map na motivy této hry. :)
    • No to jsi tady vzpomněl kousek. Tu hru jsem měl před dvaceti lety na ťamanské kopii nintenda. Ale už v té době byla perfektní.
  • Oprava: Tento příspěvek měl být reakce na příspěvek Hannibala Lactera nebo jak to bylo to jméno *1*

To je fakt Tiger by pak byl králem bojiště. Ale ten T34/85 ve WT mi Tigera sundal už mockrát a to dokonce zepředu, takže bych ho nepodceňoval *1*
    • Hodne zalezi na vzdalenosti ze ktere ta T34 strili a taky kam presne strili.
      • tak T34, zrovna včera se kámoš chlubil jak s jednou T34 nasázel 16 killů, já dal den předtim 14.. ta hra vůbec nenadržuje Rusákům *1*
        • Na druhym ranku normalka. Tam kdyz mam s T34 min jak 10 killu tak to je spatny ale na tretim ranku uz se veci maji trochu jinak.
          • právě, efektivita T34 aspoň 10:1, jak je v Rusku dobrým zvykem *1*
  • WT NEJLEPSI HRA NA SVETE

https://www.youtube.com/watch?v=wR6pH0-4P5U
    • "you forgot to edit in the clips while you wait to reload" :D

A to ani nemluvim o tech chvilich kdy dam hit a nic to neudela...
  • TheGGG
    To je jinej next gen na tom PC *1* *1*
    • Pull that dildo out ur ass already.
      • TheGGG
        yor Ingliš sak lajk yor mam strenžrs dyks
        • Buzicek Býbr si zase naklikava?
          • TheGGG
            Oba víme, že jsi mi to plusko taky dal. Nemusíš se za svou orientaci stydět *14* *14*
            • TheGGG
              A přesto mě pořád naklikáváš a reaguješ na mě. Ty si vyloženě hladový po kktech. Bohužel, obezní PC geekové tvého formátu nejsou můj typ. *14* *14*
            • oba vime leda tak to ze jsi kkt *3*
  • jindra.veliky
    A bude to v 60fps?
    • Keyz
      Jak řekl Lukáš Macura ve FC. Bude to jeden snímek za druhým *15*
    • 120 boxes per second
  • fuj fuj fuj fuj to je ale (kostičkový)hnus *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit