Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mohli by hlasovanie v súťažiach sprístupniť aj na Slovenku
  • Dlaha
    Co se stalo s těma starejma moderátorama? Teda ta minulá ženská byla docela o ničem, ale chlapík ušel a Tučka jsem se už dost nadíval v Level TV (nebo jak se jmenoval ten pořad, co dávali na DVDčkách) a nějak mě omrzel...
  • No já osobně nechápu, proč tak všichni haní gamepage(tady už třeba zas tolik ne, ale v diskuzích o replayi docela často). Nebýt těch scének, je podle mě na úplně stejné úrovni(co se týče recenzí, redaktorů...) a díky tomu, že mají vždycky pár sekund přiblblou scénku všichni hned na nadáváte(já to prostě neřeším...). Tím chci ovšem taky podotknout, že replay má také slušnou úroveň a konkurence šlechtí, takže už čekám jen zvyšování standartů. *5*
    • Bez těch rádoby vtipných scének by GP na tom byl lépe.Ztrací tím caš, který by mohli věnovat nějaké recenzi.A tu jejich potřeba přotočit v každém dílů těch jejich 6 možna i více "moderátorů" asi taky nikdo nevysvětlí.Jako by tam byli třeba.
      • mirekdusinojc
        GP na stejné úrovni? Hmm, skoro bych řekl, že vtip týdne. GP mě bavilo asi tak když mi bylo 10 let (cca před 10 lety). Ovšem od té doby se pořad prakticky nezměnil. Jenom z prostředí relativně vkusného a dobře kolorovaného hradu se přesunuli do prostředí šíleně hnusného a odfláknutého modrého humusu, zřejmě lodě ( Navíc byl při tvorbě prostředí použit stejný software se stejnou verzí, jako na hrad, takže to vypadá stále jak z 90. let) Obsah je silně neaktuální, chabí moderátoři by se nikde jinde, než v tomto pořadu neujali a recenzenti také nikterak nezáří, i když jsou jejich kvality alespoň průměrné. A všechno to vychází z faktu, že pořad GP je povinný. ČT je jednoduše veřejnoprávní televize a její "povinností" vzhledem k placení poplatků, je obsáhnout co nejširší okruh. Tím pádem do něj zapadají i videohry. Kdyby byl GP alespoň z poloviny dělán s takovou chutí, jako jsou dělány pořady jako Pomeranč a pod. tak by to mělo cenu. V takovéto podobě je ale pořad zbytečný, ba možná až škodlivý. Na druhou stranu u Re-Playe jde o sledovanost, jakmile nebude mít dostatečnou sledovanost, televize ho nahradí nějakým Bčkovým cool seriálem a celá redakce bude bez práce, což znamená, že se pořad musí stále vyvíjet. Tzn. Re-Play dnes, muže být za rok úplně někde jindy, natož pak za 10 let. BTW: Stejně byl nejlepším herním pořadem Cybernet, který svého času běžel na kabelovém Supermaxu *2*
        • Ze se do toho micham: myslis, ze Re-Play se muze nekam vyvijet a extra zmenit? Bezi uz snad dva roky a je porad stejny. Vcetne znelek a celeho pojeti.
          Jinak se ale shodneme, Gamepage vidim uplne stejne. Nutny porad pro CT, aby ho mela a mohla si to odskrtnout. Smesne a zastarale virtualni studio, kvuli kteremu se musi natacet 4 dily najednou, cimz trpi aktualnost. Podivni moderatori a naprosto zbytecne scenky (ze snad vtipne?), ktere jen berou cas a ukazuji hrace jako "partu debilu". Gamepage dela hracum vazne spis ostudu, nez aby pusobila osvetove a informativne.
          Re-Play ale neni o moc dal. Dobre, je aktualni, coz je urcite plus. Moderatori jsou ale prkenni a ve vysledku zbytecni. Nemusel by to uvadet nikdo, studio se da vyskrtnout. Tukanuv "humor" a styl mi nesedi, ale to je asi individulani, stejne jako priserny hlasovy projev toho jejich predcitace recenzi. I znelky jsou moc cool, zdlouhave a spolu s grafikou preplacane. Tohle seskrtat, je z toho porad typu Cybernet nebo nekdejsi Kinobox. Proste jen obraz a k tomu komentar. Zaroven to ale chce vic a lepsich (najmete skutecneho hrace) vlastnich zaberu z testovanych her, takovy porad neni idealni jako promitacka traileru.
          • Moc nechápu ten konec, mně přijde, že to je CELÉ dělané z vlastních záběrů z testovaných her, pokud jde tedy o recenzi a ne nějakou novinku nebo aktualitu, tak nevím, na co narážíš.. Naopak se mi líbí, že u recenzí se mluví zhruba o tom, co se ve videu děje (nebo naopak, ve videu se ukazuje, o čem se mluví), to mě třeba hrozně rozčiluje na GP, kde někdo čte z papíru recenzi a do toho jsou pouštěné úplně náhodné záběry z hraní.
            • Aha, tak ja to vnimam presne naopak. U Gamepage text a obraz vetsinou sedi, zvlast kdyz recenzi dela Ondra Broukal. U Re-Play mam pocit (alespon obcas) ze jen slysim ctenou recenzi a k ni nekdo promita nejake zabery - nahodou ze hry, o ktere je rec. ;)
              A k tem trailerum - praveze vlastnich zaberu ma Re-Play (zda se) cim dal mene, jakoby to nestihali vyrabet, tak si vypomuzou uz hotovym videem. Ted treba v sobotu, Test Drive Unlimited 2. Vic jak pulka recenze z traileru (ale chapu, hodily se jim do kramu, ukazaly spoustu obsahu, moznosti tuningu bytu i avatara) a co nahrali vlastnorucne, to byla neskutecna bida, ten clovek hral snad zavodni hru vubec poprve. Vlastne ne, podruhe, stejne zoufale bylo i Gran Turismo 5. Takze hral dvoje zavody a vubec se nelepsi, ma problem jet rovne a po silnici. ;)
  • KIMCID
    přijde mě obsahově slabší než u konkurence
  • Je dobře že se pořadu daří *4*
  • Tak od dob "Spatneho vlivu" na ktery jsem koukal, kdyz jsem byl na zakladce, je to prvni porad o hrach, ktery mam chut sledovat. Tukan je prima borec, Alzbeta zase prototyp geekovskeho idolu - krasna holka, co hraje hry. Rezenze jsou dlouhe tak akorat a dobre se poslouchaji. A navic je to na games.cz, takze pro ty z nas, kteri maji malo casu a TV nevlastni vubec (zbytecnost), je to idealni herni update.
  • Trochu odbočím, proč se to přestěhovalo z TV Public na Prima COOL ?
    • mirekdusinojc
      Protože TV Public je televize pro lidi, které víc zajímá do koho se zamiluje Esmaralda, nebo jaká bude jejich budoucost za 90,- / minutu?
    • Mimo jine take proto, ze PublickTV krachla a uz nevysila :-)
      • Myslíte Z1, že?
    • Vice viz http://www.digizone.cz/clanky/na-prime-cool-se-s-re-play-citime-lip-rika-jeho/
    • kvôli podmienkam, ako hovoril niekto z vedenie Re-playu na COOL majú väčšie možnosti, potom na TV Public ku koncu nedostávali peniaze, a predsalen COOL je viac rozšírené ako Public
  • mno, rekneme si to ale narovinu: 94.000 je pro komercni televizi hodne malo, uspech by pro ne bylo aspon 20-30% share, ne onech zminech 9%. bojim se, aby to prima po case nezrusila.
    • 9 % je pro Prima COOL nadprůměrnej výsledek, uvědom si, že oproti Nově nebo Primě to je stanice zameřená na specifickou skupinu diváků a s 20 procentním podílem se u ní nepočítá a ani nikdy nepočítalo. Třeba za poslední týden byla sledovanost primy cool cca 3,5 %...
    • Sledovanost Prima COOL je v průměru tuším nějaké 2%.
  • Držím palce do budoucna ;)
  • Drzim palce. Je to velmi prijemny porad. Nezvladam "primy prenos", ale vzdy si to rad pustim z Tiscali. Uspech je zaslouzeny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit