Přejít na výpis diskuzí
Hernímu pořadu Re-Play se na Prima Cool daří
1.3.2011 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
Na mě to má moc rádoby cool vzhled, který narozdíl od jiných nemusím. Alžběta je co se týče moderování díl od dílu lepší, ale ubral bych na makeupu. Mikoláš si už něčím prošel, což je poznat, ale jeho výstupy i tak působí jaksi trapně.
Jestli tu byl kdy kvalitní pořad o hrách, tak to bylo Score Live. Narozdíl od Re-play nebo Game Page se mi na něm líbilo, že měl jen jednoho moderátora, měl menší studio a vzhled pořadu vyráběného na koleně. V něm Mikoláš doslova zářil a já vždy netrpělivě čekal na další díl. -
-
Na Score Live vzpomínám moc rád hlavně na redakční ovci se kterou si tam Mikoláš užil hodně srandy a jinak celkově to bylo takový přívětivý, ale Re-play taky rád sleduju i když někdy nestíhám premiéru. *9*
-
-
Při zmínce o Ovečce mi vyhrkly slzy nostalgie do očí *4*
Bééé
-
-
Pán je odborník, alééé? ...nebo spíš konzervativní?
-
-
Ještě by to mohli začít dávat v nějakej rozumnější čas
-
Vsadím se že když Redaktorka ukáže svoje přednosti tak bude sledovanost ještě větší :-D *3* *5*
-
-
ja myslim ze ma super postavu
-
Ty mas asi zoufalej vkus :)
Slecna moderatorka by mela v prvni rade zhubnout a pak se muze ukazovat. -
-
šel by tam
-
Tipujem, že máš 13 rokov.
-
-
to by nejdřív musela nějaký mít
-
-
Tak ty je, Vladkooo, vidět nemůžeš.
-
-
-
pořad, který nedělá ostudu, bohužel, tohle o ČT říct nemůžu, protože jen díky nim je Game Page takový, jaký je
-
Paradní pořad! Jen tak dal...
-
jen tak dal, pan Tucek je machr :D, kousek po kousku a za chvili tu mame zacatek nove ery :)
-
Zajímalo by mne, jak tu sledovanost zjistí, když TV nemá odezvu, je to jen pasivní příjem.
-
-
Byl o tom pořad na nově. Pár rodin má doma nějakou krabici, která tohle zaznamenává a posílá někam na tu jejich ústřednu, oni statisticky převedou čísla z pár rodin na republiku a je to. Takže když celá republika vypne TV, ale těch 1000 rodin bude koukat na novu, tak jim vyjde, že všichni lidi v ČR prostě čuměli na novu.
-
-
ten vzorek se vybírá velmi pečlivě a pravidelně se obměňuje. statisticky by to +- vycházet mělo.
-
-
Já vim, ale i tak, prostě mi přijde, že pořád je těch lidí málo, kteří maj tu krabičku. A vzhledem k tomu, že to zrovna všude cpe Nova, tak bych tomu moc nevěřil :D Určitě fixlujou, aby dokázali, jakou maj sledovanost.
-
-
fixlovat nemohou, protože to nejsou zaměstnanci Novy, dělá to pro ně jiná společnost. a ten vzorek na to stačí, statistika je poměrně přesná věc a lidé se chovájí podle stejných vzorů. jinak nesmí o sobě říkat, že se tohoto průzkumu účastní, aby je nemohl nikdo ovlivňovat. a věř, že ti lidé to pak berou zodpovědně, tedy ve večerních hodinách jsou v některých domácnostech jistě boje a vyjednávání, na co se budou dívat... (když se tedy musí rozhodovat, co v té konkrétní době sledovat...)
-
-
Jj, vim. Ano, statistika je přesná a dobrá, ale od doby, co jsme to měli na střední a na vošce, tak mě už jen to slovo statistika uplně ... mno štve :D
-
-
-
-
-
-
No pokud to bude tak nalinkované jako do teť tak jim to dlouho nevydrží