Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další hra kvůli které se vytváří dvě nesvářené strany. Já HotS vítám, je to hra pro mě. Na hraní nemám moc času a když si chci zahrát, tak se chci bavit a i když jsem Dotu hrál, není to pro mě. Člověk u toho musí trávit hodně času, aby byl dobrý a bavil se, takže HotS bude pro mě vhodnější než Dota. Ale tím neříkám, že je Dota zlo, každému sedí neco jiného.
    • Jestli musíš být v Dotě dobrý, aby ses bavil, tak děláš někde chybu.
      • Máš pravdu, v Dotě jsem dělal jednu krpu za druhou.. kupoval nevhodné předměty, špatně investoval body, last hity mně nešly, atd. A já se u hry nebavím, když vím, že spoluhráčům jsem spíš přítěží, proto dotu nehraji a pro mě je HotS přívětivější pro příležitostné hraní, než Dota. Kdybych měl na hraní víc času a pořádně si nastudoval itemy a mohl se tomu věnovat, tak by to třeba bylo jinak.
  • moba hry me zrovna neberou, ale chvilku jsem hral dotu 2 i lol, ale daleko vice me vzdy odrazovalo (ne)spoluprace hracu v tymu nez, ze by mi nejaka mechanika hry prisla prilis slozita
  • Líbí se mi styl vezmeme všechno, na někdy někomu nelíbilo v jiných moba a zrušíme to (lvl, deny, jungle, last hit....OMG!!!), přetáhneme ty whinery, nelíbivé věci něcím líbivým, třeba minikvesty to nazveme, ano to je dobrý nápad, a začneme pomaličku polehoučku ždímat však ono to půjde, hlavně ať to je jednoduché :)
    Naprosto uznávám schopnost Blizzardu dělat jednoduché hry a dojit tolik peněz ;)
    • jakej má smysl zabíjet vlastní moby? To je chujovina už od samého začátku a konečně to někdo změnil...nebo vám nevadí že už přes 10 let se hraje každá moba hra (snad s vyjímkou StarBattle) prvních 15 minut uplně stejně??? Napřed deniovat, pak nakoupit něco na attack speed a možná posledních 10 minut bude i zábava?? HURÁ, konečně to někdo změní!!!!
      • jenze to je problem public her, kdyz se podivas na nejaky lepsi hry, uvidis, ze se sice provadi take stejne akce (treba gangovani), ale uz od prvnich minut je to konflikt mezi hrdinama a pritom do toho jeste musis stihat ubirat vyhodu protivnikovi tim deny. Tzn. ze to 15 min. hniti na lajne, kde ti to prijde jen o deny/lasthit a hlidani missu neni chybou hry, ale pristupu beznyho hrace, ktery uz stagnoval na to, ze se hra da vyhrat i jinak, nez jen dobrou farmou.
      • zabíjet vlastní moby? žádnej je to hloupá chyba Warcraft omezeného enginu kterou z nepochopitelného důvodu zakomponovali i do ostatních dota her asi že už na to hráči byli zvyklí
        • Zabíjení vlastních mobů se dalo ve Warcraft editoru s trochou snahy vypnout. Zůstalo to tam proto, že to přidává na komplexnosti.
      • Takže dle tvé logiky - čím méně mechanismů = tím měnší stereotyp? Zamyslel jsi se vůbec nad tím, než jsi tento komentář napsal?

Tyto všechny věci, ti mohou dát dobrou taktickou převahu.
        • wenceslaus
          Psal o určitých mechanismech, takže nejde o to jich mít prostě jen méně (když už jsi nakousl tu logiku).

Otaktice tohle není. Polud by před hrou dostal hráč, co první 100 klikne myší, bonus, bude to taktika? Asi těžko. Podobně je na tom jungle, last hit, deny...

Ano, bez nich by byla hra menší stereotyp, protože by zbylo víc místa na konflikt hráčů a to je ta nejkreativnější a nejtaktičtější část.
          • 100krat kliknout mysi umi kazdy, ale dobre lasthitovat/deny/junglovat nikoliv. Nemluvim o tom, ze jeste vice hracu neumi protivnikovi v tomto zabranit. Samotny konflikt hracu je pak o tymove hre, kde se projevi to, jak tym k jednotlivym prvkum hry pristupoval. Vidim vetsi prostor pro zlepsovani taktiky na urovni doprovodnych prvku ve hre, nez v tom, jak a kdy poslu svuj spell v massfightu (samozrejme to je taky dulezity), nicmene pokud bude cela hra o tom, ze tam pet lidi spamuje spelly, taky pochybuju o jejich hlubsim taktickem vyznamu (tj. spelly maji k tomuto ucelu nizke cd a nemaji tak velky dopad na bitvu).
            • Jack1947
              Zlaté SMITE kde stačí držet myš, jinak souhlas je to trochu o umění.
        • ale vždyť sou táááák nudný.....taktická převaha se dá získat i jinak než opakováním stejné věci do zblbnutí...a přišel na to i blizzard a proto tam jsou jiné mechanismy a ne tak hloupé jako zabíjet svoje vlastní moby a nebo se snažit mít u sebe co nejvíc butterfly předmětů....možná mě to už unavuje po tolika letech že tenhle žánr stagnuje a stále vychází ze stejných principů...
          • a jak jinak? Deny je sice o získávání převahy, ale rozhodně to nerozhoduje konečný výsledek hry ve smyslu taktické výhody. Hru vyhrává dobrý teamplay a to je základ všech MOBA her. Pokud budeš i toho nejlepšího lasthitaře gangovat, tak bude ztrácet. Hloupý to rozhodně není, je to součást "hry na lajně", především tam a v tu chvíli je znát taková taktická výhoda, pokud zaostáváš, měl by ti zbytek týmu pomoci, měla by se podle toho dynamicky přehodnocovat strategie celé hry. Proč stagnuje, protože většina zasádnějších změn se do hry hůř prosazuje a to hlavně kvůli balancování hry. Např. Demigod, ten měl skvělý nápad (zabírání spotů, jako tady kempů, tedy žádná novinka), vylepšování creepů a věží, což považuju za skvělý nápad, dostat soupeře na tom, že investuju goldy místo do itemu třeba do posílení lajny a tím ho oslabím nebo získám výhodu na častějí návštěvu roshpitu... jenže tohle se dlouhodobě musí balancovat, aby pak nestačilo jen co nejřív získat takovou výhodu, což u lasthitu/deny nejde, protože to chvíli trvá a lze tomu dobrou strategií zabránit. V dotě přišlo hodně změn, který už se v tom času ztrácejí -> lahev ->moznost sebrat runu do lahve -> bota v postranim shopu -> kuryr . Jinymi slovy, muzes udelat jakoukoliv MOBA hru, ale pokud ma mit vyssi strategicky, takticky potencial musis obsahovat i slozitejsi mechaniku na nekolika urovnich od hry jednotlivce az po souhru tymu.
            • to Revan1: S tim samozrejme souhlasim. Ostatne i proto existuje v zanru MOBA vice her, jen se mi zdalo, ze je to dote vytykano jako nevyhoda nebo spatna vlastnost (archaicky prezitek). Naopak mne tohle na dote bavilo nejvic, poznavat to a osvojovat si tyhle mechanismy. Druha stranka veci je, ze jsem na to mel chut i cas.
            • Jednoduche mechanizmy se pouzivaji proto, aby nebyl takovy markantni rozdil mezi rekneme mirne pokrocilym hracem a zacatecnikem. On totiz zacatecniku, i kdyby chtel, to dorazeni az tak dobre nepujde.

Kdyz ale slozitejsi mechanizmy existuji, tak je nakonec stejne budes muset pouzivat, coz ale muze byt pro nekoho otravne a radsi by se soustredil na jine veci. Proto je celkem nespravne nejak porovnavat co je lepsi/horsi hra na zaklade slozitosti mechanizmu a kazdy si vybere sam co ho bavi.
          • Můžeš mi prosímtě říct co je na HotS tak revolučního, že to bude diametrálně odlišné od Doty a nebude to nuda?
            • Asharak
              Proboha se na tu hru podívej -_- pokud nejsi trouba a hrál/viděls dotu nebo lolko tak to hned poznáš... protože už na pohled je to divné a odlišné.
          • a tak se necháš opít rohlíkem od blizzardu :)
            • lepší se nechat opít novým rohlíkem než deset let pít stokrát převařenou břečku... *3*
    • wenceslaus
      Jasně... každej má názor "OMG". A to jako "dojí" každej kdo něco dělá, nebo jen ty který tak označíš?
  • btw vite proč je v hrach od blizzardu kamera nalepena na zemi a nejde poradne odzoomovat? protože ty hry delaji pro e-sport a ne pro hráče. Tak aby se divakum na to lepe koukalo (hraje se to pochopitelne neprehledne jako v hernim praveku).
    jinak škoda že diky tomuto moba šilenstvi blizz nedela na warcraftu 3, co je od nich jedina hra kde mam 60% nadeji že to bude jakš takš hratelny, i kdyz pochopitelne opet bez zoomu a s minimem inovací
    • Asharak
      S tím zoomem je to hlavně k vůli stejným podmínkám pro každého hráče. Pro diváky jde v SC2 odzoomovat.
  • Ježíši :)
    Tak moba hry mají své kouzlo ale jenom pro někoho hodně se o moba hrách mluví kvůli masáží s turnajů a milionové ceny, kdybych měl přirovnat moba ke sportu tak by to byl určitě golf ,poslední dobou už i pochybuji že ve hrách existuje pro gaming protože ten co je ''dobrej'' má odehráno x hodin a nemá žádný život , dota a lol chtějí dokázat a udělat s hraní her sport vždy se tomu jenom zasměju, že nějaký hráč je na turnaji a vyhraje protože mačkal rychleji ''wasd'' tak by měl dostat zlatou myš a stát vedle Ronalda nebo Federera
    • Schimacher vyhrával preto, lebo silnejšie mačkal plyn a rýchlejšie krútil volantom?
  • Můžete mi ve zkratce někdo kompetentní napsat několik největších výhod moba her? Já žádnou v životě nehrál, ale třeba zle dělám.
    • - neni treba skill
      - neni treba čas na hraní - hrdinu mas vyleveleneho raz-dva
      - jsi současti party takže se muzes vymlouvat že to podelal nekdo jiny
      - moc se po tobe nechce, v podstate jen zabijiš nejake moby
      - lahka rotace skillu - mas jich jen par
      • wenceslaus
        LoL. Můžeš mi vysvětlit, proč není potřeba skill? Nebo to vůbec rozvést?

PS hrál jsi někdy moba?
        • Jack1947
          To je když někdo něčem myslí že ví a moc neví. *7*
      • Jack1947
        Není třeba skill , no možná ne no ale o štěstí respkt bez práce to taky není... vymlouvat se sice můžeš ale každý je jaksi zodpovědný takže ti to nemní nic platné.
        Zabijíš hráče né moby... Skilly nejsou ale mají funkci kdy se vybijí a musí se čekat. Než se opět nabijí nehrál si MOBA hry... takže tě moc nebavejí nebo jsou to pro tebe blbosti atp...
    • Ristoro
      Pokud budeš patřit k těm lepším, tak určitě hodně často nervy v pr*eli, taky to může žrát až příliš mnoho času.
    • Ta swině tady měla kufr!
    • Jack1947
      Tak je to v "nenáročné" defakto je to i občas clkem zajímavé a začne to bavit bud nebo ne. Je to hlavně stále jen o jednom zabít pokud možno co nejvíce hráčů a zničit jejich věže dříve než to udělají oni tvému týmu. Kompetetivní a zábavné to je a hlavně se to dá nehrát narozdíl od rpg klidně i půlroku a nic se nestane. (nepočítám li updaty).
    • Chytlavá kompetitivnost, zábava, jednoduchost, v kolonce osobního života si díky tomu můžeš zaškrtnout "společenskost"? Každej si vybere svoje. Myslím, že i každý MOBA nabízí něco jinýho, to já nevím, já hral před mnoha yárama DotA a pak jsem i chvílu zkoušel LoL a přišly mi obě na jedno brdo, tak těžko říct.
      • Dag0
        "jednoduchost" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jako kdyz mi matchmaking v Dote hodi soupere s nahranou dobou 3000+, kdyz mam uzmoulanejch 200 je to vazne jednoduchy :D
  • omg, tato pretlacovana hovadina je tu zase? len preto ze je to od blizzardu(od ktoreho je kazdy titul "hra bohov"). preco tu nie su clanky o inych moba hrach
    • Musim souhlasit..stačilo přečíst 5 odstavců....je v tom cítit,že vše co je v HotS jinak než v Dotě je skoro lepší...netaháte se o LH...nestaráte se o deny....hmmm....neřešíte zkušenosti...hmm,,, goldy dostáváte rovnoměrně jako tým...hmmmm
      Jenomže o tom právě ta hra je...některý hrdina potřebuje více goldů....jiný čeká jen na level aby se mu odemkla ulta....
      Co bude dál v této revoluční hře? Postaví proti sobě 5 hrdinů a všichni se semelou za zápas po 30 vteřinách končí....???
      • Dag0
        ehmm goldy tady nejsou ;)
      • To už tu dávno je, koukni na Bloodline Champions a je to mnohem těžší než náká dota nebo LoL
    • Nebul tady *13*
  • wenceslaus
    Teda jako hráče DoTA 2 mě tyhle věci opravdu vždycky silně štvaly (last hitting, denying, jungle atd.), tekže mě ta hra zatím zní velice sympaticky. Ovšem ta grafika mi přijde snad ještě pastelkovatější než ta v DoTA2. Blizzardí styl grafiky mi přijde opravdu odpudivý... naštěstí pro ně patřím do menšiny :-)
    • To ti v podstate vadi skoto cela dota ne? proc to hrajes :)) *8*
      • wenceslaus
        Teamfight... to mě baví. No, vlastně fighty obecně. Pushování je taky dobrej taktickej prvek.
    • RockStar
      Proboha? Proč tě štve last hitting? A deny? a Jungle? Mám něco kolem 4k mmr (hodně slabé) a mám vždy nejvíc deny kolem 18!! Za 50 minutovou hru. V nižších rancích to je totálně jedno, že někdy vůbec nedělá deny.

To, že musíš last hittovat... Proobaha! Tak musíš nějak aspoň hrát, něco dělat, trochu se snažit.

Jungle je super, uvolníš místo na long lane. A ganguješ když máš level. Tady popsaných 20 minut je kokotina, jelikož 20 minut když v pubu jenom farmíš jungle = prohra.
      • wenceslaus
        Ale já to dělám! Last hity i deny. Jen říkám, že je to nudná a nesmyslná mechanika.

Nevadí mi se snažit (proboha... *7* ) ale tahle část mi prostě přijde nezábavná a zbytečná. Navíc dívat se na ty zaseklý animace když někdo časuje melee útok... fuj.

Chápu princip a účel! Ale je to snad multiplayer ne? 10 hráčů na relativně malý mapě... grindit mobky je zbytečná herní mechanika.

Prostě závody v krmení se místo konfliktu hráčů jsou, dle mého, spíš na škodu.
    • Za času W3 to nebylo zlé. Horší je však to, že se snaží svůj grafický design unifikovat napříč celým herním portfóliem.
      • tomocz
        Couldnt agree more.
      • wenceslaus
        Přesně to jsem si říkal, když vyšel Starcraft 2.
  • V zivote som nehral LoL, alebo Dota, ale to o com sa pise v clanku chapem uplne presne. Toto je presne styl novodobeho Blizzard. Oni zoberu nejaky herny zaner a snazia sa ho spravit pre masy a aj pre casual hracov, aj pre hardcore hracov a potom to balancuju a balancuju... Mam co to odohrane v Diablo 3 a je to o hubu. Robit macko-pes (kocko-pes:) hry, potom citat tie toxic fora na battle.net a nasledne to upravovat aby som nikoho neposkodil - no na to by som sa vysral.
    Ale zda sa, ze financne je to pre nich vyhodne *2*
    • Souhlas. Blizzard vždycky vezme super nápady z jiných her, zamíchá to a zabalí do "carebear" obalu s mašličkou a prodá to milionům. Pokud to bude mít úspěch, tak se vsadím, že další MOBA hry budou jen kopie týhle hry. :D
    • nekromant33
      novodobeho?
      • Hej.
        Od isteho casu to vraj nie je "ten Blizzard". Firma ktora vytvorila D1, D2, Starcraft, Warcraft a WoW. Vravi sa, ze za to moze Activision. Neviem.
        • Az na taku drobnost ze D1 nerobil Blizzard. A vlastne ani D2 aj ked vtedy uz Codnor bol kupeny a premenovany na Blizzard North. Ale povodne D1 bolo vyvyjane este pod Condorom. Az nejakych 9 mesiacov pred vydanim ich kupil Blizzard.
        • nekromant33
          Myslíš D1, Starcraft, Warcraft, WoW, které jsou (jakkoli na ty hry nedám dopustit) vykrádačky dřívějších her a dělané pro masy?

viz del níže, akorát že tohle dělá Blizzard už od začátku, ne až po spojení s Activision (oblíbená to chiméra hráčů, kteří neví o čem mluví)
    • Jack1947
      Less play, more money..
  • RockStar
    No nevím jak já, ale mě přijde článek hodně "fanboy"... Hrdinové jsou drahý prase, né že si na jednoho vydělá za den hraním (tady to je tak podáváno). A už jste viděli další nakupovačku? Gemů atd.? Blizzard to chtěl udělat zdarma a přístupné, ale zatím to vypadá na tvrdou ždímačku peneženky...
    • Overwatch
      Článek fanboj podle mě není. Jeho pozitivní vyznění a chvála hry vychází ze dvou velice jednoduchých věcí:

1. Sedlo mi to do vkusu - jednoduše jsem cílovka. Miluju Dotu 2, je boží. Ale je na dýl jak samotným hraním, tak hlavně učením se všech těch systémů, buildů, hrdinů... Prostě je náročnější na čas a na skill a já ten čas nemám. Proto mně osobně mnohem víc sedne model Heroes of the Storm, kdy je to rychlejší, svižnější a hlavně přístupnější. Fanoušek Doty s fůrou času si už z článku sám odvodí, že Heroes asi nejsou moba přímo pro něj...

2. Je to technická alfa - proto podle mě nemá cenu kritizovat balanc, kolik co stojí, jak jsou nastavené některé systémy a podobné věci. To se může na základě feedbacku hráčů velice jednoduše a velice rychle změnit a taky se to pořád mění. Zrovna včera večer měli vývojáři stream, ve kterém ukazovali spoustu změn - hráči si stěžovali že se questy můžou plnit jen ve Versus, tak to změnili a nově to půjde i v Cooperative. Stěžovali si že dostávají málo goldů, budou teď dostávat víc, dokonce trošku i za každou odehranou hru. A snad za každou druhou větou tam zdůrazňovali, že jde o technickou alfu, že v takovéhle fázi hru snad ještě nikdy nezpřístupnili a udělali to právě proto, aby to mohli rychleji otestovat a vyladit právě na základě feedbacku hráčů. Takže pokud si budou všichni stěžovat že jsou hrdinové drazí (osobně si to nemyslím), tak Blizzard pravděpodobně udělá nějakou změnu. Teď třeba zase všichni hrozně nadávají na ty nové Artefakty - bojí se, že to tu hru rozbije. Blizzard už napsal na fóra ať jsou všichni v klidu, že se to nejdřív otestuje a pak se na základě dat a feedbacku uvidí jestli je to ok, nebo jestli se to musí nějak předělat.

Takže podle mě fakt nemá cenu Hereos ještě kritizovat za takové "drobnosti". Není to otevřená ani uzavřená beta a už vůbec to není hotová hra. A zřejmě asi ani letos hotová nebude. Teď jde hlavně o to, že ten základ tam vývojáři mají a ten základ je podle mého osobního názoru super (byť samozřejmě není pro všechny a někomu může víc vyhovovat Dota 2/LoL, což je v pořádku). Všechny ostatní vrstvy nabalené na to povedené jádro se teprve ladí a upravují...
    • Ronox
      Ano budou teď gemy atd, ale taky budou goldy za odehrané hry + za vyhrané hry + za hero progress + za profil progress + za questy. Takže si na hrdiny, které budeš chtít hrát vyděláš hodně rychle, ale pokud patříš k trenérům pokémonů a potřebuješ je všechny, tak ti to bude buď trvat hodně dlouho a nebo se prohneš. Normální hráč má většinou svou rotaci oblíbených hrdinů a ty si odemkne a ostatní bude hrát v rotacích, které obměňuje Blizzard.

PS: Všechny hrdiny si můžeš vyzkoušet proti botům, takže odpadají výmluvy typu: Když já nevím jestli je dobrej nebo ne, ale chci ho hrát. Plus se ti určitě objeví v rotaci od blizzu pro coop/versus mód.
      • RockStar
        No já rád hraju random. Nerad pickuju... Mám to jako zábavu, ne závod a souboj o tom, že s tímhle hrdinou jsem best.

Nechci se cejtit omezenej výběrem a tím, že někdo si "vyfarmil" (vyplatil) svojí postavu:) Ještě, že DOTA zůstala jako jediná opravdu free. Opravdu zadarmo, bez žádných ale a háčků.
        • Asharak
          Ale vybrala asiatům 5mega pro které si přišli opakovanou nudnou taktikou a zklamal diváky atp. co jsem slyšel, takže háček by tu asi byl *3*

On celej dnešní systém Valve a Steamu je ten samý jak u Blizzardu a podobných, ždímání a ždímání, ať už jde jinou cestou, tak je to pořát jen žd.. Nemusí jít o 80+% hráčů, stačí ten zbytek co je posedlý buď mít vše nebo koupit přesně tohle a tohle (skiny) nebo jen chce vypadat cool. Ale funguje to podobně jako triky ostatních. Je to na hlkubší diskuzi, ale je to tak. Sice nehraju DOTU ale idím to v CS:GO, a při prohlížení Marketu sem tam vidím skiny k dotě nebo TF. A když si projedeš ceny a kolik a kdy se toho koupilo, nebudeš věřit že to co říkám je pravda.
          • Jack1947
            Když jsem to napsal já u CS:GO článku před delší dobou byl jsem pokládán za blbce... ne Valve neždýme nikoho a nic. To neříkej ... ( myslet si to můžeš ale nahlas to říkat nemůžeš ani psát). *4*
        • Ronox
          Neříkám, že to je úplně ideální a ano systém v Dotě je nejvíc friendly, ale ve finále i z random draftu nebo single draftu jsem si vybral to, co jsem znal a vyhovovalo mi. Navíc tady je to hodně odlišný tím, že si vybíráš hrdinu než začneš hledat hru což je doslova "game changer", protože si nevybíráš hrdinu podle picku ostatních, ale random tu máš taky možnost, ale to ti vybere z těch, které jsou momentálně odemknutý případně, které vlastníš.

Navíc ta rotace od Blizzu je každý týden což se mi zdá docela ideál pokud chceš neznámýho hrdinu vyzkoušet "na ostro". Ale jak jsem říkal. Vydělat si goldama na hrdiny nebude tak šíleně pomalý. Už teď mám hrdiny, které jsem chtěl a k tomu dalších 12 000 goldů na nákup dalších.
          • Jack1947
            Kolik jeden hrdina stojí?
            • Jack1947
              Okey, díky za vyčerpávajicí odpověd. *4*
            • Ronox
              Budu se snažit odpovědět, ale zase si dostal trochu víc psací a moc to nedává smysl takže...
              V následujícím patchi bude velká změna v tomhle.

1. Zápasy - Goldy budeš dostávat za odehraný zápas a tuším, že ve streamu říkali, že bude nějaká základní výše + jestli vyhrajete, tak o pár goldů víc, ale to bych počítal v desítkách a ne stovkách nebo tisícech podle mě.
              2. Questy - Každý den dostáváš daily quest jako je tomu v Hearthstone. Ty questy si můžeš "naštosovat" tři, takže se nemusíš bát, že ti utečou goldy, když jeden nebo dva dny nebudeš hrát. Stejně jako HS. Za ty questy dostáváš buď 250 nebo 500 goldů momentálně.
              3. Hero progress - Nový patch aplikuje na hrdiny stejný progress jako na tvůj hlavní profil. To znamená, že levelováním hrdiny si budeš odemykat talenty, artefakty, barvy skinu a master skin a tuším, že i ve finále dostaneš goldy.
              4. Profil progress - Za každý level, který dostaneš díky zkušenostem ze soubojů nebo z levelování hrdinů dostáváš goldy. Začínalo to tuším na 500 za level a rostlo to. Teď na 22 levelu dostávám 800 goldů za level. Leveluje se dost rychle a maximální je 40.
              5. Zatím zamknuté módy - Hádám, že se bude ještě líp vydělávat v ranked zápasech a dalších věcech, které Blizzard připravuje jako jsou challenge atd.

Suma sumárum to zatím furt vypadá na pohodovej model. Ve free rotaci je momentálně vždy sedm hrdinů, ale to se podle mě zvýší s růstem počtu hrdinů. Blizz říkal, že by chtěl do startu mít něco kolem 60ti hrdinů a 8-9 map.
            • Jack1947
              Zajimá mně jen herní měna, děkuji za odpověd tedy za tím se nedá ještě koupit? není možné za goldy... tedy je a jak se to má s goldy kolik goldů za vyhraný/prohraný match - + není nějaký exp/gold day kdy se zdvojnásobí nebo něco na způsob. Pokud 2000 za hrdinu to je v poho tedy jestli by se dalo vydělat za pár dnů na něj atp...Jop tak díky... za odpověd.

Takže za 2zápasy by se eventuálně dal koupit hrdina nebo tak? to není zlé nevhápu proč tedy píší že to je P2W tady... to je asi nějaká nenávist vůči Blizzardu nebo hře nevím.

No, i když se mi tolik nelíbí ten styl (klasická moba) až to jednou bude v OB takto třeba zkusím no.
            • Ronox
              2000 / 4000 / 7000 / 10 000 v goldech nebo 3 libry / 5 liber / 6,5 liber / 7,5 liber. Pak jsou ještě ceny se skinem nebo jen skinů pokudu už hrdinu vlastníš. Jo a za questy máš 250 nebo 500 goldů zatím. Hero progress se bude měnit, takže psát goldy za level atd je zbytečné, když v dalším patchi přijde změna.
    • Jack1947
      Aha, takže je to tak jak jsem četl to je zklamání... ale co se dá dělat no své platící zákazníky si to jisto jistě najde. Ostatní budou hrát něco více no - pay friendly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit