Přejít na výpis diskuzí
Heroes of the Storm od Blizzardu vstupuje se spoustou novinek do uzavřené bety
13.1.2015 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Co dodat. Zase jen další nechutná MOBA na trhu. Chce se mi zvracet.
-
-
je to skvělá hra mně dota nikdy nebavili, ale tohle mne baví hodně viz moje zážitky ze hry: http://www.heroesofthestorm.name/recenze.htm
-
-
Vyborna hra pro obcasne hrace, nemel jsme zadny problem s komunitou, ze by nekdo nekomu nadaval. Velke plus je delka jedne hry, (15-25 minut).
Kdyz hravam sam, tak hraju coop proti AI, je to dobry zpusob jak se naucit hrat s novou postavou a splnit si rychle ukoly. Doufam ze coop rezim dostane casem nejake dalsi rozsireni.
Ziskavani hrdinu mi ze zacatku prislo pomale, ale po mesici hrani jich mam daleko vic jak stiham hrat, a to hraji max 1-3 hry denne. -
za me osobne palec nahoru, sice Blizz opet neprinesl vubec nic noveho, ale zase opet Blizz dotahl napady jinych az dokonce, navic ktomu pridal tu svou pomyslnou maslicku v podobe hrdinu ze sveho universa, co me osobne na hre nejvic tesi je to ze balanc hrdinu je paradni coz u Blizzu nebyva standartem, hry pekne odsejpaj a ruzne mapy s ruznyma mechanikama nepadaji do stereotypu, jedine co aktualne neni na 100% je optimalizace, ale co vim tak je to individualni a navic je to ALPHA, takze tomu nedavam az takovou vahu (co by jini dali zato kdyby v Aplhe hra vypadal takhle)
Heroes urcite nema ambice pretahovat hrace s konkurencnich MOBA, Heroes pouze nabizi alternativu hracum, kterym ostatni MOBA hry z nejakeho duvodu nevyhovuji, coz je presne muj pripad
hra urcite neni P2W, ano skiny jsou pomerne drahe, ale tak nikdo Vas nenuti je kupovat, hrdinove se mohou zdat take drazsi, ale je to otazka priorit, ze zacatku by si mel clovek rozhodnout jakou roli chce plnit v teamu a pote si kupovat tyto hrdiny, ja hraju mesic a vydelal jsem si uz 20k goldu a to jsem pracujici otec... -
neni voco stat prihlasil sem se do beta pred 5 mesicema pak blizzard oficialne na jejich strankach sidal ze zacina invitovani 13.1 20:00 a hele je 14.1 10:30 a porad nic se nedeje ani zadne info odnich mlcej jak hrob lidi si na forech stezujou co se deje a tak jestli budou invitovat i EU a blizard mlci xD takze asi tak reklama jak hrom a pak stoho velke hovinko
-
-
Invite rozesílají postupně a nyní se plánují posílat ještě větší vlny. Vzhledem k tomu, že průměrná čekačka je 20 vteřin už několik měsíců, tak bych řekl, že to dostalo dost lidí :-)
-
Je to porad uzavrena beta, takze sance ze by te pozvali je hodne mala....
-
-
stejnak to nechapu xD tak proc davaj prihlasku do uzavrene bety ?? nechapu je pravda ze sem se prihlasil jak to vyslo cca 4 mesice dozadu ale nechapu to ze muj kamos uz tam je prihlasenej snad 9 mesicu nedostal ani alfa klic a srandovni natom je ze tet nedostal ani close betu xD a to je clenem wow ktere plati uz 8 let xD a nakej tipek pak napise do cheatu na blizzard ze mu poslali klic a zeho to nebavi a ze nato kasle xD takze blizzard ma ume velke minus cose tice tohodle ze kamos ceka skoro rok na tuto hru a pak nakej vy,astenec se prihlasi dote close bety a jemu to poslou to vse k blizardu
-
-
Nebyl jejich oblíbený... když už jsme u bety takže dosažené skore se snad neresetuje ne až to pžejde do ostré verze. To by byla celkem rána pod pás u hry která pak může docela bavit.
-
-
-
-
MOBA žánr je další vývojový stupen rts žánru. proste jak odstraníte nudné budování základny a manažment zdroju a makro, zustane vam čirá zábava a skill = moba. proto dneska už strategie nikdo nedela. A za tohle taky mužeme podekovat Blizzardu :)
-
-
Ano, zahodímeli vše, co dělá rts rtsem, zůstane nám nudné mlácení, no-brain a no-skill. Moba her je tu trilion a Blizzard jenom dokázal, že mu chybí kreativita vymýšlet cokoliv nového. Holt Blizzard pod taktovkou Activission je naprosto jiné studio, než jak jsme ho znali.
-
AAA strategie nejsou, protoze nejdou hrat na konzolich, takze asi tak.
-
-
jasne, preto je DOTA 2, LoL a aj HotS iba na PC...
-
-
Samozrejme myslim klasicke strategie, prihlouple moba sem neplest.
-
-
pises pod clankom o moba hre odpoved na prispevok o tom ze moba hra je evolucia rts hier...
on napisal ze rts hry uz nikto nevyraba kvoli tomu ze moba hry prinasaju podobny zazitok. ty na to napises ze rts sa nevyrabaju kvoli konzolam, tak som ti len chcel ukazat ze je to kravina, kedze moba hry na konzolach tiez nie su a pritom su extremne uspesne u hracov dnes.
-
-
-
-
-
Většinou nepřispívám do diskuzí, ale tady si to neodpustím *3* . Hraju HotS něco k dvou měsícům ceklem aktivně a přes to, že do teď to byla jen alfa mi běžela dobře. Hra mi vyhovuje svým rychlím spádem(žádné zdlouhavé vydělávání na itemy) a tím že si talentama přizpůsobíte hrdinu ke svému stylu hraní. Hrajeme s kamarády dost i v plném počtu a narazili jsme na týmy které nás svojí taktikou přehráli takovým způsobem, že jsem jen mohl plakat *1* . LoL jsem hrával dost a HotS se nedá srovnávat s LoL nebo něčím podobným. HotS určitě nebude arkádovou MOBA hrou a držím mu palce, aby z toho vymáčkli ještě víc.
-
+ Jednoduší (více pro příležitostné hráče)
+ Akční v podstatě ihned po startu hry
+ Délka vyrovnané hry je nastavená na cca 30 min
+- Použití hrdinů z ostatních Blizzard her
- Drahý hrdinové, skiny apod.
- Pořád je to jen další MOBA -
-
Hots možná zjednodušuje aspekt čistění lajn a vymazání itemů, ale po delším hraní člověk zjistí, že každá mapa se hraje naprosto rozdílně a mnohem více než v DOTĚ či LOL rozhodne odhad tahu soupeře :-)
-
-
Nikdy jsem nehral zadnou MOBA hru ale tohle proste zkusim..Blizzard ma tu uzasnou vlastnost ze ke kazde hre dokaze pritahnou i uplne novacky
-
-
Musi zamestnavat kvanta psychologu a jejich PR team asi strci do kapsy i kriminalku Miami ;-)
-
-
Před týdnem jsem byl poctěn vyzkoušet si HotS a vůbec nejsem ohromen. Silně neoptimalizované, fps skáčou jak se jim zachce až do stavu nehratelnosti při mnoha hrdinech na obrazovce. Téměř žádné možnosti volby nebo složitější mechanismy, které by přidávali na komplexnosti a pomáhali k vytvoření více schůdných strategií a taktik k vítězství. Jediná náplň hry se stává z následujícího - splň úkoly, když ti blizzard ukáže, teamfightuj, pushuj. V každé hře, na každé mapě. K dispozici je, jestli se nepletu, pouze 32 hrdinů a pokud si je chcete koupit pouze herní měnou, budete k tomu muset potřebovat 3x více času než u konkurenčího LoL (viděl jsem propočty,necucám si to z ruky), nemluvě o Dotě2, kde jsou všechny k dispozici hned od záčátku. Pokud bych se měl poohlédnou po jiné Moba hře, zkusím raděj Smite nebo Strife, v HotS moc potenciálu bavit se nevidím.
-
-
Nezlob se na mě, ale toto je jen čirý hate. Hru sám mám asi dva měsíce, a předtím jsem hrával LoL. A ačkoli uznávám že hra má jednodušší mechanismy než LoL(a to také chtěli) nemůžu jí upřít zábavnost, a propracovanost již teď. Ber prosím v potaz že je to pouze beta (do včerejška alfa) a už teď by jí její kvality klienta a odladěnosti mohli závidět skoro všechny projekty nacházející se v beta fázi. Vem si jak by LoL vypadalo v beta fázi, a jak by ses na to tvářil. Až tu bude hra s námi rok, tak se můžeme bavit kdo měl pravdu. A co se týče fps a neoptimalizovanosti, to je věc individuální, mě běží vše na naprosto bez problémů.
-
-
Čirý hate? Ty se v lidech asi moc nevyznáš.
-
-
no predsa nemusi kazda hra kazdemu vyhovovat... nie je naopak super ze existuje take mnozstvo hier ze si vyberie kazdy?
keby HotS bola rovnako zlozita ako dota 2 kto by ju hral? aky by bol dovod hrat HotS miesto doty?
ja naopak moba hry bezne nehravam, vacsinou ma odlaka prave ta zlozitost (creep deny, creep blocking, hromada veci ktore treba kazdu vediet co robi a naco je dobra)... ale HotS som vyskusal ked som dostal pozvanku a celkom ma chytila, nepotrebujem sa najprv ucit hromady mechanik, kombinacii itemov, bez problemov moze novacik skocit do hry a byt aj k uzitku (toto v dote nie je mozne).
je to ako keby sa niekto stazoval ze burnout je nahovno zavodna hra, pretoze je uplne primitivna oproti live for speed... ale burnout je arkada a live for speed je hardcore simulator.
tak si to predstav tak ze HotS je taka arkadova moba. -
hraju dotu, hraju HotS, hrál jsem pár měsíců LoLko (v době kdy byl novej Brand nebo jak se ten ohnivej jmenuje). Dotu kvůli HotS hrát nepřestanu ale i tak si to jednou začas pustím, udělám daily, koupím oblíbeného hrdinu z oblíbené hry, zahraju si za něj a vypnu to...na turnaje kašlu, na rankedy kašlu, na nervování se že se naše NOVA nehne z linky (nějakej týpek neměl celou hru nic lepšiho na práci než psát jaká je nova lama až zapomněl na to že by mohl zahrát něco i on :D) a jsem s hrou spokojen. Záleží na tom co v té hře kdo hledá.
-
-
*kašlu i na nervování....
-
-
-
a co ten jejich quake pro děti? ten bude mít alfu kdy?