Přejít na výpis diskuzí
Heroes of the Storm rozšíří noví hrdinové a mapy z Diabla
8.6.2015 | Adam Homola
69 příspěvků
-
tak v jiných moba hrách máš i další mechaniky, např last hitování, deny, divování za věže a ganky v území nepřítele, individální levelování a goldy (případně jejich ztráta po smrti), stackování creepů, wardy odhalující mapu či neviditelné jednotky, itemy které mají vlastní aktivní schopnosti a pak samozřejmě samotné hrdiny, v Dotě máš třeba Invokera, který má 14 různých kouzel, která si vyvolává kombinacemi 3 různých orbů, nebo Meepa, který je zase velice náročný na micro (máš hrdinu a k němu 4 kopie, ale stačí aby umřel jeden a jdou všichni).. a pak tam máš třídu carry, tedy zabijáka, který (nejlépe) hrozně uteče ostatním, vydělá mraky penéz a XP a pak to drtí, to právě díky sdíleným goldům a XP v HotS úplně chybí, nemůžeš se moc projevit individuálním skillem a utéct ostatním
-
pocet skillu u postav byva podobny, ale dalsi moznosti prave predstavuji itemy, ktere maji casto aktivni pouziti - teleportace, neviditelnost, lifesteal, ruzne stity a imunity, CC nebo dmg atd...dale muzes mit hrdiny, kteri vyuzivaji ruzne summony ktere musis mikrovat....tohle v HOTS chybi a me dost brzy omrzel
-
Sofistikovanym trollum se nepise takova hromada textu - pravidlo c.6
-
Zaleží na konkrétním hrdinovy. Každopádně základní skilly jsou 3 (q,w,e) a jedna ultimátka (r). Pak je tam jedna tzv. specifická vlastnost (d), kdy je buď jen pasivní nebo u některých i aktivní. Každý 3/4 levely máš na výběr z tzv. talentů ze začátku 2 a pokud jsi hrál hrdinu již párkrat tak může mít až z 5ti na výběr. Důležitý je právě umět zkombinovat správně vyběr talentů.
Při výběru talentů pak můžou přibýt další aktivní skilly (1-4) - self heal, plošněj heal, skok, podplácení žoldáku aj).
Dalším aspektem je umět ty skilly používat v pravou chvíli (aby z toho nevyskočil) a taky se trefit (aby nebyl skill promarněn). Některý cooldowny pak zabolí, pokud se člověk netrefí.
A v konečné fázy je to o znalosti mapy a jejích mechanik. Ty používat správně, a v pravou chvíli, aby měli účinek. -
A pak si zahraj 20 cudliku proti 20 cudlikum.
-
Zahraj si ty 4 cudliky proti 50 postavam s odlisnymi 4 cudliky, kde kazdej ten cudlik ma jinej cast delay, range, dmg, apod.
-
Už zase běhá jako pes mám pocit :) Ono u některých hrdinu zase zrušili mounty.
-
Tzn,ze v jinych moba hrach pouzivam treba i deset i vic spellu/utoku - resp keybindu ? Nebo proste mam 4-5 cudliku a jenom se pohybuji? Pze pak mi to prijde hrozne malo a nechapu,kde je v tom "skill" ?
-
Zrovna HotS bych jako cistou recyklaci nevide. Ano puvodne to melo byt All Star Blizzard nebo Dota. Nazvali to nakonec jinak.. smichali hrdiny, ze vsech jejich her. Nekomu to nesedne, ale z hlediska MOBA her bych zrovna rekl, ze se celkem snazi odlisit a to prave zasadnim prvkem, kdy se neresi vybaveni hrdinu, ale kombinace skillu a vlastnosti na mape.
Je to relativne nove a svezi a stale me to bavi. U Doty 1 i 2 jsem stravil kupu hodin a zrovna tak u League of Legends. Ale blizzard nabidl neco noveho - usporadani map a mechaniky na ni...
League of Legends prisel s travou, kde je clovek skryty. Zkousel i experimenty s novou mapou, ale ty se tak neujali a jsou spis pro pobaveni (ne tolik vyuzivane) a alternativou.
Dota zase ma prevyseni, ktere dava vetsi rozhled a nebo naopak. -
neco neco Lore, bojuje se v Nexusu, jakymsi alternativnim svete neco neco
-
Zato ostatní tvůrci dělají hry jako charitu a cíleně se cpou tam, kde prachy nevidí. A určitě nikdo kdomě Blizzardu nerecykluje, chraň buch :D
-
neco neco Assassin's Creed, Call of Duty, Halo, Forza, Gears of War, God of War, Dark souls (+ Bloodborne), vetsina MMO snazici se napodobit WoW.... Musis bejt slusnej hipster, kdyz se ti nelibi ani jedna z techto her...
-
Žádný sklil v tom nehledej. Je to prostě moba pro casual hráče, kteří rádi blizzardí universa. Mě třeba moba vůbec nebraly, ale hots si občas s kámošema střihneme jako večerní oddechovku po pracovním dnu. Ve chvíli kdy hraješ s týmem kamarádů a domlouváte se přes voice chat, je to úplně jiná hra, než s random hráči.
-
Mno mě osobně mrzí, jakým způsobem se ubíralo Diablo 3, když narážíš na supporta. Když poprvé prezentovali Monka s možností lečení, nebo dávání štítů, tak mě právě napadlo, že to bude svým způsobem zajímavý a budeš mit někoho, kdo ty nepřátele podrží nebo bude se snažit o tom, aby neutočili na slabší jedince a třeba právě monk bude moci dávat podporu a healovat. Takže na support z Diabla 3 by právě mohl být monk, pokud ho neudělají assasinem.
Starcraft warrior, třeba General Warfield :) -
hoj, jak dlouho jsi v te hre byl a kolik her jsi nahral, ze mas celkem divny dotazy?
myslim si ze mapy jsou hodne zajimave a ruznorody a mozna bych s novej uz trosku pribrzdil a radśi zacal delat něco s téma lagama, aby to prestaly SW na servr farmach ochcavat... -
Lidi MOBA hraji, protoze je na trhu bohuzel malo podobne propracovanych kompetitivnich her s fungujici profesionalni scenou. Nezalezi ani tak na zanru, jako na na tom vsem ostatnim okolo.
-
to sis vybral špatnou hru, HotS je v herních mechanikách zjednodušené až na kost, zkus Dotu nebo LoLko
-
To je jednoduché. Starcraft je moc těžký, a jiné RTS tu nejsou.
-
v normalni moba hre, skilly pribivaji po levelu kazdymu zvlast + mapa je asi 5x vetsia navic nemas konicka co te po smrti do 10 sec vrati do stredu mapy,k tomu si pripocitej tak 100 itemu co si muzes koupit/slozi,100+ hrdinu s mnohem slozitejsi mechanikou a pomalu dostavas predstavu,kde je ten skill
-
Dobry den. Nechci aby to vyznelo,jako hate. Nemyslim to tak,jenom se opravdu od srdce chci zeptat na jednu vec. Hots jsem zkousel hrat jako prvni mobu v zivote a vubec me to nebavilo. Co ostatni na techto hrach bavi? V cem vidite skill? Pro me je to jenom klik fest se 4 cudlikama, co mackam. Skill mi prijde,ze je v tom minimalni. Nikdy jsem nepochopil tu obrovskou oblibenost u hracu. Proto se ptam.