Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemyslím si, že hráči přejdou.
  • V HotS je tuším 12 map. Kolik jich najdeš v jiných mobách? Navíc přidali Brawl, kde jsou další speciální mapy. Mapy a hrdiny přidávají postupně.

"novy systém soubojů a rozdělování hráčů na elementy a ostatní" - Upřímně nevím co si pod touto větou představit. Boje jsou prakticky stejné jako v jiných mobách. Máš hrdiny s různými schopnostmi a snažíš se porazit protivníka. Co mají být ty elemementy si ani netroufám odhadovat.
  • Neskutocne aky su primitivny ludia vo vseobecnosti ... Ako prometeus vam uz teraz hovorim ze Dota a Lolko pojdu dolu ako moba hry a casom pride nova era a Storm sa stane najlepsou a najpopularnejsou mobou...
    Argumenty:Lolko aj Dota je zalozena na nahode random generetor kritikalnych ran...v dote je to v itemoch a hrdinoch no Lolko pridalo este nieco navyse uz v talentovom strome takze hned od zaciatku prve last hity uz rozhoduje nahoda komu viac kritne a obzlvast ked to hraju na cisty push...
    Priklad z Doty Phantom Assasin sa kludne stane ze prve 2-3 hity nekritne inokedy prve 2-3 kritne a toto ti rozhodne hru- a toto ma byt E-SPORT hra :D...vysmech cela Dota a Lolko...Som na turnaji hrame o 10 mega a rozhodlo by vo fighte akurat toto ze mali v tom fighte viac kritov a ostalo by 1v1 a ja mam 70% on 20% ako priklad a vybite ability a jemu to krasne kritne a dal by ma na 2rany inak az 4 a toto by rozhodlo kto sa stane sampionom vsak by ma odrbalo by som tam vsetko rozmlatil a pritom by som vedel ze sme hrali lepsie len im sa pristastilo.
    2.Ak v tom patchi 2.0 odstrania eura ako real cash a vsetko daju na gemy a pod proste herna mena,tak ziadne take ze lolko dotu si clovek nainstaluje lebo je zadarmo ale ten kdo je bohaty clovek tak si nakupi vsetky skiny,hrdiny a pod.za peniazky a ten co je chudobny clovek nema a to je nespravodlive...tie prasive peniaze musia ist bokom
    Storm bude teda free hra a dufam ze jedneho dna aj kompletne bez euro transkakci akejkovek kupi skinu a hrdinov a inych veci ... proste CISTA HRA BEZ POTREBY PENAZI A STASTIA CRITOV
  • Mě HoTS baví. Kratší hry, něz v jiných moba. Navíc "last hitting" je mechanika kterou jsem odjakživa nesnášel, takže její absence v HoTSku je pro mě velké plus. Taky mě baví různé mapy, a ne jen jednu mapu tisíckrát dokola.
    Grafika je věcí názoru, stejně jako míchání různých světů.. Mě to nevadí.
    A jako u každé hry - pokud to někoho nebaví, ať to nehraje.
  • Dáme nesmysly které jsou jen k tomu aby hráči více platili ale žeby dodali do hry nové mapy novy systém soubojů a rozdělování hráčů na elementy a ostatní tohle je na blizz moc
  • wenceslaus
    Asi nejlepší MOBA co se týče mechanik.
    Žádný nesmysl jako last hit, žádný "kašlu na team, jdu do dzungle", no brain předměty, jen to, na čem záleží - push a teamfight.
    Škoda jen, že to zasazení a grafiku nemůžu ani vidět.
  • Jabka a hrusky
  • Tohle sem nidky nepochopil jako co tzo znamena mene naročné hráče ? To znamená že ty takovej skill z lolka,doty kdyby zacal hrat tuhlůe mene narocnou rhu tak logicky by jsi mohl byt vklidu progamer, protože je to tak jednoduchy oproti dote ?
  • Alejo, HOTS neni špatná moba pro trochu měně náročné hráče
  • A řešíš třeba u filmů, že herci nechodí pravidelně vyměšovat, když tady hledáš podivnosti v tom, že jeden bojuje mečem a druhej samopalem… Aha, ty vlastně jen troluješ, protože ani ta grafika tě není hodna. Každopádně děláš dobře, když nehraješ něco, co se ti nelíbí. Osobně mám větší problém, hraju i hry, co mě spoustou mechanizmů vytáčí, ale tak nějak se mi stejně líbí. Samozřejmě to platí i o Heroes of the Storm. A pokud bych měl zmínit jedinou věc, co mi na té hře vadí nejvíc, jsou to lidi.
  • Nie. Vsetci presedlali na remastre
  • Podle jaký pravdy proboha?
  • To je naopak obrovská výhoda HotS. Sólisti co hrají jen na sebe tu mají smůlu. Tahle hra je o teamplay.
  • Tahle věta byla ironie, protože je to imo něco, co by každýmu mělo dojít samo, ale jinak nevim, co se ti na tom nezdá. Je to podle pravdy a myslel jsem, že to ty oceníš.
  • Mně tohle u her taky hodně vadí, ale zrovna u klonů doty je mi to vážně šumafuk.
  • s Blizzard ovečkama se nevyplatí diskutovat *3* *1*
  • v každé fantasy hre jde porazit mágy
  • Jack1947
    Nevím, je to dost o štěstí... samozřejmě když si chceš více zahrát je lepší vzít si někoho z LFG.
  • takže podle vas v každe hre, ktera není simulátor reality, není treba rešit dizajn, protože je to jen hra? takže treba do skyrimu mužeme klidne dát motorky, protože proč ne
  • Tu mas zjevne ty podle tveho prispevku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit