Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaho
    Není nic lepšího, než si doma povídat s konzolí. Docela nepraktické. Ještě bych pochopil pokud by to pomohlo hendikepovaným, ale když nemůže použít ovladač, těžko bude hrát na konzoli.
  • Derp_1337

    Já jsem popsal své vlastní zkušenosti a své vlastní názory. Ani jsem je neoznačil za nějakou všeobecnou pravdu, ale řekl jsem na rovinu, že to je můj osobní názor. Nechápu, proč z toho máš nepochopitelné stavy.

    Prostě je to můj osobní (rozumný) názor a hned nemusíš plácat nesmysly o tom, že nesouhlasíš a že to jsou z tvé strany nepochopitelné klamy.


    Bohužel historie je plná šašků, kteří trvdili, že "to" či "ono" není možné a nakonec se ukázalo, že většina z nich byla úplně mimo...

  • lito

    Jasně že řekl. Ale proč ty odpovídáš otázkou a neustále fauluješ? To nemáš  dostatečný intelekt, abys svoje názory podpořil bez klamů?

  • cmd42

    Ja využívam ovládanie hlasom pomocou Google asistenta. Problém je že sa na to pozeráš len zo svojho pohľadu. Ja to nepoužívam (prípadne hŕstka ľudí ktorých poznám) tak to nepoužíva nikto a je to blbosť a marketing. A pritom nevieš kto ťa sleduje cez ten Kinect :)

  • Derp_1337

    Řekl ti někdy někdo, že občas kecáš nesmysly?

  • lito

    Řekl ti někdy někdo, ze všechny tvoje argumenty jsou klamy?

  • Derp_1337

    Ovládaní světel a nastavení teploty hlasem je te taková ta "cool" feature, která dobře vypadá na marketingových prezentacích a reklamních videích, ale v reálu neznám nikoho, kdo by to doma měl.


    A osobně ani nechci, aby k podobným službám měla přístup jakákoliv online služba. Jedná se prostě o problematiku zabezpečení. Na škole jsme se bavili tím, jak jsme hackovali různé webkamery a mikrofony. I samotný Mark Zuckenberg má na noťasu kameru přelepenou páskou, protože ví, že věci, na které je přístup online, nemůžou být bezpečné. To by mi ještě chybělo, aby mě doma nějaký hacker naslouchal a měnil nastavení teploty, lol


    A pokud chceš během hraní si vytvořit nějaký event v kalendáři, tak k tomu nemusíš mít asistenta v konzoli, stačí mít v místnosti mobil a vše je vyřešené. Stačí říct "Hey, Google" a appka v mobilu začne reagovat. Prakticky takhle můžeš využít všechny funkce a není potřeba to propojovat s konzolí.

  • cmd42

    Kde to tvrdim ja ? :) Ja len vravim ze nie kazdy ma ten Kinect ktory mne pride zbytocny. Za to google asistena vyuziva viacero ludi. A si to zrovna ty kto tu vypichol ako najvacsiu "novinku" spustanie hlasom. A pritom asistent od google kludne pocas hrania moze poslat upozornenie na bliziaci sa event v kalendari ked sa pri hrani zabudnes. Alebo pocas hry s kamosmi naplanovat a zapisat event do kalendara. Alebo ovladanie svetiel ci nastavenie teploty doma bez toho aby clovek musel pustit ovladac z ruky. Vsetko zalezi od hlbky integracie asistenta.

  • Derp_1337

    A kdo říkal, že spuštění konzole je jediná funkce Kinectu??


    PS: Samozřejmě Google Asistent toho bude umět více, ale funkce typu "When's my next haircut appointment?" jsou na herní konzoli trošku zbytečné.

  • cmd42

    lebo všetci majú Kinect a spustenie hlasom je jediná funkcia google asistenta...

  • Derp_1337

    Teď můžu zapnout Xbox přes ovládání hlasem?? WOW!!

    Počkat... Nešlo tohle dělat už dávno přes Kinect? Hmm, tak nic. Opět jenom další "novinka".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit