Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahola

Tak to jsem zvědavý, ovšem režiséra se docela bojím. Všehovšudy tři filmy a z nich si pamatuji pouze jeden a to Tiché místo které mě ovšem ničím nějak extra nenadchlo. Nebudem však soudit předem a necháme se holt překvapit. Těším se.

• Jako film si to dokážu představit. Úplně mne to jako PC hráče minulo, ale když jsem koukal na nekomentované video ze hry, abych si udělal obrázek, jak to vypadá a o čem to je, tak jsem po asi 90 min. zjistil, že je to docela pěkný "film", ale hrát bych to nechtěl, zejména, když v těch prvních 90 min. bylo vlastního hraní asi 10% a zbytek byly cutscény. 

• PPoe

Chapu. Me to teda desne bavilo i jako hra. Nezda se to, ale i ten gameplay je dost dobry, zvlast diky tomu "multiplayeru nemultiplayeru" plus to tajemno, ktere te zene dal, chut tomu vsemu prijit na kloub. A hodne me potesil i konec, ne nejaky domysli si to vsechno sam, bylo to spoustu tajemstvi ktery se nijak nerozuzli. Ne, konec ti da jasne odpovedi. Cely ten feeling, vysledny dojem, vsechno mi to moc sedlo do vkusu a nalady. Death stranding si v seznamu nej her cenim hodne vysoko. Snad i ten film zvladne neco z toho zachovat a prenest. 

• twicer

Souhlas, líbilo se mi i citlivé nastavení kadence odemykání nových způsobů transportu, ve chvíli když už by se to člověku začalo trošku zajídat, přišlo něco dalšího co to okořenilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit