Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak urcite v dalsim dile jako hlavni postava nebude. Bylo vubec zazrak, ze se dokazal jeste postavit Ocelotovi v pestni souboji. Snaka mam rad, je to moje nejoblibenejsi herni postava, ale myslim, ze by uz mel mit klid a uzit si par poslednich mesicu herniho duchodu. *Salute*
  • prvni dil me docela chytl takze kdyz vysla dvojka byl jsem z toho vedle.jenze trojka byla jeste lepsi a fakt povedena takze jsem cekal ze ctvrty dil bude slatanina.MGS4 prekvapil a pro me je nejlepsi dil serie.v maloktery hre si muzete jit opravdu dle vlastniho stylu.tusim ze je tu kolem 70 zbrani a vychytavek.da se to projit skoro bez zabiti,nebo jako rambo.jsem fanousek serie a doufam ze petka bude jeste na PS3.jo a Snake,toho rozhodne nezabijet a jako starik byl nejlepsi
    • Škoda, že Snake tak rychle stárne - bych ho radši viděl mladého a s Meril, ale bohužel - opravdový hrdinové ve stylu Snaka nemají to štěstí, aby skončili v posteli s každou jako James Bond
  • Nechápem význam toho jeho preslovu, okrem toho, že chce zaručiť vyššiu predajnosť dalšiemu MGS, pretože fans sa budú báť, že Snakea nakonci zabijú a nebude dalšia čast.
  • A já chtěl tolikrát přestat pít...přestat kouřit..přestat mluvit sprostě..přestat chodit na Games..no..vidíte..
    • proc bys tyhle věci chtěl přestat dělat? :-D i když to kouření bych trošku i pochopil...
    • Prestan stim! a svet bude zas oneco lepsi misto.
      • Opravdu? kouření, pití, sprostá slova a games.cz je to co dělá svět tak hrozným místem? :)
  • mohl by umřít v dalším díle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit