Přejít na výpis diskuzí
Hideo Kojima chystá nový Silent Hill – s Guillermem del Torem
13.8.2014 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Kdo tu pindu nechce poslouchat, tady je další zdroj:
https://www.youtube.com/watch?v=m7yrTSqitrw -
na tom videu ku koncu ta zenska len vresti omg omg omg
sa neda pocuvat ..kto si to pusti kludne si dajte mute. -
-
Vůbec nechápu proč tam ta ženská tak vříská. Na videu není vůbec nic co by stálo za komentář. A ona má orgazmus při nadpisu?
-
-
jo :D
-
-
-
ešte raz budem počuť OH MY GOD asi zabehnem rituálne podpáliť po jednom výtlačku každej svätej knihy na svete...
-
Nebýt té hysterky, tak bych si to video možná i užil. *7*
-
Zahral som si ten interaktivny trailer a poviem vam, bal som sa viac nez u poslednych 3-4 Silent Hilloch dokopy. Atmosfera sa v tej ukazke da doslova krajat a niektore vyjavy mi skoro privodili infarkt. Jednoznacne teda odporucam to sosnut a vyskusat - Silent Hill is BACK!
-
Akira Yamaoka plz
-
S přístupem talentovaného hideo kojimy a genialní režisera del tora tu máte něco co by mohlo velice překvapit.Pro uctívače původní trilogie(a trochu nepovedeného čtvrtého dílu)nutnost.Pro mě motivace pořídit se ps4.Zavidím lidem co pocitují ten strach co je sytí a baví.Já mám tu smůlu že mě nic nedokáže viděsit.Možná se leknu,protože jsem to nečekal.Přítomnost pokřivených bzardních postav skrytých v temnotě ve mě nebudí žádnou hrůzu.Opravdu.silent hill,forbiden siren,fatal framme atd. všechny díly těchto sirií mám za sebou a nemůžu říct ,že bych se budil hrůzou a pokud jo tak z jiných důvodů(hypnagogie).je asi 3 roky zpátky co mě napadlo zkusit experiment s moji psyché: poslech kompletního SH1 soundtracku .V čase 1:00-2:00.byl jsem vzhůru a čučel do tmy.Poté s mobilem v ruce a minimálním osvětlením se dolopotil na wc s usměvem na tváři.mě prostě nic neviděsí.
Co mě naopak pobavilo byli letsplaye.frekventované slovní usa výlevy typu o my god o my god o fuck o fuck vážně rozřehtalo mou bránici.Proč se nezasmát když vám kazí zážitek. -
-
Otázkou zůstává zda-li se snažíš přesvědčit nás nebo sebe ? Silent hill jsem vždy vnímal spíš jako dekadentní zážitek s prvky nihilismu než hrůzostrašnou podívanou z které se p****u. A mimochodem, věřím že reálná šance smrti, nejlépe brutálním způsobem by tě v reálu vyděsila natolik, že by jsi neudržel svěrače ;)
-
-
Doporučuju ti znovu přečíst můj příspěvek a trochu víc se nad tím zamyslet. *3*
-
-
Doporučuju ti tu nehonit triko a trochu víc se nad tím zamyslet. *3*
-
-
Skvělý nápad.mužeš začít.
-
-
-
-
-
Tahle hra bude zákonitě úspěšná protože Guillermo del Toro!!!
-
Je mozne ze by se to dostalo i na PC?..Kdyz Homecoming se moc neprodaval i pres to ze to byla slusna hra a Downpour ten na PC vubec nebl a meli nejake prohlaseni ze dela prevod na PC pro ne nema cenu.
-
-
Ak to má byť podobné, ako ten technicky páskvil Homecoming, tak nech sa nedivia slabým predajom.
-
-
Proč zrovna technický paskvil? Já měl teda opačnej problém - technicky mi to přišlo ok, ale příběh ani gameplay mě moc neoslovil.
-
-
pribeh by este usiel a hratelnost by som si tiez vedel predstavit v poriadku, keby tam neboli take chyby, ako napriklad neohrabanost hlavnej postavy a debilne chekpointy.
Ale technicky je to uplne zmrvene, nedavno som to dohral a tolko niekolko sekundovych zasekov z nicoho nic som snad v ziadnej hre este nevidel, nahravanie a ukladanie hry trva vecnost...na uplnom konci mi hra po zabiti bossa spadla, takze som ho musel zabijat znovu a tak dalej...
Proste cela hra bola dost o nicom od techniky cez hratelnost az po samotny dizajn urovni.
-
-
-
Šance je vpodstatě nulová... Ale naděje umírá poslední *2*
-
Dělá na tom Hideo, takže šance že to bude na PC jsou mizivé...
-
-
Jo jo, viz MGS5...
-
-
-
10 rokov cakania je u konca . Konecne to opat robi Konami.