Přejít na výpis diskuzí
Hideo Kojima vysvětluje velikost Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
6.2.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
celé mi to príde zbytočne zjednodušené ... ale čo dnes nie je ? Doba sa mení, hru musí dohrať každý a v krátkom čase aby konzument začal rozmýšlať nad ďalšou hrou.
inak pri tom videu som si spomenul na dobývanie základní v Project IGI, to bola ešte doba keď mal hráč z protivníkov rešpekt a skutočne rozmýšlal pri každom kroku... nie že by to bola moja oblúbená hra a nemyslím si, že je to ideálny model pre stealth akciu ale stále ma neprestáva prekvapovať ako veľmi išli nároky odvtedy nadol. -
Soory, ale nejdřív beru InFamous.
-
To nevidia ani v Assasins Creed, Batmanovi a vlastne vsade, este si si nezvykol ze ty nepriatela vidis a on teba nie aj ked niesi schovany??
-
Uz se tesim na PC verzi.
-
Nič nové na svete. Aj k Metal Gear Solid 2 bola pár hodinová ochutnávka Tanker.
S drobným rozdielom, že bola zadarmo v bundle so Zone of the Enders. Holt nová doba... *1* *1* -
Pán Kojima,nikto nemá problém s dĺžkou hry nakoľko ste vopred avizoval že to bude len príprava ne regulárny 5-ty diel,ale ku.va s tou cenou áno.......
-
červené barely u věží... ti zloduši se nikdy nepoučí *15*
-
sorry ale ten gameplay je uplně trapnej. vždyt AI nevidí ani na pul metru *7*
a opravdu je nutne aby u stealth hry vydržel hero plnou hrst kulek ? -
Já bych vůbec neřešil délku tohoto "DLC/datadisku", zaměřil bych se na, z mého pohledu přestřelenou, cenu.
-
Tak skvělá série a nebude na PC.
Tak ono to možná bude na PC ze stejného důvodu jako má GTA V.
Rozhodně jsem zahrál jenom PS1 a chci si koupit MGS 3 na PS2 (jeden z nejlepších dílů co ze série je). -
Tak mas napsat, skoda ze to nebude na pc. :-)
-
Já mám MSG tak rád. Jedna z mála her která se dá zahrát na youtube...
-
ale ne na pc *9*
-
co tím myslíš jen na ps4? Hra vyjde na ps3, ps4, X360, Xone.
-
no škoda že jen ps4