Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    celé mi to príde zbytočne zjednodušené ... ale čo dnes nie je ? Doba sa mení, hru musí dohrať každý a v krátkom čase aby konzument začal rozmýšlať nad ďalšou hrou.

inak pri tom videu som si spomenul na dobývanie základní v Project IGI, to bola ešte doba keď mal hráč z protivníkov rešpekt a skutočne rozmýšlal pri každom kroku... nie že by to bola moja oblúbená hra a nemyslím si, že je to ideálny model pre stealth akciu ale stále ma neprestáva prekvapovať ako veľmi išli nároky odvtedy nadol.
  • God-of-War
    Soory, ale nejdřív beru InFamous.
  • To nevidia ani v Assasins Creed, Batmanovi a vlastne vsade, este si si nezvykol ze ty nepriatela vidis a on teba nie aj ked niesi schovany??
  • Uz se tesim na PC verzi.
  • Ferdis2
    Nič nové na svete. Aj k Metal Gear Solid 2 bola pár hodinová ochutnávka Tanker.
    S drobným rozdielom, že bola zadarmo v bundle so Zone of the Enders. Holt nová doba... *1* *1*
  • Pán Kojima,nikto nemá problém s dĺžkou hry nakoľko ste vopred avizoval že to bude len príprava ne regulárny 5-ty diel,ale ku.va s tou cenou áno.......
  • Erendiel
    červené barely u věží... ti zloduši se nikdy nepoučí *15*
  • Tushan
    sorry ale ten gameplay je uplně trapnej. vždyt AI nevidí ani na pul metru *7*
    a opravdu je nutne aby u stealth hry vydržel hero plnou hrst kulek ?
  • Já bych vůbec neřešil délku tohoto "DLC/datadisku", zaměřil bych se na, z mého pohledu přestřelenou, cenu.
  • Tak skvělá série a nebude na PC.
    Tak ono to možná bude na PC ze stejného důvodu jako má GTA V.
    Rozhodně jsem zahrál jenom PS1 a chci si koupit MGS 3 na PS2 (jeden z nejlepších dílů co ze série je).
  • Tak mas napsat, skoda ze to nebude na pc. :-)
  • Já mám MSG tak rád. Jedna z mála her která se dá zahrát na youtube...
  • KIMCID
    ale ne na pc *9*
  • co tím myslíš jen na ps4? Hra vyjde na ps3, ps4, X360, Xone.
  • KIMCID
    no škoda že jen ps4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit