Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen aby to nebyl překlad jako titulky v kině...
  • ALIENVIK
    já vim
  • Angličtina mi nedělá potíže, ale rád si košaté popisky počtu česky - Cenega češtinu potvrdila už před zhruba třemi měsící.
  • Miserius
    Total War hry jsou jedny z mala her ktere preferuji v češtině...asi jsem při tom celym strategovanim *2* unavenej cist si vsechny ty popisky anglicky... Tohle bude zase dílo co vydrzi roky...doufám teda
    • Nauc se dobre anglicky, bude ti to pak pripadat jak cestina...
      • Miserius
        Anglicky umim perfektně, o to se neboj *3* Ale nikdy nebude druhej jazyk stejnej jako mateřskej, pokud bych se neusadil někde na 10 let v USA...
        • Priznam se ze to mam stejne, nekdy se stane, ze je proste clovek unaveny, a nevenuje plnou pozornost, a chce se pritom zrelaxovat u hry... No a rodily mluvci nejsem ;-)
          • je to tak, angličtina mi nedělá problémy, ale i tak jsem po pár hodinách čtení anglické knížky unavenější než když čtu to samé v češtině, mozek na to prostě vydává víc energie, i když si to člověk třeba přímo neuvědomuje
  • Dobre. Doufam ale, ze to pak bude platit i pro DLC.
    Ne jako kdyz vydali DLC pro Shoguna 2 bez cestiny. Sice to pak za nekolik mesicu prelozili, ale stejne mne tim pekne nasrali...
    • Shoguna pouze a jedině v japonštině *3*
      • A Rome v latině. Specielni edice pro studenty mediciny. :D
        • Edice pro studenty? Vzdyt tu uz resi slibene Blood DLC nemletu-li se ;-) Zde se studenti mohou kochat ;-)
        • přesně, Romanes eunt domus *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit