Přejít na výpis diskuzí
Historická strategie Total War: Rome II u nás vyjde v češtině
16.7.2013 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
přesně, Romanes eunt domus *1*
-
A Rome v latině. Specielni edice pro studenty mediciny. :D
-
Shoguna jsem hral take jen s donuceni. :-) Asiati mi neberou. Každopádně Rome2 bude mnamka.
BTW: Konecne vysli screenshoty s opravenymi laserovymi sipy.
http://farm8.staticflickr.com/7284/9301649788_8e6d7e2487_o.jpg -
Těším se jak malej kluk. *1*
-
Vypadá to fakt skvěle. Ale pro mě skončil Total War u Napoleona. Lepší díl (pro mě) neexistuje
-
Treba u Shoguna mam na steamu moznost Czech language, tak to asi bude stejný, tudíž asi bude jedno kde to koupíš...
-
O Beyond psali o GT6 ne (doufam ze nesoudis jako spousta lidi podle dema a ze uz to ofiko oznamili)
-
Bude to multijazycna verze? Tedy takto, ta cestina bude pristupna jen pri koupi z CZ eshopu nebo i kdyz si to koupim na steamu?
-
Jeste jste mohli doplnit, ze Gran Turismo 6 a Beyond: Two Souls budou rovnez v cestine.
-
Jen aby to nebyl překlad jako titulky v kině...
-
Shoguna pouze a jedině v japonštině *3*
-
já vim
-
Angličtina mi nedělá potíže, ale rád si košaté popisky počtu česky - Cenega češtinu potvrdila už před zhruba třemi měsící.
-
Total War hry jsou jedny z mala her ktere preferuji v češtině...asi jsem při tom celym strategovanim *2* unavenej cist si vsechny ty popisky anglicky... Tohle bude zase dílo co vydrzi roky...doufám teda
-
Dobre. Doufam ale, ze to pak bude platit i pro DLC.
Ne jako kdyz vydali DLC pro Shoguna 2 bez cestiny. Sice to pak za nekolik mesicu prelozili, ale stejne mne tim pekne nasrali...