Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně, Romanes eunt domus *1*
  • A Rome v latině. Specielni edice pro studenty mediciny. :D
  • Shoguna jsem hral take jen s donuceni. :-) Asiati mi neberou. Každopádně Rome2 bude mnamka.

BTW: Konecne vysli screenshoty s opravenymi laserovymi sipy.
    http://farm8.staticflickr.com/7284/9301649788_8e6d7e2487_o.jpg
  • Těším se jak malej kluk. *1*
  • Vypadá to fakt skvěle. Ale pro mě skončil Total War u Napoleona. Lepší díl (pro mě) neexistuje
  • Miserius
    Treba u Shoguna mam na steamu moznost Czech language, tak to asi bude stejný, tudíž asi bude jedno kde to koupíš...
  • Miserius
    O Beyond psali o GT6 ne (doufam ze nesoudis jako spousta lidi podle dema a ze uz to ofiko oznamili)
  • Kr.Pa
    Bude to multijazycna verze? Tedy takto, ta cestina bude pristupna jen pri koupi z CZ eshopu nebo i kdyz si to koupim na steamu?
  • Jeste jste mohli doplnit, ze Gran Turismo 6 a Beyond: Two Souls budou rovnez v cestine.
  • Jen aby to nebyl překlad jako titulky v kině...
  • Shoguna pouze a jedině v japonštině *3*
  • ALIENVIK
    já vim
  • Angličtina mi nedělá potíže, ale rád si košaté popisky počtu česky - Cenega češtinu potvrdila už před zhruba třemi měsící.
  • Miserius
    Total War hry jsou jedny z mala her ktere preferuji v češtině...asi jsem při tom celym strategovanim *2* unavenej cist si vsechny ty popisky anglicky... Tohle bude zase dílo co vydrzi roky...doufám teda
  • Dobre. Doufam ale, ze to pak bude platit i pro DLC.
    Ne jako kdyz vydali DLC pro Shoguna 2 bez cestiny. Sice to pak za nekolik mesicu prelozili, ale stejne mne tim pekne nasrali...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit