Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Casual hry, maji vetsi sanci na mobilech a na facebooku, to ze se nekdo /nekdy chyti na pc a konzolich je spise, tim ze se jim to podarilo , je to lepsi ( i kdyz o tomhle clanek treba nebyl, byl o uspesnosti ...) at jsou ale nevycnivaji, porad tu jsou normalni hraci a ti nechteji koukat na neinteraktivni film ci hrat nehratelnou hru, (respkt jen na par tlacitek) , minimalne ja za tohle budu rad. (jinak taky bre vedet a clanek neni uplne k zahozeni to ne no.)
  • Hmm ono je fajn ked ma platforma svoj jeden "autorizovany" obchod na aplikaice. Zo zaciatku to vyzeral fajne. Pe vyvojarov pripraveny distribucny kanal s komplet servisom az po platby a pre majitela platformy (apple,google,ms atd...) aplikacie,pr a prijem. Lenze toto funguje super do urcitej velkosti, ktora uz dnes asi bola davno prekrocena. Teda aspon na hlavnych app storoch. Dnes uz je na apple app store aj google play tych aplikacii strasne vela, vyhladavanie je neohrabane a celkovo moznosti prezentovania sa su velmi obmedzene. A potom je ta situacia taka ako ju popisal prednasajuci - vecsinou je to nahdoe alebo o tom ze apple/google nahodne akurat vasu aplikaciu vyberie na front page.
  • doporucuji vsem precist sci-fi knizku od Isaca Asimova NADACE je to o vedci ktery prisel na matematickou rovnici, ktera predvida chovani lidi *3* (a pak ze to nejde)
  • DeDy
    Vojto: tím že poznáš pravou atmosféru her, se už nebudeš chtít vrátit k těm hrám, které ji mít nebudou.
  • asi zpatky ke casual (hrickam z konzoli atp.) *6*
  • kdo neměl pravdu, ten hádal a kdo ji měl, ten předvídal.
  • Uvádíš přesně můj příklad. :)
    Ale co myslíš tím nechce se vracet? :D
  • Oko Tě vídí ty ucho zelenáčké
  • Nekdy ses fakt ucho *1*
  • Tady je záznam té přednášky https://www.youtube.com/watch?v=okvCF_A2skk *5*
  • DeDy
    Budoucnost různých her také záleží na přístupu hráče. Dnes čtrnáctiletý frajer, bude na hry jinak pohlížet za 2 roky. Zaprvé bude mít již něco nahráno a tudíž mít nějaké vzpomínky. Za druhé bude mít více rozumu a předpokládám, že už i nějaký vlastní názor. Tohle vše hrozně ovlivňuje, které hry ho budou zajímat. Je zde totiž velký předpoklad, že pozná pravou atmosféru her. A nebude se chtít vracet. Stejně tak jako já. Jsem náročný, hodně náročný hráč. Hraji přibližně 24 let. V podstatě, kdyby tu nebyla indie scéna, asi bych už moc nehrál, protože bych neměl co. A tímto počínáním, ovlivňuji sice minimikrovatě ty jejich grafy.
  • Robotron3
    Z čeho usuzuješ, že nerozumím hrám? Jestli tady někdo nečemu nerozumí, tak asi ty jazyku, protože jsem ti myslím naprosto zřetelně vysvětlil, že předvídat budoucnost a hádat budoucnost jsou naprosto rozdílné věci.
  • Trisska
    ucho prosimtě už netrolluj *7*
  • Mel bys prestat sledovat studio burza na CT24
  • ucho
    Robotrone, nejen že nerozumíš hrám, ale očividně ti uniká, co znamená dělat něčemu prognózy... *5*, tou sportkou jsem to sice zjednodušil už trochu moc, lepší přirovnání by bylo vsázení na sport, ale princip je pořád stejný...
  • Coto je? gamifikované posílání SMSek
  • ucho
    protože se tady hrdě mlátíš do hrudi s nekonečnem možností vývoje. klidně to zredukuj na 5... prognózy budoucnosti samozřejmě dělat jde, a spousta lidí má se svými prognozámi pravdu... to že pak někdo křičí, že to nejde, protože se spletl a byl mimo, je věc jiná...
  • Jediny duvod, proc bych mel? Od toho tady jsou jini, ovsem podstatou je, ze zkratka budoucnost predpovidat nikdo nemuze... Cisla ve sportce ano.
  • ucho
    vyjmenuj tady 20 možností (reálných)
  • Dovolím si nesouhlasit... Ve sportce máš omezený počet variant, zatímco to, co se v budoucnu stane, je takovýchto variant nekonečně mnoho. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit