Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Podle mě význam článku leží ve shrnutí informací o přechodu mezi machinima filmy a let's play videi. Plus informaci o významném kousku, který byl inovatovní a přesto upadl v zapomnění kvůli právním třenicím. Pointa článku nemusí být nutně součástí poslední věty nebo odstavce. V tomto případě bych řekl, že je zmiňována několikrát v průběhu článku, ale i v jeho závěru.
  • Nechci strašit, ale asi jsme nějakým způsobem propojeni...aniž bych viděl Tvůj komentář tak jsem pasáž o SP napsal skoro slovo od slova shodně jen pár minut po Tobě.
  • Mé dojmy z Let's playů výborně vystihl jeden díl South Parku.
    Cartman Brah!!!!
  • Však si ještě pamatuju geniální machinima z WoWka od Oxhorna a Olibitha, teď už člověk vidí jen samé podělané Lets Play, WTF Sušínku (Total Biscuit) a další kokoty. Výborně to v jednom díle vystihl South Park. Nakálet a rozmazat, svět se v řiť obrací.
  • To je šílený! Až tenhle článek mi připomněl, že machinima tady uz s nama nejakou dobu nejsou. Hrozny, jak neco muze proste jen tak zmizet. V tomhle pripade zmuzovat do podoby urvanych fakanj z tytrubky, ktery bych nejradsi od rana do vecera rezal sukovici po drzce!!!
  • Navíc v těch nejlevnějších nacházel brouky a podobnou havěť. No, už to nejí. Bylo to v nějakém videu-oznámení, pokud se nepletu.
  • Freeman's Mind je v každém případě nejlepší machinima, jakou jsem kdy viděl. Samozřejmě má slabší díly, ale celkově je jeho kvalita na velmi vysoké úrovni. Když vidím, jaké peníze má za svoje teenagerské hýkání pewdiepie, když Ross musí v Polsku kupovat ty nejlevnější fazole, aby neumřel hlady, je mi trochu blivno :/
  • Viděl jsem to celé a za mě fakt super.
  • toje ultra hipsteřina *10* *11*
  • Jeho si nevšímaj on je postihnutý, on za to nemôže.
  • https://www.youtube.com/watch?v=iKQSv8p9BXU
  • ještě doporučju Doom guy's mind, je to jen jeden díl od stejnýho člověka jako reakce na žádosti lidí ať udělá to samý s doomem *15*
  • sice jsem to nedal celý, trvá to moc dlouho, viděl jsem asi 50 dílů, ale bavil jsem se pořád, asi to dokoukám. každej má jinej smysl pro humor ale jestli tě bavilo prvních pár, tak koukej dál, občas jdou kvalitou dolů ale pak se to zase rychle zlepší, rozhodně mu nedocházej nápady
  • C-BEAM
    videl to niekto celé ? stojí to za to ? zhliadol som prvé diely a Cyrix procesory mi naznačili, že by to nemusela byť strata času.
  • a tvuj komentar ma pointu kde? :(
  • Freeman's Mind je strašná prča *2*
  • maros.goc
    mal ten článok niekde aj pointu?
  • Odprisahal by som, ze ten Ross Scott nahovoril Homera Simpsona *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit