Přejít na výpis diskuzí
Historie série Freeman's Mind představuje lesk a bídu machinima videí a let's playů
4.4.2015 | Ladislav Loukota
38 příspěvků
-
mal ten článok niekde aj pointu?
-
-
Podle mě význam článku leží ve shrnutí informací o přechodu mezi machinima filmy a let's play videi. Plus informaci o významném kousku, který byl inovatovní a přesto upadl v zapomnění kvůli právním třenicím. Pointa článku nemusí být nutně součástí poslední věty nebo odstavce. V tomto případě bych řekl, že je zmiňována několikrát v průběhu článku, ale i v jeho závěru.
-
-
praveze o problematiku machinima a letsplayov sa autor len obtrel, cele to bolo podla mna napisane dost kostrbato
-
-
Asi je to otázka znalostí. Já se o tohle téma nikdy nezajímal a tak za mě článek super. Každopádně mi na tohle článku přijde fajn, že se problematiky lets playů dotýká z jiné strany. Většina příspěvků či rozhovorů se točí pořád dokola kolem toho samého: "youtubeři jsou strašně populární, nechápeme to, kdo se na to dívá ... atd." Tenhle článek se tomu úplně vyhnul a pro neznalce jako já poskytlu jiný pohled.
-
-
-
a tvuj komentar ma pointu kde? :(
-
-
Jeho si nevšímaj on je postihnutý, on za to nemôže.
-
-
-
som si pozrel niekoľko častí a musím povedať je to veľmi podarené. A ak by mal niekto záujem o niečo podobné, tak môžem odporučiť youtubera Tyrannicona, ktorý robí v niektorých hrách prakticky to isté, čiže pridá postavám úplne inú osobnosť ako si hráči predstavujú, napríklad prepísaním a predabovaním Shepardových textov v Mass Effect 3 vytvoril prakticky úplne iný príbeh, kde Shepard má úplne iné dôvody na záchranu galaxie
-
Nevím. Mě to přijde jako ztráta času sledovat let's play.
Samozřejmě pokud to někoho baví, tak prosím, ale mě to přijde dost divné sledovat někoho jak hraje. To si to raději zahraju sám.
Podíval jsem se na video v článku a nijak to můj názor nezměnilo.
Možná jsem už na tuhle módu starej a nechápu ji (určitě to musí být úspěšné, když je tolik let's playerů). Ostatně já nepoužívám ani facebook :D
Jen taková otázka pro ostatní čtenáře, nejlépe pro ty co let's play sledují - z jakého důvodu se na to díváte? Je to třeba tak, že vás nějaká hra zajímá, ale není na váš systém? Nebo je to jiný pohled na věc? Opravdu mě to zajímá, tak prosím žádný flame. -
-
máš rád knihy ? tak let's play je niečo podobné i keď výrazne povrchnejšie. Máš autora ktorý má určitý prejav ktorý ti niečím imponuje, máš rád to ako a čo píše (rozpráva) a chceš vedieť ako popíše určitú fiktívnu udalosť (hru). To sa týka samozrejme komentovaných let's playov. Ak nemá komentár tak je vysvetlenie jednoduchšie - chce tú hru vidieť, pretože si ju buď nemôže alebo nemá čas zahrať.
-
Pro mě let's playe suplují seriály a filmy, tedy pasivní zábavu, kterou si pustím, když příjdu z práce a buď si chci jen tak sednout a nic nedělat, nebo potřebuju nějaký zvuk k jiným aktivitám. Ale určitě nejsem cílová skupina, spíš bych to viděl viz níže, osobnost přitahuje.
Už dlouho sleduju let's playe bandy z Achievement Hunter (https://www.youtube.com/channel/UCkxctb0jr8vwa4Do6c6su0Q). Jeden důvod je "nedostupnost" hry (GTA V na PC ještě nevyšlo, Minecraft bych hrál sám, což mě nebaví...), druhý jsou osobnosti. To je, aspoň se to obvykle říká, většinou největší tahák pro diváky. PewDiePie nemusím, protože jsem na něj narazil jako na upištěného uřvaného kluka, ale jeho fanoušky to zřejmě baví. Naopak Achievement Hunteři mají charaktery, se kterými se mi daří ztotožnit, a svým humorem mě téměř vždy pobaví, hlavně pokud se snaží o něco kreativního (ale zase nesleduju úplně všechno co vydají, na to taky nemám čas, a když je vidět, že jsou ze hry sami unavení a nutí se do ní, téměř okamžitě přepínám kanál :) ). -
Facebook taky nemám,:) ale na let's play se občas podívám a to z důvodu jak píšeš, je to na jinou platformu a hra mě zajímá, nebo to moje šunka už nebere. Ale nedívám se na komentovaný, ale jenom čistě hraní bez trapných hlášek. Třeba poslední dva měsíce, si tak občas "zahraju" Evil Within, protože tenhle styl hry mám rád, ale nemám na to železo.
-
-
Však si ještě pamatuju geniální machinima z WoWka od Oxhorna a Olibitha, teď už člověk vidí jen samé podělané Lets Play, WTF Sušínku (Total Biscuit) a další kokoty. Výborně to v jednom díle vystihl South Park. Nakálet a rozmazat, svět se v řiť obrací.
-
-
Nechci strašit, ale asi jsme nějakým způsobem propojeni...aniž bych viděl Tvůj komentář tak jsem pasáž o SP napsal skoro slovo od slova shodně jen pár minut po Tobě.
-
-
Hmm tak věčná škoda že nejsi hermelína. *1*
-
-
nebojte hoši kdo jednou zkusí již nechce jinak! *3*
-
-
-
-
videl to niekto celé ? stojí to za to ? zhliadol som prvé diely a Cyrix procesory mi naznačili, že by to nemusela byť strata času.
-
-
Viděl jsem to celé a za mě fakt super.
-
sice jsem to nedal celý, trvá to moc dlouho, viděl jsem asi 50 dílů, ale bavil jsem se pořád, asi to dokoukám. každej má jinej smysl pro humor ale jestli tě bavilo prvních pár, tak koukej dál, občas jdou kvalitou dolů ale pak se to zase rychle zlepší, rozhodně mu nedocházej nápady
-
-
toje ultra hipsteřina *10* *11*
-
-
Nějak nechápu co tím myslíš? Můžeš to rozvést? V čem je to hipsteřina - popravdě netuším, co znamená, když něco označís hipsteřina. Díky
-