Přejít na výpis diskuzí
Historie série Freeman's Mind představuje lesk a bídu machinima videí a let's playů
4.4.2015 | Ladislav Loukota
38 příspěvků
-
toje ultra hipsteřina *10* *11*
-
-
Nějak nechápu co tím myslíš? Můžeš to rozvést? V čem je to hipsteřina - popravdě netuším, co znamená, když něco označís hipsteřina. Díky
-
-
ještě doporučju Doom guy's mind, je to jen jeden díl od stejnýho člověka jako reakce na žádosti lidí ať udělá to samý s doomem *15*
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=iKQSv8p9BXU
-
-
videl to niekto celé ? stojí to za to ? zhliadol som prvé diely a Cyrix procesory mi naznačili, že by to nemusela byť strata času.
-
-
Viděl jsem to celé a za mě fakt super.
-
sice jsem to nedal celý, trvá to moc dlouho, viděl jsem asi 50 dílů, ale bavil jsem se pořád, asi to dokoukám. každej má jinej smysl pro humor ale jestli tě bavilo prvních pár, tak koukej dál, občas jdou kvalitou dolů ale pak se to zase rychle zlepší, rozhodně mu nedocházej nápady
-
-
Freeman's Mind je strašná prča *2*
-
mal ten článok niekde aj pointu?
-
-
Podle mě význam článku leží ve shrnutí informací o přechodu mezi machinima filmy a let's play videi. Plus informaci o významném kousku, který byl inovatovní a přesto upadl v zapomnění kvůli právním třenicím. Pointa článku nemusí být nutně součástí poslední věty nebo odstavce. V tomto případě bych řekl, že je zmiňována několikrát v průběhu článku, ale i v jeho závěru.
-
-
praveze o problematiku machinima a letsplayov sa autor len obtrel, cele to bolo podla mna napisane dost kostrbato
-
-
Asi je to otázka znalostí. Já se o tohle téma nikdy nezajímal a tak za mě článek super. Každopádně mi na tohle článku přijde fajn, že se problematiky lets playů dotýká z jiné strany. Většina příspěvků či rozhovorů se točí pořád dokola kolem toho samého: "youtubeři jsou strašně populární, nechápeme to, kdo se na to dívá ... atd." Tenhle článek se tomu úplně vyhnul a pro neznalce jako já poskytlu jiný pohled.
-
-
-
a tvuj komentar ma pointu kde? :(
-
-
Jeho si nevšímaj on je postihnutý, on za to nemôže.
-
-
-
Odprisahal by som, ze ten Ross Scott nahovoril Homera Simpsona *2*