Přejít na výpis diskuzí
History Respawned nabízí lekci pirátského dějepisu s Assassin's Creed IV
26.11.2013 | Aleš Smutný
10 příspěvků
-
Vy ste všichni takový ču..ci. Stejně jako vy mám doma plno originálních her a stejně jako vy něco stahuju, tak si tu všichni nehrajte buhví na co
-
To je dobře, že ti to nefunguje tak jak má. *5* *9*
-
Těch tu určitě bude víc, než svatoušků jako ty...
-
No já ti poradím, KUP SI ORIGINÁLKU ty chytráku, s tou by jsi takový problém neměl - ber to tak, že je to trest pro zloděje jako jsi ty. Nechápu, že se s tím tady ještě chlubíš, že sis to stáhnul. Běž do obchodu, ukradni tam uherák - o ne počkat, to se přece nedělá, krást se nemá, ale hru si klidně stáhneš a ještě máš tu drzost ptát se o radu, skus to řešit s podobnejma, jako si ty.
-
Jenze ona casto prave ta zabava trpi tema hovadinama, ktery se tam vzhledem k historickejm faktum objevujou. V tomhle pripade trebas to, ze lod musis nejdriv roztrilet, abys ji moh zahakovat ... coz je poradna pitomost.
-
OT: Už vidím těch mínusů a vyčítavých komentů, ale stejně se zeptám.
Hru jsem stáhl, vím sem hroznej, ale chtěl sem to zkusit a platit se mi za to nechtělo...
Při zapnutí hry se mi kamera točí pořád kolem postavy, klávesnice s myší vůbec nereaguje. Při pohybu s gamepadem se kamera přestane točit po dobu co držím nějaký tlačítko, poté se zase zběsile točí. Zkoušel sem dvě různé kopie, ale při obou je to to samé.
Ví nebo tuší někdo příčinu a jak se to dá opravit? -
Musím říct, že u komerční videohry je mi historická akurátnost totálně u pr*ele. Jaksi předem počítám, že je to zdramatizované, zkomprimované, a vůbec přizpůsobené hernímu médiu určenému primárně k zábavě, ne vzdělávání.
-
jo, tohle jsem chytl uz v sunday papers na RPS. skvela vec. doufam, ze bude jeste alespon jeden dil. a je celkem sympaticky jak moc se to kryje s alesovym clankem v levelu :). akorat na rozdil od alese je trochu sebejistejsi pokud jde o jolly rogera.
-
Tak je nečti. Nechoď sem. Založ si vlastní herní web a piš si třeba o tamagoči.
-
Chce to daleko vice clanku o AC, WoW, CoD a podobnych "perfektnich hrach" jelikoz je toho tady na tiscali opravdu malo.