Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Král to není, král  je Splinter Cell. Z kterého byla vykradena mise ve vlaku.(a ta byla vykradena i z jiných her třeba Iron Storm).

    • Já bych slovo „vykradena“ nepoužíval. Trochu pokory a soudnosti, pokud sám hry netvoříš. Jinak první mise ve vlaku, o který vím, byla už v Bloodovi (rok 1997). Ta hra je sice všechno, jenom ne stealth, ale i tak to pro pořádek uvádím. Ono když chce člověk udělat něco v pohyblivým prostředku, pak vlak nebo obří jachta/loď se přímo nabízí (letadlo je na to malý a nezáživný). Kdyby udělali misi na jachtě, asi bys zase říkal, že vykradli SC, protože ten v takovým prostředí má mise hned dvě, co se pamatuju (ve čtyřce a jedný bonusový misi šestky). A vlastně je nějaká loď i ve trojce, jak si teď vybavuju. Přesto jsem neslyšel, že by vykrádali sami sebe. 

      H a SC jsou obě královnami stealth her a nedá se říct, že jedna by byla lepší než druhá, jsou přece jenom dost rozdílný. 

      K recenzi dodávám, že ani poslední mise do žádnýho „Rambo“ přístupu nenutí, ačkoli na to v jednom místě dva vojáci vtipně narážejí. Dá se stále projít klasicky Hitmanovsky a pro mě je to jedna z nejlepších. Na rozdíl od recenzenta mě ta Čína zas tak neuchvátila, spíš ta Anglie atd., ale hrál jsem to teprve jenom jednou.

      • KIMCID

        Je to tak. Hraji hry od roku 85 tak že ty vlakové jsou povětšinou stejné. 90% nápadu ja o tom dostat se dopředu k lokomotivě či vagonu s VIP pasažérem. Ale prostě já jsme čekal od H3, něco víc.

    • RuZZy

      Jenže SPLITNER CELL už delší dobu stagnuje a ruku na srdce - jeho poslední díly byly nic moc. Kdežto hitman se asi až teď, v roce 21, dockal sveho vrcholu. (Ano, hral sem i stare díly  ve svy dobe). 

      • KIMCID

        Staří SP nerozporuji no spíš jde o to že vývojáři Hitmana, na tak hezké hře nehýřili žádnou fantazií. Ta mise z vlakem je prostě jak z SP.

    • Ristoro

      O tom by se dalo diskutovat, obě hry jsou jiné. Každopádně nápis je král moderního stealthu. Kde je Splinter Cell dneska? Poslední díl vyšel v roce 2013.

      • KIMCID

        Ano ale pořád se hraje oboje. A SP je víc stealth než Hitman

        • RuZZy

          To nevím. Celá trilogie se dá dohrát tak, aby tě nikdo nikdy ani nespatřil. Jak víc stealth to může být? Navíc Agent 47 není tajný agent ale nájemný vrah.

          • KIMCID

            právě proto je SP víc král stealth než Hitman

  • RuZZy

    Hrál sem všechny hitmany, ale tahle trilogie mě oslnila asi nejvíc. Nepamatuju si, že bych tolikrát opakoval mise v nějakém jiném díle. A když ve trojce máte lokace z 1 a 2 (+veškeré bonusové) tak je to opravdu mega pack na x hodin.

  • Corvus

    Zní to skvěle. Počkám si rok, až vyjde Completed Edition – všechny epizody v jednom celku. Nejlépe v nějaké pěkné sběratelské edici. Jinak Pavel opět stvořil naprosto skvělou, velmi čtivou a zábavnou recenzi.

    • Však to vyšlo jako jeden celek co obsahuje všechny mise z H1, H2 a H3 :-D Co chceš ještě víc? :-D Jakože možná ještě vyjde nějaký dodatečný jeden nebo dva levely jako případné DLC?

      • Corvus

        Rád odpovím:

        1) Psal jsem "nejlépe ve sběratelské edici" (tudíž fyzické edici), která, věřím, později bude.

        2) Nechci to na Epicu, kde to má exkluzivitu (pokud se nepletu).

        3) Nechci to v nehmatatelném digitálu za 1890 Kč. Sorry jako... Takovej hard core fanoušek lysohlávka nejsem. Úplně klidně si počkám na GOTY za nějakou krásnou cenu. Her mám po strop. A za pět dnů je tu The Medium.


    • Jack1947

      Jaké epizody vždyt už od druhého dílu je to v jednom "packu"😀😉

      • ne tak docela. Abys měl i jedničku tak jsi musel mít buďto DLC nebo GOTY jedničku a pak postupně přidávali mapy, na které jsi musel mít season pass a z jedničky tam není všechno. Hlavní mise ano, ale ty doplňkové výzvy už tam jsou jen některé.

  • Ristoro

    Zatím jsem projel první 2 lokace a jsou úžasné. Grafika je nádherná, atmosféra parádní a o gameplayi ani není třeba mluvit, Hitman je v tomhle ohledu naprostá špička.

    Musím vypíchnout výbornou optimalizaci na PC. Na RTX 2070 a i7 4790K ve fullHD rozlišení jsem v obou úrovních na high-ultra detaily tahal kolem 90-140 fps. Na to jak starý procesor to je a jak byl Hitman vždycky CPU heavy hra to je vynikající výsledek. Takhle to má vypadat.

  • WOSHOST

    Škoda že jste se nedostali k VR verzi. Budete se jí věnovat? Ať už článkem nebo ve videu. 

    • Jarisko84

      Ta bude myslim az neskor...este nie je vydana...opravte ak sa mlim

      • VR už vydané je, pokud se nepletu.

        • Derp_1337

          Hitman 3 VR prozatím vyšel jenom pro PlayStation VR.

          Spekuluje se, že by VR mohlo vyjít pro PC až za rok, jak hra vyjde pro Steam, ale nic není potvrzené.

          • To nic nemění na tom, že VR verze venku je, takže postesknutí nad tím, že se k ní recenzent nedostal dává smysl.

  • Jack1947

    Takže v podstatě podobné jako minulé dva předešlé díly. Což není na škodu, zvlášt když to nevychází každý rok🙂 Pokud bude další díl třeba circa za 5-6 let nevadí.

    • Jarisko84

      Problem je ze ta hra je taka ista ako codname 47 pred x rokmi... gumovy panaci bez kosti do ktoreho ked strelis odleti ako handrova babika atd ...najlepsie je ked zabijes dakeho cernocha japonca atd a prides prezleceny v ich veciach a nic sa nedeje ze dojde 190cm vysoky holohlavy pan ochranka  ani nezmurlne... ai o nicom presne vytyceme kolecka motaju sa stale dokola... skor ako stealfh akcna hra mi to pride ako logicky rebus s moznostou strielania....

      • Jack1947

        Novidíš já si to dal+- kolem 10 hodin celé najednou! Musím říct že konec byl celkem síla poslední mise mi připoměla tu poslední misi Z Absolution to byla hrůza ( nemyslím tu na střeše myslím ten epilog potom, zabít ty pojebané PRATHEORIány!😈 pamatuji si že to mně naštvalo nečekal jsem že si zopakuji něco podobného- i když více lineárního na vlaku 9 let poté! ( kua to už je let)

        Jinak chválím optimilizaci, i když ta byla dobrá už i předešlých dvou dílů... jinak bude pokračování at už spin off nebo něco dle konce navíc tajný konec navazuje na Hitmana CODENAME47... což jsem nehrál nikdy... jen PS2 demo Silent ASSASSIN.

        Dokonce jsem se jednou misí páral tak dlouho  že jsem tam nechalk minimálně 2,5hodiny... až jsem si pomohl návodem splnil jsem 2 příběhy mise potom už to tak žhavé nebylo.

      • Corvus

        Vřele doporučuji film Chyť mě když to dokážeš ;-) A nastudovat si inspiraci k tomuto dílu.

      • Derp_1337

        Ty říkáš, že to Hitmanovo převlíkání do různých kostýmů nepůsobí věrohodně. Nevěříš, že lidi nechají projít vysokého holohlavého pána jenom protože je v určitém obleku.

        Jenže tady jde o to, že většina lidí jsou hlupáci.

        Uvedu příklad: v Americe se jeden 18 letý teenager vydával za doktora a "vyšetřoval" pacienty. Nejdřív chodil po jedné nemocnici a když našel volnou místnost, tak si tam pozval pacienty a vyšetřoval je. Nikomu nepřišlo nic divného, protože když člověk nosí doktorský plášť a na krku má stetoskop, tak přece musí být doktor! Pak si ho naštěstí všimnul nějaký rozumný zaměstnanec nemocnice a vyhodili ho.

        Jenže tenhle teenager se nenechal odradit a rovnou si zařídil vlastní ordinaci a pak začal objednávat pacienty a vyšetřovat je. Ordinoval pod jménem "Dr.Love" a lidi to normálně zbaštili a chodili k němu! Tohle už ale odhalila policie a odsoudila ho na 3 roky ve vězení za podvod.


        Prostě někdy stačí jen tak málo (nosit doktorský plášť a mít na krku stetoskop) a lidi se nechají oblbnout. Takže celkem věřím, že Hitman by byl schopný se dostat na spoustu míst jenom díky převleku.

      • " skor ako stealfh akcna hra mi to pride ako logicky rebus s moznostou strielania"

        Bingo? :-D

        • Jarisko84

          Proste tam nie je ziadna nahoda panaci chodia stale po twj istej trase do kola ked si nechas zapnuty level cely den tak casink od baru prejde k tomu istemu panakovi 1000x a stavi 1000x to iste proate nic  sa tam nedeje vsetko je umele a strikne naskriptovane ziadne prekvako sa nekona mozes len narusi kolobeh ked niekoho odstanis alebo ked mu das trebars jed do napoja... ale aj to sa vyvracia a vrati naspat k svojmu kolecku ako by sa nic nedialo...

          • dworkin

            To je ale záměr. Je to puzzle, u kterýho když přijdeš na princip, tak si ho povodíš. 

            • Jarisko84

              Preco to neposnu nenechaju veci na nahode ... bolo by to zazivnejsie a urcite by vznikali zaujimave situacie... takto ale presne vies co kde a ako....ja by som to nechal na nahodu...

              • Reakce na příspěvek:

                nemôžu to nechať na náhode, lebo by to bez značného (a asi nerentabilného) úsilia na strane vývojárov bolo frustrujúce a nehrateľné. puzzle potrebuje mať jasne stanovené pravidlá. mimo iného, veľa tých character loops je časovo ohraničených, resp. reagujú na udalosti v rámci misie. iste by mohli byť reaktívnejšie a občas ich jednoduchosť narúša immersion, ale pri tom množstve mikropríbehov a contentu v rámci jednotlivých misií sa to stratí.

                a na dôvažok, určite to nie je rovnaká hra ako pred x rokmi, vznikol z toho sandbox s množstvom pridaných mechaník rádovo väčšou voľnosťou oproti minulým dielom. (ktoré mám tiež veľmi rád - hral som každý diel, okrem absolution.)

    • Tak ono už je i ohlášené, že Hitmana teď odkládají k ledu a budou se věnovat dalším projektům. Takže bych to viděl za dost dýl než 5-6 let s tím, že další díl už bude zase od základu jiný.

      Asi idální řešení - v nejlepším přestat a neutopit se v tom jak Telltale.

  • master.qwerty

    tesil jsem se az si to zahraju, ale za epic ode mne neuvidi ani korunu. 

    dam si znova 2jku a pockam rok na steam a mozna az bude v akci.

  • Gregi

    ahoj mel bych dotaz ohledne importu. Mam vsechny Hitmany na steamu a pokud bych koupil ted na Epicu sel by import puvodnich dilu ze steamu nebo ne? neco jsem cetl ale moc jsem z toho nebyl moudry:/ nekde psali ze import jde a bude zdarma a pak zpoplatnen a nekde ze nejde.. tak fakt nevim co je pravda..rok se mi cekat na steam nechce:( a kdyz uz bych ho koupil na epicu tak bez importu je to na prd..diky za odpoved:) jinak super recenze!!

    • Ristoro

      Můžeš si naimportovat progress, jen mají dnes zahlcené servery. Dostaneš momentálně i mise z 1čky, ty jsou za jakýkoliv preorder nebo koupi do 10 dnů po vydání. Ale na mapy z Hitmana 2 se musí čekat, bylo kolem toho halo, ale nakonec to bude zdarma, jen jim to nějaký ten týden potrvá.

      • Jarisko84

        Ja mam oba diely na steame . Co myslis dostanem tie bonusove co boli vo forme dlc alebo musim kupit..

      • Ristoro

        Update: Tak údajně i mise z 1čky se dají přeimportovat pouze z Hitmana 2ky, takže pokud máš vše na Steamu jako já, tak musíš čekat. Progress se ti ale přenese pořád.

        • Gregi

          mam vsechny vcetne gold updatu a tech kravin kolem takze pokud koupim 3ku tak staci import z 2ky..ted je na netu za litr a to uz neni takova hruza jak 1500... uvidim jak se rozhodnu 

  • Houdini

    Myslel som, že to bude recenzovať Adam 🙂

    • Bumtaratabumbumbum

      Adam s Vaškem to budou poprvé hrát až v Long Playi, proto to musel recenzovat Pavel, přestože ve Fight Clubech několikrát zmínil, že ho to jednak překvapilo, a jednak moc nepotěšilo, že to má recenzovat.

      • Pavel Makal

        Mě to potěšilo, mám tu sérii rád :) Ale překvapilo mě to, nepočítal jsem s tím. Naše práce je plná zvratů!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit