Přejít na výpis diskuzí
Hitman: Absolution jde vpřed, ale nezapomíná na kořeny série
22.7.2011 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Blood money bylo imho perfektní, kdyby to bylo na mě, skoro nic bych neměnil a jenom bych udělal další mise *2*
Hlavně se bojím toho zjednodušování a "zpřístupňování masám" víme jak podobný pokusy dopadly jinde *1* -
To bylo na tobě.
-
Jojo, Hitman série je v troskách. To se přece pozná podle posledního, zatím nejlepšího dílu *1*
Tihle slováci... *13* -
Dotaz... Nezemřel 47 v předchozim Blood money? :-)
-
No tak Conviction byl poradna s**cka... Jestli udelaj krok smerem k akcnosti a pridaj nejaky ptakoviny typu oznac tri nepratele a pak se jen divej jak je to zabije tak se s tim muzou jit bodnout *8*
-
kořeny serie a filmový zážitek... ach jo... čtyřka je pro mě pomalu umělecké dílo.. tak snad tohle bude taky
-
Je "pokročilou AI" myšlen ten nonameák z alpha gameplay záběrů? Ten, který má odhadem fixní zorné pole cca 90° (tedy 45° nakaždou stranu od osy těla), periferní žádné a nevadí mu, že se za ním ozývají kroky?
-
Chtěli jsme vytvořit filmový zážitek...tahle věta mě začíná poslední dobou čím dál tím víc děsit :D
-
Už jen to, že můžu vidět přes zeď mě odrazuje...ať už to jde nebo nejde vypnout. *14*
-
tradicne bullshity.
PR manual:
-negativna kritika povodnych fanusikov
nakecat kopu nezmyslov ako sa nezabuda na korene serie a zaroven si odporovat tvrdeniami o zjednodusovani a "filmovom zazitku".
ak tymto kecom niekto veri tak je idi*t. hitman seria je v troskach tak ako splinter cell a novy hitmen bude zjednodusena sr*cka. -
prirozena reakce PR na negativni ohlasy hitman komunity ...
-
Neskutečně se těším *1* i když staré díly asi taky nikdy neomrzí. *14*
-
" jde vpřed, ale nezapomíná na kořeny série "
Kolikrat jsme neco podobneho uz cetli?