Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ForeverAlone
    Blood money bylo imho perfektní, kdyby to bylo na mě, skoro nic bych neměnil a jenom bych udělal další mise *2*

Hlavně se bojím toho zjednodušování a "zpřístupňování masám" víme jak podobný pokusy dopadly jinde *1*
  • To bylo na tobě.
  • kostejnesmrtelny
    Jojo, Hitman série je v troskách. To se přece pozná podle posledního, zatím nejlepšího dílu *1*
    Tihle slováci... *13*
  • Dotaz... Nezemřel 47 v předchozim Blood money? :-)
  • No tak Conviction byl poradna s**cka... Jestli udelaj krok smerem k akcnosti a pridaj nejaky ptakoviny typu oznac tri nepratele a pak se jen divej jak je to zabije tak se s tim muzou jit bodnout *8*
  • kořeny serie a filmový zážitek... ach jo... čtyřka je pro mě pomalu umělecké dílo.. tak snad tohle bude taky
  • Je "pokročilou AI" myšlen ten nonameák z alpha gameplay záběrů? Ten, který má odhadem fixní zorné pole cca 90° (tedy 45° nakaždou stranu od osy těla), periferní žádné a nevadí mu, že se za ním ozývají kroky?
  • Chtěli jsme vytvořit filmový zážitek...tahle věta mě začíná poslední dobou čím dál tím víc děsit :D
  • Už jen to, že můžu vidět přes zeď mě odrazuje...ať už to jde nebo nejde vypnout. *14*
  • tradicne bullshity.

PR manual:
    -negativna kritika povodnych fanusikov

nakecat kopu nezmyslov ako sa nezabuda na korene serie a zaroven si odporovat tvrdeniami o zjednodusovani a "filmovom zazitku".

ak tymto kecom niekto veri tak je idi*t. hitman seria je v troskach tak ako splinter cell a novy hitmen bude zjednodusena sr*cka.
  • prirozena reakce PR na negativni ohlasy hitman komunity ...
  • LTM3
    Neskutečně se těším *1* i když staré díly asi taky nikdy neomrzí. *14*
  • " jde vpřed, ale nezapomíná na kořeny série "

Kolikrat jsme neco podobneho uz cetli?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit