Přejít na výpis diskuzí
Hitman: Absolution jde vpřed, ale nezapomíná na kořeny série
22.7.2011 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Na tohle se tesim silene moc. Pokud to bude jen z dvou tretin jako blood money, jasna koupe.
Trochu se bojim toho pribehu. Aspon ja ho vzdy bral jako chladneho ultimatniho zabijaka. Pokud budu vice seznamen s jeho povahou, abych jej nezacal brat jako cloveka ve spatne situaci. Ale kdo vi, co tam napachaji. Kazdopadne jim verim. -
-
"Skvělý" příběh měl první díl. "Pět předešlých kontraktů se znalo a podíleli se na společném projektu...něco asi bude špatně" :-) ... a poslední mise
-
-
Podle článku to vypadá,že tvůrci vědí,co dělají. Dle mě nemůže vyjít horší díl,než byla 3 Hitman Contracts,protože to byla katastrofa a hra o ničem. Doufám,že vyřadí prvky jako převléknutí se do zakrváceného oděvu po prostřeleném maníkovi , hlášky typu "HEY YOU" od kolemjdoucích a připravené bedny v kanceláři plné M16, Dragunova a brokovnice,které ochranku vůbec nezajímají:) atd. Jinak souhlas s "labrador" co se týče hry jako filmového zážitku. No uvidíme,člověk není dokonalý,takže jeho dílo taky ne.
-
Jedine co dela vrasky me je, zda bude hra i nadale podporovat hrace v tom, aby prosel mise s minimem vystrelenych kulek (nebo obecne s minimem zabiti mimo hlavni cil), nebo se bude snazit ukazat kolik zpusobu likvidace beznych cilu hrac ma a bude to tlacit stylem "metichu se probojuj na konec". Prvni zpusob byl jedinecny pro Hitmana.
-
Nejlepší by bylo, kdyby vydali Hitman:Blood money editor, to by jim každy na pětku hodil bobek... :D
-
Hitman z kalby:
http://www.youtube.com/watch?v=qe3jwOCqkU0&feature=related -
-
Hehe dost dobry, jeste ze ma holou hlavu jinak bych podezrival, ze me nekdo natocil pri navratu z hospudky :-)
-
-
nechapu co se vam na te hre tek libilo, vzdyt to byla silene nudna blbost, nudnejsi nez far cry 2 a to uz je co rict
-
-
Tak co se ti na tom nelíbilo? Je to stealth akce kde se máš krejt..žádnej problem v tom nevidím fungovalo to dobře.
-
-
Pravdepodobne to hral jako klasickou 3rd person strilecku.
-
-
-
rad by som si zahral hitmana,kde by to fungovalo takto..... hitman dostane kontrakt,ale pred popravou musi niekolko dni predtym osobne preskumat okolie/budovu/fungujuce mechanizmy atd. a to prave pomocou prevlekov,fint,uplatkov atd.... a v den popravy by bol v oblasti dokonale zorientovany,nie ako sa niekedy teraz stava,ze clovek pokial nepride na spravny postup,tak nestihne ciel eliminovat a podobne.
tento postup by vylucoval autoheal,prelety kamery cez level na ukazanie cesty atd,co pozname z terajsich hier.
ak by som to chcel hnat do extremu,tak aj informacie by sa kupovali od kade koho,rovnako zbrane,,vybavenie,nie len jednoduce vytukanie v menu.... ale to by uz bol sandbox... -
-
to jsi trochu mimo. Hitman byl nástrojem "Agency", to o čem tu mluvíš, zajištovala právě ona a 47 byl pouze nástroj.
jinak z celého článku mám dojem, že nám jen mažou med kolem "huby". Jak jsem se zminoval nedavno, lepší pouze preview z 70-80% hotové hry a pak až recenze. -
-
ano,to mas mozno pravdu,ale pisem,co by v tomto stadiu serie bavilo mna.a bolo by to logickejsie vdaka tomu,ze uz nema 47 v agency podporu a idu skor po jeho krku...
-
-
Prodeje podobné hry by šly maximálně do stovek či tisíců kusů, protože by to nikdo nechtěl a nikdo nehrál.
-
-
Blood money bylo imho perfektní, kdyby to bylo na mě, skoro nic bych neměnil a jenom bych udělal další mise *2*
Hlavně se bojím toho zjednodušování a "zpřístupňování masám" víme jak podobný pokusy dopadly jinde *1* -
Dotaz... Nezemřel 47 v předchozim Blood money? :-)
-
-
!SPOIL! Když si dost rychle masíroval střelbu, tak si se probral z toho jedu co zpomaloval srdeční tep a se svejma bouchačkama na prsou si postřílel všechny padouchy včetně šmejda na kolečkovým křesle. Takže je stále živej :).
-
-
smasíroval střelbu?? :-D já teda mačkal chůzi W aby se probral jinak mě to nešlo :-D
-
-
To bylo na tobě.
-
-
kořeny serie a filmový zážitek... ach jo... čtyřka je pro mě pomalu umělecké dílo.. tak snad tohle bude taky