Přejít na výpis diskuzí
Hitman Absolution má opravdu ukecaná NPC
24.1.2012 | Aleš Smutný
10 příspěvků
-
Tim líp, dodává to atmosféře. Proto se mi tak líbilo v tom videu "Run for Your Life", když tam byl ňákej ten policejní nováček, na kterýho furt křičel šéf, že má jít udělat tohle a tamto, načež si on pak stěžoval sám pro sebe, že je šéf jak jeho máma a podobně... a pak nováčka v jistym okamžiku čapnul pan 47 jako rukojmí, aby se dal bezpečně na ústup... vyšel s nim někam nahoru po schodech a LUP - zlomil policajtkovi vaz. V tu chvíli mi toho nováčka bylo fakt docela líto. A to se mi líbí - že člověk může o svym postupu přemejšlet i po týhle morální stránce.
-
čeština zřejmě nebude, anglicky natolik neumím, abych všechno přeložil, tak si počkám asi až na neoficiální češtinu. Moje chyba, měl jsem se líp učit:).
-
-
helpforenglish.cz nemas zac...
-
"Měl jsem se líp učit."
To jsem někde viděl.
Aha tady: http://img.mf.cz/632/187/1-06c_14.jpg
:) -
-
no tak špatně snad na tom ještě nejsem ale pěknej indián:).
-
-
-
Cože, Human Revolution?
Jo ahá, já si to blbě přečet... *1* -
Jsem fanda cele serie a nektere napady se mi libi takze se o celkovy dojem se az tak nebojim naopak nektere malickosti by mohly hru zase i kousek vylepsit nebo spise posunout to je lepsi tremin
-
Já jsem si chtěl nostalgicky zavzpomínat, tak jsem si koupil balík Hitman her na steamu a copak se nestalo...asi nejsou kompatibilní pod Windows 7 (64-bit). A Silent Assassin mi pod XP z nějakýho důvodu padá, když se převlíknu. Mrzí mě to...
-
Takže ty scénáře a identity jsou v podstatě nascriptované a nadabované scénky backgroundových npc postav, které se spustí při detekování hráče v určité části lokace a tím navodí silnější pocit, že jde o opravdové lidi v reálném prostředí? Po tom to zní dobře. I když nic nového to také není *3*
-
No, ten týpek vypadá spíš jako Smith než Number 47 *10*