Přejít na výpis diskuzí
Hitman Absolution se nabízí i v balení profi deluxe
4.7.2012 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
To asi vzali nakou figurku ze South parku, sloupli ji vlasy, a dali do rukou pistole? :) No sberatelky nikdy nekupuju, ale tohle je fakt srandovni, to je jak kdyby tomu dali panacka hitmana co sedi na malem ponikovi :)
-
Figurka je teda docela podpasovka pro fanousky hry = pro cilovku sberatelek.
-
-
figúrka má asi znázorňovať komu je nový Hitman v skutočnosti určený :)
-
-
Ano máte pravdu /kroutí hlavou/........a teď už si jděte hrát "dospělé" hry, když se vám nový Hitman nelíbí.
-
-
Nevim, co jsi zač, co se pod tou přezdívkou schovává. Ale pro mě je Codename 47 prostě součást mého dospívání a rve mi srdce, když vidím, co z mých oblíbených postav udělali za paskvili. Proti tomu Max Payne jako troska se vyvedl dobře, ale tohle neeee.
-
-
A to si kvůli té figurce hru nekoupíte? Že takhle vypadá figurka neznamená že to bude stejné i ve hře.Já viděl před pár měsíci gameplay záběry z celé jedné mise a hru jednoznačně kupuju.Sice až v zimě, ale co se dá dělat......kdo si počká, ten se dočká. *5*
-
-
To přeci není o figurce, ale o těch videích, která jsou venku, o tom, jak se hra prezentuje. Ano, kvůli tomuhle PR marketingu si hru nekoupim, musela by hodně překvapit, abych změnil názor, musela by být taková, jací bývali codename 47 a silent assassin
-
-
-
-
-
-
To jako vážně s tou figurkou? *8*
No jestli tohle mé být ten humor, kterým chtějí upoutat, tak asi nejsem cílová skupina.