Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja by som ta hodil Wentworth Miller-a :)))

    zo serialu PB, ten chlapec by si zasluzil celovecernu rolu.
  • x_ander
    Paula Walkera mám sice rád, ale jako Hitman? No uvidíme. U těch herních adaptací každopádně nechápu, proč jejich kvalitu studia zabijou ještě před začátkem natáčení.

    Když chtějí točit Hitmana, tak by stačilo do hlavní role dát Davida Batesona, scénář nechat sepsat scénaristu, který je fanoušek herní předlohy, v ideálním případě ukecat Jespera Kyda na hudbu a je vymalováno. Pokud nebude režírovat nějaký tragéd, tak by film dopadl slušně. Fanoušci by vrněli blahem tak jako tak, pár úderných trailerů prodá film i pro nehráče a náklady se taky o něco smrsknou (pochybuju, že by si Bateson řekl víc než Walker. A přitom Walker rozhodně není hvězda, která by film utáhla na svoje jméno).

    Ale to ne, oni tam vrznou nehodícího se herce, scénáristu blbce a pak se diví, že jsou fanoušci nasraní a nefanoušky to nezajímá...
  • nahodou oliphant e mi libil ale ten scenar byl bečko
  • plescher
    Sakra proč, když z toho chtějí mít úspěšný film, značku svěřují scénáristovy, který si před tím natočil pouze pár reklam na kojenecké kašičky. Reklama je hezká věc, ale film druhá. Proč by se měl otrkat a dělat začátečnické chyby na Hitmanovy. Jako by si někdo řekl: Stejně je to pouze film podle hry, tak to svěříme třeba nějakému hňupovy, co nechce moc peněz, fanoušci se stejně pohrnou, penízky budou naskakovat, vždyť od herní předlohy nikdo nic nečeká. Je jedno jakou to bude mít kvalitu, hlavně, že to má fanoušky.
    Jupí. Ať žije Hollywood.
  • Grifus
    Tak prvni film neni uplne spatny. Sice pro zaryte fanousky hry ne uplne stravitelny, kdyz samotny pribeh filmu ma s hrama pramalo spolecnyho, ale porad jakz takz slusny akcni skoro-becko. K tomu bonus v podobe casto skromne odene Olgy Kurylenko a thodnoceni 6 sedi jak p*del na hrnec. *2*
  • Asi půjdu proti proudu, ale mě se film Hitman líbil :). Netvrdím, že to byl superfilm, ale dobrý akční film určitě. A ani hlavní představitel mi nijak nevadil.
  • takže.. scénárista co se ve filmové jedničce moc nepředvedl, hlavní herec.. který moc nesedí.. a režisérský debut.. tak to bude hit :-)
  • "100 milionů $" To je nějakej divnej tvar. Napsal bych $ 100 mil. nebo sto milionů dol(l)arů, ale tohle mi zní jako kočkopes.
    • Vrook
      jj když už se symbolem US dolaru, tak před číslovkou..
  • mummra
    Na film jsem se díval protože mám rád serii Hitman, ale byl to průměr. Walker mi tam teda nesedí, ale rozhodně se na tu roli nehodí žádní namakaní herci jako je Statham. Prostě by to nebylo ono. Neříkám že by představitel musel být přesně jako ve hře, ale představuji si chlápka spíš atletické postavy, žádné hovádko. A pak ještě aby měl uvěřitelný kamenný obličej *1* Rozhodně jsem zvědavý co z toho nakonec vznikne.
    • sak statham ma atleticku postavu a kamenny pohlad ,47 neni ziadne tintitko v hre a vychrtly herec sa tam nehodi ale ani dwayne johnson sa tam tiez nehodi :D
      • Vrook
        Statham by se ale musel pro tu roli zbavit svýho east london cockney akcentu. Nebo by museli nějak vysvětlit, že když čtyřicet sedmičku geneticky vytvářeli, tak na noc zapomněli zkumavku s nim v nějakym pubu ve východním londýně jako plivátko.
        • Viktor_H
          Ze Stathama stříká adrenalin, i když mlčí. Na roli chladnokrevnýho vypočítavýho zabijáka mi moc nesedí.
        • :D tak 47 neni moc ukecany
  • Sem možná trochu divnej, ale Paul Walker se mi na postavu hitmana i celkem hodí,když mu oholí hlavu, a zakážou nějaké výraznější používání mimických svalů tak by to vcelku šlo,minimálně se mi to jeví jako výrazně lepší volba než Timothy Olyphant ,jež hrál v minulém dílu a to jak z hlediska vzhledu tak i hereckých schopností...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit