Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SPOILER: Diana mu pomohla. Použila stejnej fígl jako 47 v asi čtvrtý misi s tim agentem v sanatoriu, kdy po implementaci injekce tělo nevykazuje známky života, avšak lze ho oživit určitou protilátkou. Dokazuje je to ostatně ten záběr na tu PODIVNOU rtěnku, poněvadž ho poté i políbí ( jednoduše jako v Šípkové Růžence :-) ) a položí mu na hruď NABITÉ pistole.

Ze závěrečné animace je jasné, že Hitman šel vyhledat nějakou jinou "agenturu" kamsi do Asie. Co z toho udělají v novém dílu, to fakt netuším, ale bojím se. Důvod zabíjet ji neměl a nechápu, proč by to měl dělat.
  • SPOILER AHEAD: doteraz neviem ako presne si vylozit jej pocinanie. ci mu to spravila preto, lebo ho chcela ochranit s vedomim, ze by si proti SWAT timu sam neporadil, alebo len preto, lebo ICA sa chceli zbavit urcitych osob v krematoriu (a teda ho len vyuzila). bude preto zaujimave sledovat, ci ju 47 ide zabit z nejakej osobnej pomsty, alebo si ho niekto na to najal. napr. Franchise?
  • Veskoslav
    Takže buď jsem zase nepochopil, co chtěl autor říct (u Levise nic překvapivého) nebo jsem pochopil, že z Hitmana se stane chův pro nějakého spratka, když ji zabije matku? Já myslel, že vrah za sebou nenechvá svědky.....
  • TosaInu mluví o Blood Money, ne o Codename 47.
  • Agentura neměla nic společnýho s "malým věděckým projektem kdesy v Rumusnku". 47 jen zabil svého "otce" a bratry. Aganetura je o něčem jiném. Spíš by mě zajímalo, jak 47 k agentuře přišel.
  • někdo asi viděl "leona". Bojim se, že ale ztratíme charakter "Viktora"
  • Zatím je to jedna z mála her,kde se vyvedli všechny díly, snad kromě 3 Hitman Contracts.To byla pro mě taková ponurá vsuvka skoro o ničem. Doufám,že to nepodělaj,ale podle trailerů a ukázek nevím nevím.
  • levis...
  • Um pokud vim tak v BM celá agentura byla téměř vymícená s tim že Diana ji pak rozjela znovu ale už bez 47 kterej snad měl pracovat pro někoho jinýho ne?
  • Hmm, nějak pochybuju, že se jim do takové hry podaří napsat opravdu dobrý příběh.

Stačí zajímavé jednotlivé mise + pár misí za sebou, co tvoří menší story + nějaká celková omáčka, co to drží dohromady.
  • Ale tuctový příběh uměl dobře podat:) Pokud bude kolem skvělé hry navíc dobrá píběhová omáčka, zlobit se nebudu:)
  • Na tuhle hru se v nadcházejícím roce těším nejvíc. Hitman je moje srdcovka, jedna z prvních her, co jsem hrál po herní pauze (můj předchozí počítač byl Atari 800 XL...pro představu, jak dlouhá ta pauza byla:D

Vzhledem k tomu, jak se Diana k Hitmanovi zachovala v posledním dílu, si myslím, že nakonec bude vše trochu jinak. Však víte, agent 47 nám taky umřel:)
  • Hmm, Hitman nikdy nebyl o zbytečným dramatu.
  • mluvím zejména o tomto:
    "Diana na začátku hry není mrtvá," řekl Blysted britskému OPM. Ten nicméně na základě traileru dál tvrdí, že Diana zradí ICA a tudíž ji agent 47 bude muset zkraje hry zabít."
    - Šéf vývoje potvrdí, že Diana, jedna z mála postav který procházejí hrou a zůstávají na živu( další jsou jen agent Smith a ta prostitutka z Hong-Kongu ne? :)) ). Docela hodně spoiler.

Při ohledávání mrtvoly pak agent 47 najde stříbrný dolar z roku 1889, dodává server PlayStation Buzz - jednu z nejcennějších mincí na světě.
    - Tohle je co? To se tam budou sbírat mince jako v Mariovi a LEGO hrách nebo to má význam pro příběh?

Koncepce levisových článků jsou trochu neš´tastný
  • Jsem jediný komu tahle novinka nedává moc smysl nebo neumim porozumět textu?
  • Mexická telenovela *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit