Přejít na výpis diskuzí
Hlásí se vesmírná RTS Gemini Wars a rovnou launch trailerem
11.6.2012 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
Jojo s Complex modem je to docela hardcore :). Hlavně když si o tom nic nepřečtete a rovnou se do toho vrhnete. Pak jsem jenom nadával, proč kua nemůžu tohle a tamto. :) Taky jsem to nedávno nainstaloval. Ty souboje lodiček a ten battlechatter je prostě úžasnej i po těch letech od vydání. A rovnou tu rozeženu fámy, že to na W7 x64 nejde rozjet. Jde a celkem bez problémů. První chyba je v použitém "originálním" spuštěcím souboru (sežeňte si jiný od jiného "vydavatele") a druhá nutnost je, všechno instalovat v režimu kompatibility s Windows XP, aby se údaje zapisovali do správného místa v registrech. Mimochodem na youtube je i video návod jak to nainstalovat.
-
Jde o to, že se mi ty souboje po 2 hodinách hraní (což se mi v SotS 2 ještě v kuse nepodařilo :) to jen ke komentu nahoře) celkem okoukaly. A taky, ale to je možná jenom můj osobní vkus, nezamlouvá použitelnost štítů jen proti energetickým zbraním. Nějak mi to nejde k chuti. :) Ty boje vypadaly pořát stejně, žádné jiné efekty zbraní a podobně. Možná je to alfa stavem hry, ale na tohle jsem zhýčkaný ze SotS 1. *7*
-
K SotS 2... přesně tak... jen jsem SotS 2 už tolikrát komentoval ve stejné náladě jako ty, že jsem si to protentokrát odpustil. SotS 2 je katastrofa. *16*
-
A ty víš co je dobré a co je zlé v globálním měřítku?
-
ja som kupoval výhradne GS (ako jediný vyzeral, že nie je pre 5-ročné deti) ... keďže vtedy som nemal ani dial-up tak bol mojím jediným zdrojom nových hier (na orig. som nemal) preto sme si tie hry aj viacej vážili ... proste staré dobré časy *1*
-
A teď hybaj zpět do reality jo :D
Dema už nejsou v módě. Což mě dost mrzí, pamatuju si doby kdy jsem na starej pentium 3 s grafarnou Riva TNT kupoval skoro každej level a score + občas gamestar. Do dnes pamatuju kolik dem jsem se to nahrál a několikrát *1* -
Přesně.
-
Radši ať ta značka už vklidu odpočívá. Bál bych se že to vyjde na konzole a bude to zjednodušený jak pro pětiletý.
Homeworld 2 + complex mod mi naprosto stačí. Skirmish a těžká AI je docela challange. (aspoň pro mě jo, už jsem vyšel ze cviku z těhle dobrejch her) -
"Čo je dobré, čo je zlé? Ja neviem, viem len, že mám prácu." Typická hláška vojaka so skrz-naskrz vymytým mozgom. Čiže zdebilizovaný nájomný vrah, žoldnier. Liga spojených národov, či vesmírnych národov, ten istý podvod. Žiadne slobodné národy nikdy neboli a nikdy nebudú, pretože obyčajní ľudia ani nevedia čo to znamená sloboda. Sme len sebestační otroci, nič viac. Môže to byť celkom dobrá hra, ja len, že už mi táto imperiálna propaganda ide krkom. Ale iné hry financovanie od banskterov nedostanú.
-
bez muceni se priznam ze jsem i v MOO2 pouzival automaticky boje, ne vzdy ale celkem casto jo :)
Tady mi to vubec nevadi, vobcas ma clovek vopravu radost kdyz se povede dobrej counter a cela protivnikova flotila se vypari za par sekund :D
Mne osobne chybi vic rozdilnej tech tree pro kazdou rasu ( a rasu co by zacinala na plynejch obrech :) ale to je jenom moje osobni uchylka ze Space Empires 5 ( snad to pujde v custom race naklikat :D ) -
presne jak pise kolega podemnou, ze steamu pristu do alfy. Co mi rpislo hodne vtipny bylo ze alfa endless space je tak 10x hranejsi a funkcnejsi nez uz pul roku patchovany Swords of the stars II :D
-
Na steamu si to už můžeš koupit s tím, že máš přístup do alfy.
-
ES vypadá na slušnou předělávku MoO2, ale nějak mi tam neseděj ty téměř automatický boje. :/
-
Co ja bych dal za pokracovani HomeWorldu.
-
bez komentáře toho chlápka by to byl docela ucházející trailer
-
Diky za typ, ta hra ale jeste neni ne?
-
Endless Space , sem mental :)
-
zkus Endless Wars , ja jsem nadseny :)
-
Ja chci remake Master of Orionu 2 :(
-
radšej si kúpim 1x hru typu Gemini Wars, keďže takýchto hier je totálny nedostatok (a kludne aj za 35-40 éčiek len aby som podporil autorov) ako nejaké x-té pokračovania pri*ebaného konzolového portu.