Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RodneYCZ

Autor příspěvku jasně myslel GoW Ragnarok, tedy druhý díl od "rebootu". Všichni to pochopili, ale jen ty se snažíš být vtipný tím, že se chytáš jednoho slova. Vtipný to není.

• uaxpk

Trochu hnidopišské, ale máš pravdu. Přesto je ti určitě jasné, že Stephano psal o GoW: Ragnarök a ne o hře z roku 2007.

• uher

Čemu nerozumíš?

• uher

Tak se podívej, dvojka vyšla jen na PS2 a v remasteru na PS3 a Vitu.

Pokud máš nějaký info jak si ji zahrát na PC bez použití emulátoru, tak se poděl.

• stihac10

😂😂😂

• LessPh

🙄🙄🙄

• uher

God of War 2 ale na PC nikdy nebyl a asi ani nebude. Jedině přes emulátor. 

• Stephano

Jednoznačně Pentiment. Josh je král, vždycky jsem ho měl za většího machra než  Avelloneho. :)  Kolikrát to šlo. Dvakrát jsem ocenil naše české 1428,  Taky A Plague Tale II jsem dal víckrát. největší překvapení asi po právu NFS, je vidět, že se někdo zamyslel.  Těším se na God of War 2 a přeji si na PC veškerý Xenoblade. :) Skoro každou hru jsem alespoň zkusil na pár hodin.

Byl to hezký herní rok, hurá na další. :)  Čeká mně beta Diabla IV, mám betu hokejové hry Tape To Tape (ehm, ještě, že kanadský dollar má menší kurz :D, upsal jsem tomu skoro svou hokejovou duši) i Vivat Bratislava musím dohnat Spidermany a Uncharted, vyhlížím Atomic Heart, Hogwarts, remake System Shocku, Ancient Citites, Cyberpunk 2077 Phantom of Liberty, Manor Lords a spoustu dalšího.

Jak se ale znám, stejně mně zlanaří zase Crusader Kings III nebo Football Manager :) Jinak gratulace všem českým vývojářům, modderům, skladatelům, scénáristům atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit