Hlasujte v čtenářské anketě o nejlepší hry roku 2022
-
Autor příspěvku jasně myslel GoW Ragnarok, tedy druhý díl od "rebootu". Všichni to pochopili, ale jen ty se snažíš být vtipný tím, že se chytáš jednoho slova. Vtipný to není.
-
Trochu hnidopišské, ale máš pravdu. Přesto je ti určitě jasné, že Stephano psal o GoW: Ragnarök a ne o hře z roku 2007.
-
Čemu nerozumíš?
-
Tak se podívej, dvojka vyšla jen na PS2 a v remasteru na PS3 a Vitu.
Pokud máš nějaký info jak si ji zahrát na PC bez použití emulátoru, tak se poděl.
-
😂😂😂
-
🙄🙄🙄
-
God of War 2 ale na PC nikdy nebyl a asi ani nebude. Jedině přes emulátor.
-
Jednoznačně Pentiment. Josh je král, vždycky jsem ho měl za většího machra než Avelloneho. :) Kolikrát to šlo. Dvakrát jsem ocenil naše české 1428, Taky A Plague Tale II jsem dal víckrát. největší překvapení asi po právu NFS, je vidět, že se někdo zamyslel. Těším se na God of War 2 a přeji si na PC veškerý Xenoblade. :) Skoro každou hru jsem alespoň zkusil na pár hodin.
Byl to hezký herní rok, hurá na další. :) Čeká mně beta Diabla IV, mám betu hokejové hry Tape To Tape (ehm, ještě, že kanadský dollar má menší kurz :D, upsal jsem tomu skoro svou hokejovou duši) i Vivat Bratislava musím dohnat Spidermany a Uncharted, vyhlížím Atomic Heart, Hogwarts, remake System Shocku, Ancient Citites, Cyberpunk 2077 Phantom of Liberty, Manor Lords a spoustu dalšího.
Jak se ale znám, stejně mně zlanaří zase Crusader Kings III nebo Football Manager :) Jinak gratulace všem českým vývojářům, modderům, skladatelům, scénáristům atd.