Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekdo by je mnel konečne zažalovat za lživou reklamu
  • No nevim, Aidan v jedničce byl v nesympatyčnosti docela šampion, nemluvě o tom potratovi z Assassins creed 3. Ale jo, konkurenci mají v tomhle frikulínovi slušnou a přitom UBI kdysi dávno hlavní postavy umělo...
  • Magister_Peditum
    Ti mají do skutečných hackerů asi tak daleko, jako já do člena první lidské výpravy k Marsu.
  • Po jedničce budou mít co dělat aby to lidi koupili.
  • jamar28
    Ty rasisto jeden!!! *1*
  • tak nejak, a to jsem si myslel, ze je to s mafii hodne spatny... kdepak ubisoft, ten vzdycky dokaze prekvapit
  • vedle něj je i ten chalan z Mafia III najednou sympa'ták roku...
  • nejnesympatictejsi hrdina poslednich 10 let *1*
  • Veskoslav
    "Typičtí" zástupci....Takto se oblékat a prezentovat, tak si pro ně cajti dojdou do 30 minut.
  • To ne. Ten by mel partu zelenejch aktivistu a likvidoval by pocitace racionalne uvazujicim lidem, tj. xenofobum, nackum, pravicovym extremistum, jak nas nazyvaji. A vykradal by jim ucty a penize posilal na cyklostezky a boj proti ruske propagande. *1*
  • *1* *1* *1* *1* hahaha ty jsi jeliman...
  • CHudácí francouzi chtěli akční hru co se odehrává v USA, ale vypadá to víc jak běžný den ve Francii... BTW: toto určitě vynechám.
  • Ale dá se to hrát, já jedničku kupoval v předobjednávce, no na HD6950 to bylo utrpení, ale dohrál jsem to, minulý týden jsem to dojel znova na GTX 970 a to už bylo jiné kafe, ale je fakt, že fps občas dropnou ke 40 a když to porovnám s GTA V, které běží jak namydlený blesk, tak je to krapet k smíchu. Nejhorší ale bylo, že možnosti hackování byly hodně nevyužité no a minihry mě zrovna moc nebavily. Ale já i tak vítám každou hru s podobně otevřeným světem. Ubisoft jsem po Unity úplně zatratil, ale na tohle mám docela chuť, tak doufejme v malý zázrak...
  • Me snad ani nevadi rasa jako nekerejm lidem. Ale vadi mi jak je ten typek a ty lidi kolem nej hrozne prehustelej. Jako sorry ja chapu ze maj cilovku ale todle je vylozene podlejzani. Hacker co musi bejt vystajlovanej skoro jak vanocni stromecek. Nesmysl
  • Teď ještě zajistit, aby šla hra spustit na PC a bude to cajk :))
    Jednička není optimalizovaná ani po letech...
  • gesto
    GGG a to má být jako vtipný ? nebo sis odskočil s novinek.cz ? kde tisíce lidí denně brečí v diskuzi že mají 58 na hodinu kvůli pár desítkám uprchlíkům ? který tady stejně ani nechtějí být,
  • gesto
    Když tam nebude denuvo tak to stáhnu když bude tak počkám až bude za 3 kila stejně tak sem to udělal i s WD 1 ten jsem stáhl, zahrál a docela to šlo jako nebyl to žádný zázrak ale šlo to a když byla ve slevě a kupoval jsem jiné hry tak jsem přibalil i watch dogs říkám 300 stovky mně nevytrhnou a je to v Uplay už asi půl roku a ani jsem to nepouštěl ještě,
  • Buď rád, že to dělal Ubisoft Montreal, být to evropská pobočka, hlavní hrdina, oblečen do vojenského mundúru značky Adidas, by byl z blízkého východu připojen do systému ctOS přes telefon nejmenované značky, která má ve znaku jablko. V první misi bys dostal za úkol hacknout velvyslanectví kvůli vydání zelené karty. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit