Přejít na výpis diskuzí
Hlavní hrdina Watch Dogs 2 má kolem sebe pestrou partu hackerů
27.7.2016 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Po jedničce budou mít co dělat aby to lidi koupili.
-
CHudácí francouzi chtěli akční hru co se odehrává v USA, ale vypadá to víc jak běžný den ve Francii... BTW: toto určitě vynechám.
-
"Typičtí" zástupci....Takto se oblékat a prezentovat, tak si pro ně cajti dojdou do 30 minut.
-
"hackerů"
-
Teď ještě zajistit, aby šla hra spustit na PC a bude to cajk :))
Jednička není optimalizovaná ani po letech... -
-
Ale dá se to hrát, já jedničku kupoval v předobjednávce, no na HD6950 to bylo utrpení, ale dohrál jsem to, minulý týden jsem to dojel znova na GTX 970 a to už bylo jiné kafe, ale je fakt, že fps občas dropnou ke 40 a když to porovnám s GTA V, které běží jak namydlený blesk, tak je to krapet k smíchu. Nejhorší ale bylo, že možnosti hackování byly hodně nevyužité no a minihry mě zrovna moc nebavily. Ale já i tak vítám každou hru s podobně otevřeným světem. Ubisoft jsem po Unity úplně zatratil, ale na tohle mám docela chuť, tak doufejme v malý zázrak...
-
-
na gtx 1070 to běží dobře... *3*
-
-
To věřím, ale já nehodlám nVidii podporovat v její cenové politice, takže čekám, až se to na trhu trošku ustálí a hlavně doufám, že bude i nějaká ta konkurence.
-
-
-
-
nechápu proč se neopičej po Rockstaru i v tvorbě postav... tohle je nevkus
-
nekdo by je mnel konečne zažalovat za lživou reklamu
-
Když tam nebude denuvo tak to stáhnu když bude tak počkám až bude za 3 kila stejně tak sem to udělal i s WD 1 ten jsem stáhl, zahrál a docela to šlo jako nebyl to žádný zázrak ale šlo to a když byla ve slevě a kupoval jsem jiné hry tak jsem přibalil i watch dogs říkám 300 stovky mně nevytrhnou a je to v Uplay už asi půl roku a ani jsem to nepouštěl ještě,