Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni to reakce jen na tuto hru, ale doufám, že bude ještě někdy eticky v pořádku (v horšim případně legální), hrát, či se považovat za muže.
    Za muže bílé pleti, abych to upřestnil.
    A zdali si to ještě někdo za mího života troufne.

    Všechno je vítáno. Samozřejmě. Hrál jsem v minulosti kvantum her za ženský, četl příběhy... ale když se to všechno redukuje na JEN ženský hrdinky, úmyslně, feminstky a nebo černochy, v nejlepšim transexuální muslimy černý pleti... Začínam fakt vidět rozdíly, protože právě tyhle lidi je dělaj pro svoji výhodu a to mě začíná s*át, když už opravdu musim hrát jen za něco, co fakt nemusim.
    Jsem gay, ale už mi necpěte všude do her jen feministický, svět zachraňující mlátičky-ženský (i ženská může bejt dobrej bojovník, ale když třeba chrání dítě... to nic nemění na tom, že to až na nějaký společnostní vyjímky v kmenech, neni správně. Samozřjemně nepříběhový teamplay hry jsou něco jinýho), čmoudy a nebo buzny a transky.
    To už mi, prosím, dejte na výběr a budu opravdu štastnej a respektující.
    Jak jsem řekl, jsem gay, 25 let... ale nesnesu ani pride. Neni to o bojování za práva. Je to manifestace toho, že si nějaká společnost může dovolit výsady tim nejvíc trapnym způsobem a nestarat se o charakter a ukázat, že i bez něj je mohou využívat.
    Už me štve, že otevřu YT a je tam doporučenej kanál dne Vogue - žádnej problém. Módní magazín. Ale je tam tutoriál trapný, laciný transky jak si nanáší 6 hodin make-up. Už i Metallica vystupuje s Lady GaGa (I L. G.je v trapnej snažící se fázy kariéry a dělá tvrďačku, ale vůbec na to nemá) a i tu šou uvádí bezcharakterní transka, co ani Metallicu snad nezná a neuvede i když Lady GaGa je oproti nim nová na scéně a měla by vzdát respekt! Nedivim se, že ona si je zaplatila aby se "ukázala" i tomhle směru. Už mě nebaví, jak se všude laciný charakterový vady začínaj globálně vyvyšovat, protože ta hloupá většina se nechce cejtit blbě a vzájemně se podporujou v tom, co je na nich nejhorší. Když se někdo cejtí jako ženská, prosim. Já sám mu pomůžu se tak cejtit, ale tyhle trans komedie jsou jen manifestace toho, že někdo může bejt s*it. To je vlastně i jejich styl vystupování a definice co je trans show. Tomuhle všemu se dneska řiká zdravá společenskost a sociálni vývojovej boom. Ale mě se chce jen zvracet a utéct do lesa. Když je hodně lidí na ho*no, ale vzájemně spolu potáhnou že je napak ne a podpoří se aby nebrečeli do polštáře jak se nechápou. To oni utvoří dnešní standart toho, co je člověk. A já nějak ani už nechodim ven, protože společnost je tak hloupá, že ani nemůžu vystát když se snaží o zábavu. Všechno je účelnâ trapnist. Jsem v Amsterdamu a kvůli muslimum na drogách, černochum co kradou , transkám bez charakteru jako základ společnosti, co maj větší práva... a tomuhle všemu asi hodně brzo vypadnu. Já chci normální svět! Lidi s mozkem ať jsou co jsou!!!! Sakra. A hrát normální hry!!! A ne feministky nebo japa kočičí holčičky. Ať maj lidi radi cokoliv ale nikdo už ani nevidí upřímně sám sebe! Lidi se dostali do společenský hry o tom vyhovět ostatním v jejich lžích, protože je to sociálně správně! A nechtějí bej utlačeni většinou! Neničte mi alespoň ty hry, když nechci jít ven!!!
    • Na japa kočičí holčičky mi nešahej. Zvlášť když se ti neguštujou feministky. To je přece jejich opak. Mimo to, TY jsi to co v hrách moc nemusim. Leda jako volbu v options. Když na mně totiž v Dragon Age můj věrný brach ve zbrani vytasí jeho obušek, tak je po atmosféře.
    • Tak trošku se mi zdá, že jsi sám mimo. Dneska jsou ty možnosti tak obrovské, herní průmysl je na vrcholu, sype jednu hru za druhou a tím pádem je logické, že hlavní hrdinové budou jak muži, tak ženy. Ať jsou růžový, fialový, bílý, žlutý nebo černý. Máš možnost volby, tak se tady nerozčiluj. Pokud je ta hra kvalitní, zaujme mě a má dobrý příběh, tak je mi jedno, jestli hraju za člověka, mimozemšťana nebo netvora. Pokud se ti chce zvracet, prosím. Je to tvé rozhodnutí. Docela mě udivuje že zrovna Gay je rozhořčen nad tím, že se objevují i ve hrách silné ženy s vlastní schopností si jít za svým. Na jednu stránku chápu, lépe by se ti asi koukalo na mužský zadek a jeho pohlednou tvářičku ale na stranu druhou, sám si v něčem jiný a vadí ti, když se ve hrách objevuje někdo jako žena, která vybočuje z řady a je v něčem jiná. Tak jako ty? Dobře no, fajn.
    • jamar28
      Ta prostě konzumuj to, co ti vyhovuje, ne? Nechceš hrát za ženu? No tak Hellblade vynech. Nechceš hrát za černocha? Tak vynech Mafii3. To je to tak těžký?
      • no je pravda, že ten jeho výlev na herní web moc nepatří. nevím koho tu tim chtěl oslovit. nicméně je pravda, že to co popsal zasahuje i do herního průmyslu.. bude zajímavé sledovat, zdali vůbec bude mít
        s postupem času dost zajímavých her ke konzumaci. *3*
    • No dal jsem si tu práci to tu přelouskat a vážně tě nechápu.Ty jako homosexuál se pohoršuješ nad transexuálama? Kdyby ve hře byl Brad Pitt tak by to bylo v pořádku? Je srandovní ty jako menšina společnosti jsi nesnášenliví vůči většině či ženám všeobecně. Já taky nesnáším feminizmus protože to není boj o rovnoprávnost, ale vznik kvůli z nenávisti vůči mužům a z pohrdání mužů k ženám. Pohrdáš lidmi kteří jsou jiní a sám si jiný. Spoustu lidí považuji za hlupáky, ale neužírá mě to a proč by mělo? Nezajímá mě názor jiných a proč taky já s nimi nežiju. Jediný člověk s kterým jsem 24h denně jsem já sám a nehodlám se sám sebe trávit sledováním lidí které nesnáším či nenávidím. Snažím se svůj čas naplňovat věcmi co mám rád a potkávat se s lidma které mám rád. Jinak je tvůj život promarněnej, ale nikdo za to nemůže jenom ty sám protože si se tak rozhodl. Zamysli se jestli chceš takto trávit svůj život *9*
      PS. takováto diskuze sem ale opravdu nepatří *3*
  • uaxpk
    Vypadá to parádně.
  • tak na tyhle halušky jsem vážně zvědav. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit