Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

    Já docela taky, nevím jestli jste někdo zkoušel gog verzi pod Windows 10, ale mě to padá jak přezrálé švestky, dohrané se skřípěním zubů...

    • tuco

      Na Originu my to taky blblo, ale na GOG a W11 mi to jede dobre. 

      Osobne o remastr prilis nestojim. Jaky je ve hre sex me nezajima a Morrigan to je kralovna i v originalu. Jak se chova, co rika, jeji pribeh, i ten jeji kit mi na ni sedi. 

      • Derp_1337

        Jo, tak remastery a remaky nejsou většinou pro lidi, co si to kdysi zahráli. Je to hlavně proto, aby nalákali mladší generace. Dnešní mládež neslyší na "ta hra má skvělý příběh a postavy" , ale spíš je zajímá grafické zpracování.

        • tuco

          Pak mozna radsi remake jak pise lukaskahanek. A jelikoz mody fungovat nebudou, tak se nekterymi nechat inspirovat a do hry pridat. 

    • Ja to hral nekdy minuly rok z Originu, musel sem shodit myslim textury na stredni a pak to prestalo padat. Taky mam pocit ze nekde v te hre je mozna memory leak, ale potvrdit to nemuzu.

      Tak ci tak, od nekoho jineho (Mac Walters?) bylo slyset ze ten engine drzel pospolu lepici paskou a modlitbou. Tohle by bylo na remake, ne remaster.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit