Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Pak mozna radsi remake jak pise lukaskahanek. A jelikoz mody fungovat nebudou, tak se nekterymi nechat inspirovat a do hry pridat. 

  • Derp_1337

    Jo, tak remastery a remaky nejsou většinou pro lidi, co si to kdysi zahráli. Je to hlavně proto, aby nalákali mladší generace. Dnešní mládež neslyší na "ta hra má skvělý příběh a postavy" , ale spíš je zajímá grafické zpracování.

  • tuco

    Na Originu my to taky blblo, ale na GOG a W11 mi to jede dobre. 

    Osobne o remastr prilis nestojim. Jaky je ve hre sex me nezajima a Morrigan to je kralovna i v originalu. Jak se chova, co rika, jeji pribeh, i ten jeji kit mi na ni sedi. 

  • Ja to hral nekdy minuly rok z Originu, musel sem shodit myslim textury na stredni a pak to prestalo padat. Taky mam pocit ze nekde v te hre je mozna memory leak, ale potvrdit to nemuzu.

    Tak ci tak, od nekoho jineho (Mac Walters?) bylo slyset ze ten engine drzel pospolu lepici paskou a modlitbou. Tohle by bylo na remake, ne remaster.

  • 0011

    Já docela taky, nevím jestli jste někdo zkoušel gog verzi pod Windows 10, ale mě to padá jak přezrálé švestky, dohrané se skřípěním zubů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit