Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri.sidius
    Zatím s tím nemám problém vypadá to slibně. A sem rád, že se i ti spacemaríni pohybují realisticky, tj skáčou běhaj jak normálně mají, ne jak ve té hře space marine kde se nedalo skákat to bylo fakt wtf jak hrom *7*
  • Pro fanoušky Warhammeru asi dobrý. Já čekal spíš něco ve stylu warhammer online... škoda.
  • Mělo by to bejt něco jako planetside
  • Líbí se, že tam jde vidět postup oproti minulým videím. Zatím vše, co mají o hře napsané na stránce, zní velice slibně. Již zmiňovaný Space Marine měl brutálně oldschool multiplayer a dokážu si to představit ve velkém měřítku s dalšími rasami a vehikly ala Battlefront. Snad se nenechají strhnout blbinkama okolo F2P a udělají pořádný základ.
    Moc si přeju aby to vyšlo *11*
  • Raziel_cz
    To rozhodně. :) Já s tím taky problém nemám, jenom mě to na gameplayi trochu zarazilo, protože jsem si chvíli nebyl jistý, jestli fakt koukám na Ethernal Crusade. Každopádně jsem na hru zvědavý, akorát mi v ní zase chybí Imperiální garda.
  • Taky zamerovac je podle me ze SM. Ale jinak podobnost by mi nevadila, SM byl dobra zabava. Nafouknout ho tak o stokrat vic obsahu, stran, zbrani a schopnosti a muze to byt fajnova onlajnovka.
  • Raziel_cz
    Vzniká tohle v nějaké návaznosti na Space Marina? Protože se mi zdá, že to vypadá úplně stejně, včetně animací a snad i healthbaru a některých efektů. Jestli ne, tak se divím, že se proti hře někdo z bývalého/obnoveného THQ nebo Relicu ještě neohradil jako Ubi vůči Monolithu kvůli Shadow of Mordor.
  • je to MMO 3rd person onlinovka, stylem blížící se třeba Planetside 2, navíc tam krom proti sobě bojujících frakci budou i NPC Tyranidi kteří se budou přimíchávat do boje a dělat bordel :D
  • bude to mmo na zpusob batllefieldu, btw tahle hra už normalne beží jmenuje se to spcae marine tam dass multiplayer a hraješ (akorat tam jsou jen marinaci a chaos)
  • Pilgrim66
    Nakonec to vypadá líp, než jsem čekal. Na Founder's pack mě to asi neutáhne, ale trochu to obnovilo moje naděje v tu hru.
  • wenceslaus
    Horus Heresy by lákala jen fanoušky power armour a to by byla škoda.

Blood/Dark Angels, Space Wolfs, Ultramarine a možná další podle komunity.

PS Reakce na JK samozřejmně... na tom telefonu to občas blbne, pardon.
  • Ví některá chytrá hlavička, které kapituly (či legie, v případě že by se hra odehrávala v období Horus Heresy) budou zahrnuty?

Edit: Dále mi tak trochu není jasné, o jaký druh MMO hry půjde. Z videa jsem viděl pouze začátek (takže pokud je to tam někde zmíněno, tak mě prosím ukamenujte). Budou tam klasické questy, jaké známe z jiných MMORPG (a bude to vůbec mít RPG prvky)? Protože si absolutně nedovedu představit, jak tragikomický by byl pohled na hopsající opuštěné skupinky, či jedince space marines, kteří by plnili úkoly typu: posbírej deset orčích skalpů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit