Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri.sidius
    Zatím s tím nemám problém vypadá to slibně. A sem rád, že se i ti spacemaríni pohybují realisticky, tj skáčou běhaj jak normálně mají, ne jak ve té hře space marine kde se nedalo skákat to bylo fakt wtf jak hrom *7*
    • Ano, půl- až dvoutunový mariňák si bude jenam tak hopsat po bojišti.

Jinak, další příspěvek, který mě utvrdil v tom, že tato stránka potřebuje facepalm smajla
      • A četl jsi něco z literatury W40K? Ano, SM jsou skutečně nesmírně pohybliví, i přes svou velikou tělesnou hmotnost. Power armory v sobě mají spoustu servomotorů, navíc mají nesrovnatelnou stavbu svalstva a orgánů oproti běžným lidem. Ve zkratce dokáží běžet rychleji, skákat výše a jsou obratnější, než obyčejní lidé. A nezapomeňte na to, že to je především "pohádka", která nemá nic společného s realitou (kde by kupříkladu i přes obrovskou rozlohu impéria našli každý den desetitisíce psykerů, kteří by ukojili hlad zlatého trůnu).
        • Kde? V celé Galaxii, neustále se rodí noví a noví, out of stock neexistuje. Ale sem myslel že jako Ježíš tohle všechno víš.
          • Ale i kdyby existovala miliarda světů a každý tisící člověk byl potencionální psyker (což je myslím ještě střídmý odhad, protože to oficiální číslo bylo tuším ještě vyšší), tak by nebylo ani v silách "všemocné inkvizice", zmobilizovat jejich každodenní přísun. Už jsem na toto téma četl řadu diskuzí a vždy se dospělo k tomu, že je to holý nesmysl (za pomoci poměrně fundovaných argumentů). Ale přiznávám že o uvěřitelnost ve W40K ani snad nejde.
            • Ok, pokud vezmu že každý svět má cca 10.000.000.000 lidí, světů je cca 1.000.000 a každý 10.000 člověk je psyker = 10.000.000.000/10.000 = 1.000.000 psykerů na planetu x 1.000.000 planet = 1.000.000.000.000 psykerů / 10.000 obětovaných na den = 1.000.000.00/356 = 280898 let zásoba. Whats the problem. Pořád mi jich zdá se několik přebývá. A i kdybych snížil co planeta 1 miliarda lidí, pořád mám moc velkou zásobu. Co ty na to Ježíši.
    • Přikládám bolter k tvé hlavě a mačkám spoušť. Hnědá smradlavá hmota se roztříkne po místnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit