Přejít na výpis diskuzí
Hodinové video předvádí, kam pokročil vývoj Star Citizen
23.8.2016 | Adam Homola
175 příspěvků
-
Já třeba nechápu jak někdo může prokouřit 40 tisíc za rok a takových lidí není málo.
Je to prostě úhel pohledu.
Každý za něco utrácíme. Od toho ty peníze jsou. -
Mně zas nikdo nevymluví, že se svejma penězma si může každej dělat, co se mu zlíbí. A mimochodem nejde ani tak o virtuální loď jako o podporu projektu jakožto celku.
-
Dát tisíc dolarů za virtualní loď tak to je dámy a pánové na chocholouška, to mi nikdo nevymluví.
-
GGG se vysemenil z kopřivy.
-
Nebudeš tomu věřit ale já ho vidlema nepoženu. Naopak! Podruhé jsem mu přispěl a nevylučují to ani v budoucnu. Je to člověk s jasnou vizí-snem a podařilo se mu sehnat prostředky na její realizaci. Borec. Hele a i kdyby chtěl s prachama zmizet, já se za přispěných 70$ v alfě skvělé bavil a nahrál víc hodin než v finální verzi Aaa hry za stejnou cenu.
-
Bobe. Jsi d€bil..
-
Tebe měl táta stříknout do kopřiv...
-
Spíš to vypadá že nemáš peníze na PC potřebnej k rozjetí SC
-
Jo ale to bude fungovat prakticky jen v bezpečných systémech. Čím nebezpečnější systém tím budeš mít menší šanci, že to nastavení zafunguje.
A mělo by fungovat jen v celkem velice specifických situacích. -
timhle se utesuji lidi bez penez? :)
-
to je typická známka strachu a nervů... tuší, že ho brzo budou ti nejivkové co mu poslali prachy hnát vidlema...
-
první v historii? Pls, ty jsi asi nikdy nehrál žádnou jinou sci-fi hru, nečetl knihu, nebo neviděl sci-fi film? Toto už tu bylo milionkrát...
-
tak hlavně že si u toho techno-on*nisti pořádně ucák*ou... doufám, že tam bude fyzika chlupů na zadku, protože to by bylo asi designově na té hře nejzajímavější...
Pochop, že mě jde i o jiné věci, než o grafiku a technologii,,, -
No, to video bylo predevsim o tom, ze vse bylo ingame bez load screenu a scriptu. Tvuj hate vuci SC stoji na vode, protoze o tom projektu nevis vubec nic. Mechanik, co ve finalni hre budou je tolik, ze bych tim popsal dve strany A4. Kouzlo ale spociva v tom, ze je to cele proceduralni, zalozene na promyslenem systemu a znacne upravenem Cryenginu. Na SC dela celkem asi pet dedikovanych pracovist z celeho sveta. Tahle ukazka rozhodne neni dukazem toho co vse uz je hotove :) Sleduju jejich web pomerne peclive a vim, ze sve investice nemusim litovat. Navic je to trapnych 1400 Kc, ktery me rozhodne nezruinujou.
-
Hlavně je skvělé srovnávat atmosféru/emoce mezi open world hrou a filmem. :]] To je asi jako chtít od jabka, aby chutnalo jak švestka. Nakonec, SC bude mít příběhovou kampaň, opakuji bude, ale o tom Femto asi neví, protože jinak by to zavánělo trollingem...
-
Můj sen byl odjakživa vesmír. Ale né první krůčky na orbitě ale průzkum soustav a hlubokého vesmíru. Tahle hra mi to částečně splní. Ne není to reálný život. Ale poskytuje vám to reálné zážitky. Momenty překvapení, úžasu, napětí i uvolnění. A ten čas se na tohle blbnutí vždycky nějaký najde.
-
to XY: Všechno co jsi viděl, má v sobě zakomponovanou určitou míru procedurality. Planety mise, systém carga atd. Ve videu nebyla naskriptovaná scéna. Co to znamená? Že se teď budou ladit grafické glitche, vylepšovat animace, textury a zvuky. Přidávat další obsah. Viděli jsme asi tak setinu možností co ta hra nabídne. Systém povolání, generátory misí, systém zdraví, ekonomika, obchod, těžba, služba u policie, armády, v korporacích, zdravotní služba, vesmírní popeláři, bounty hounters, pumpaři, opraváři. A to nemluvím o tom, že ta poničená loď na orbitě asteroidu nebyla kašírka pro tento účel. Nepoškozenou loď lze takto rozsekat a zničit naprosto dynamicky ingame. Se všemi efekty a defekty. Poškození interních systémů má vliv na chování lodi. Palubní počítač je vám schopen podat status o stavu lodi. O poškozených sekcích, přístrojích a vybavení. Ten vrak, tak jak tam visí, lze opravit na místě "ručně", s pomocí opravářské lodi, nebo ji odtáhnout do doku a opravit ji tam. Ruční oprava je ale dost zdlouhavá a není to kliknutím na ikonu opravit. Běháte po trupu s plazmovou řezačkou, ořezáváte poškozené části, montujete vnitřní konstrukci a pokrýváte pláštěm. Práce na hodiny. V doku nebo v servisní lodi je to pár minut. I tak musíte jít přes diagnostiku, předpřípravu a pak dvoufázový opravný proces. Všechno to stojí prachy a materiál. Lze dokonce mísit slitiny. A jak jsem již zmínil, je to procedurální a aplikovatelné na jakékoliv vozidlo.
-
viz prezentace gtx 1080 :)
-
každej má život takovej, jakej si ho udělá, je to směna, měníš čas (svuj život) za peníze. V jakym poměru to kdo udělá, je jeho věc. Já si třeba víc vážim života než peněz, proto mám čas. Ale ty třeba máš hezčí auto a o pár metrů větší bejvák.... ale... nemáš čas a nemáš život.
-
První hra svého druhu v historii a prej neoriginální xD
Dej si facku a zalez pod stůl.