Přejít na výpis diskuzí
Homefront musí prodat 2 miliony kusů než začne vydělávat
11.3.2011 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Dnes to zkusim a jsem na to zvědav, ale jinak proč hrát CoD když můžeš hrát Battlefild *3*
-
Zase nějaká neúspešná Béčková hra! *10*
-
Však ať kluci náklady šponují. Ono jim to pak řachne na palici a dopředu půjdou jiné modely. Však on si to trh vyřeší.
-
-
Ano, "neviditelná ruka" trhu. Hezká iluze. Ale může to taky dopadnout tak, že nám tu zbydou velký studia, kterým dojde jakou mají moc a začnou si se zákazníkama dělat co chtěj. Viz. už teď kdy EA naprosto peče na podporu LAN, modtools, spectator, demo-recording a jakýkoliv komunitních prvků. A pokud si myslíš, že kdokoliv může přijít a rozjet vlastní byznys, jen na základě dobrýho nápadu, tak na to je jednoduchá odpověď - marketing. Viz, třeba MW2, kde se do marketingu narvalo víc peněž než do samotnýho vývoje (realizace nápadu).
-
-
o trhu nerozhodují firmy ale zákazníci, takže pokud se ti praktiky EA nelíbí, kupuj jinde
-
-
A v tom je ten problém, že ne vždy lze kupovat jinde :).
-
-
Když mě hra neoslovuje, tak jí prostě nekoupím a je mi jedno od koho je. Jednoduché.
-
-
-
-
-
Ono ked sa dnes nklady na vyvoj pohybuju asi v tychto mantineloch: 50% vyvoj, 25% plat tupeho managementu, 25% marketing = vyhodene peniaze. A potom si vydavatel urci sam/nam podmienku ze to musime kupit v pocte dva miliony aby bolo pokracovanie? niekomu tu riadne drbe a to nemusim byt vystudovany z Harvardu..
-
pozrite si napriklad rok 1997 alebo 1993, co hra to pecka, takmer definovanie zanru za zlomok financii ktore sa daju na vyvoj dnes. Dnes sa invencia a originalita snazi nahradit megalomanstvom, vysokym poctom polygonov, ale my klasici vieme ze je to len bublina ktora dufajme coskoro splaskne a svet sa vrati k povodnej myslienke - preco hrame hry - pre zabavu!
-
Co zrovna na této hře stálo takový prachy?
-
-
Nejspis marketing.
Napr. u Modern Warfare 2 stal vyvoj "jen" necelych 50 milionu a marketing kolem 200 milionu dolaru.
-
-
No vzhledem k tomu že to zatim vypadá jako klon CoD tak to nebude problém.
-
-
To ano, ale proč hrát klon CoD, když můžeš hrát CoD :]
-
-
Jsem si jist že americká děcka si rádi vystřelí do korejců.
-
-
Něco mě říka že si do nich rádi vystřelí i ty evropská
-
-
-
-
http://your-role.webnode.cz/ *3*
-
-
Hele ty pako dát to do jedné diskuze je OK ale cpát to všude kde to jen jde je už trapný.
-
-
Ta detekce zasahu v SP je otresna, v MP je to bezna vec ale v kampani strilecky jsem se s tim dosud nesetkal ( aspon si toho nejsem vedom). Nevim z jake platformy jsou ukazky ale pokud to je v PC verzi o dalsi duvod vic proc si to koupit nekde v Tescu za par stovek. *5*
-
Kdyby něco, tak pár DLC je spasí. Proto se dělají, no ne? *4*
-
-
Pokud je situace stejná jako ve filmovém průmyslu, nebo podobná, tak se ničemu nedivím.Třeba film Andělé a démoni, ještě než padla první klapka dostal Tom Hanks zálohu ve výši 50mil.doarů a to samé režisér.Pak už chápu, že film stál tolik a tolik *11* Nemám důvod si myslet, že herní business je stavěnej jinak.To ani nekomentuji obsah, protože pokud by se jednalo o jakejkoliv jinej výrobek tak ho reklamuji.Suma sumárum, páni vydavatelé, pokud nejste schopni vytvářet kvalitní produkty, tak běžte dělat raději něco jiného.Třeba truhláře, nebo řezbáře.Vytvořit šachové figurky je kumšt a hra v šach je na úrovni.Hawk, domluvil jsem *1*
-
-
hehe, bylo vy vtipný reklamovat hry, protože dle klasických syžetových schémat a ostatních uměleckých měřítek nemají funkční příběh, jednotný art styl apod. .)
-
-