Přejít na výpis diskuzí
Homefront: The Revolution je ve velkých problémech, odešlo vedení projektu
14.7.2014 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Homefront znacka je snad prokleta...
-
škoda zrovna HF 2 vypadal od Cryteku po dlouhy době dobře i hratlností a nápadem. Ne oni radši zazdí tohl místo hromady F2P nsmyslů co chtěj vydat *10* Snad je teda spekulace o odkoupení Cryteku Uk Deep silverem pravdivá
-
-
Napadem? Jako ze zeme kde lide chcipaji hlady prepadne a dobije USA? Uz jsem videl hodne stupidnich pribehu, ale tenhle je vsechny trumfnul.
-
-
Není si tak těžké domyslet, že místo Severní Koreji to má být Čína...ale to by nebylo v současné a minulé době(vydání HF1) příhodné...
-
-
-
Jejich poslední dobrá hra byla Crysis 2, CryEngine neměl u jiných vývojářů moc velký úspěch, dlouho připravované Warface zapadlo mezi desítky F2P stříleček a Ryse byl sračkoidní quick-time fest. Co je nejlepší udělat v podobné situaci? Samozřejmě vyvíjet 3 hry najednou, z nichž 2 jsou pokračování příšerných prvních dílů!
-
-
Crysis 3 byl lepsi nez Crysis 2.
-
-
V čem jako? Příběh dával smysl ještě méně, levely byly neskutečně nudné, úprava schopností obleku neměla žádný význam. Navíc si asi řekli, že když může mít luk Far Cry 3, série kterou oni začali, tak samozřejmě ho tam musí mít i oni, přestože to nedává žádný smysl. Aby mohli jeho užívání obhájit, dali všem ostaním zbraním sílu airsoftky z tržnice, takže jeden šíp odpovídal jednomu vystřílenému zásobníku. Už se ale nezaobírali tím, že hrdina s jeho ultrahustěkrutopřísným hi-tech nanosuitem sice dokáže unést několik raket, granátů, náloží C4 a asi 20 zásobníků, ale šípů do jediné pořádně učinné zbraně nemůže vzít víc než 10. Jak by asi každý čekal, po rozbořeném New Yorku prolezlém emzáky se moc dalších šípů neválí, takže většinu času jsem strávil obcházením všech mrtvol a vytahováním použitých projektilů
-
-
Perfektní shrnutí!
-
-
Tak to ani náhodou, trojka je pěkná srajda...
-
-
-
Jestli to bude taková pitomost jako jednička tak to nikomu chybět nebude...
-
Já právě myslím, že Homefront by Crytek mohl konečně z těch sraček vyhrabat
-
Njn, takhle to dopadá když si někdo naloží příliš mnoho práce, další COD nepotřebujem to rovnou můžou odpískat. *7*
-
Tak tady je na místě už jen máváček...škoda, vypadalo to zajmavě a pokud to ve finále vyjde, tak vsadím levé varle na to, že z "partizánského" boje zbyde jen první mise a zbytek bude kopírka CoD jako první díl Homefrontu
-
Presne ako som povedal, tu hru nikdy trapny Crytek nedokonci. Dobru znacku dostala velmi zla spolocnost.
Crysis 1 - pecka, nova hra dobre nieco.
Crysis 2 - tiez sa celkom dala
Crysis 3 - ??? vylepsena grafika nic viac ? Odpad.
Ryse: Son of Rome - radsej ziaden komentar
Warface - jeden velky joke -
-
C1 - tech demo vyborneho engine, vysoke hw naroky, vysoka popularita, only pc, nizke prodeje
C2 - multiplatforma, hate ze strany pc hracu, lepsi ovladani, vertikalni rozmer, uzsi koridor, lepsi hratelnost, ale s nedomyslenostmi, mestske prostredi, nemoznost si lehnout
C3 - navrat prirody, sirsi koridor + vertikalni rozmer, vybrousena hratelnost, nejlepsi dil, nejmensi popularita -
Crysis 1 - PC only hitech hra
Crysis 2 - PC + konzole downgrade
Crysis 3 - primarne konzole + PC
Ryse: Son of Rome - jenom konzole
vysledek predem marneho pokusu udelat hitech hru na konzole = krach -
Dobrá hra ? vždyť kromě grafiky to bylo v podstatě to samé jako wolfenstein 3D. Je mi na blití z povrchních idiotů kterým stačí pozlátko.
-
s každým dalším dílem do toho EA vrážela víc peněz, s každým dalším dílem do toho měl Crytek míň a míň co kecat.. hezký příklad debaty níže
-
-
hm manageri odesli ? to by z toho nakonec mohla byt i dobra hra
-
-
Nikdo nemá rád managery a "kravaťáky", ale na druhou stranu každej nadává na indie hry.
Ach jo, potom ať se nikdo nediví, že jsem asociál a sociopat. -
-
a asexuál
-
-
Já ti nevím ale bez manažerů zaručeně žádná hra nebude. Kdo bude spravovat plánování a rozvržení práce? Kdo bude uzavírat obchodní dohody s vydavateli, distributory a překladateli? Kdo bude řídit každodenní chod podniku od zásobování novým vybavením po nabírání a vyhazování zaměstnanců?
Podnik bez manažera je jak počítač bez operačního systému -
-
hehe, prosel jsem 2 nadnarodni korporaty a nikdy teboou uvedenych aktivit zadny manager nedelal a i to vyhazovani zamestnacu nakonec hodi na HR, aby meli ciste ruce
pracuji 10let a zatim jsem narazil na jednoho Managera, jinak ostatni si nato jen hrali a jmenovala se tak jejich pozice, ale to bylo tak vse -
-
v hodně případech to tak bohužel je...na práci kterou by zastal jeden, dva manageři je "managerů" pět
-
-
treba project leader?
-
-
lol a to jako neni manažer?
-
-
-
tyhle komunisticke kecy jsou fakt super.. jasne potrebujem jenom delniky, oni vi nejlip jak vsechno udelat, zorganizovat a prodat..
-
-
To je sice pravda, ale tímhle tempem nebudou mít manažeři koho úkolovat. Každý chce být manažer a makat se nechce nikomu :D
-
tak jsou manageri a manageri ;)
-
-
vsak o tom zadna.. ale kdo vi jak to tam bylo a je ? Hodit vsechno na managery je proste blbost.
-
-
-
Hned se o 90% snížil rozpočet. *1*
-