Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tanatonaut

    A na ten otřesný dětinský příběh nalinkovaný Sweet Baby Inc. nešáhnou ? 

    • KronosDeret

      Stále nejpitomější "důvod", proč se to moc nepovedlo. Jo rozhodně, nechat si scénář překontrolovat nějakým poradcem pro inkluzi rozhodně úplně změní celý scénář. Bohové, jakýho dalšího démona si zahořklí nerdi najdou dál...

      • Tanatonaut

        Ano. Změní. Protože oni ho nekontrolují ale doslova přepisují. To oni sami přiznávají.  Jejich CEO věří hry obsahují bílou nadvládu nebo co. A tak to potlačují.

         Nerd nejsem. To slovo mě uráží. A vůbec. Nejsi ty jeden z residentních Games grafomanů, kvůli kterým jsem přestal přispívat do diskuzí už léta zpátky ? Vekoslav/Kotyza apodobní psychicky narušení lidé co tu nasekají 54 příspěvků za den ? Proč ti vůbec odpovídám......

      • Derp_1337

        Jasně, za pitomý scénář nemůže S.B.I. , ale neobhajuj to.

        Tady jsou vidět špatné priority managementu. Místo toho, aby pořádně zaplatili scénáristům a najali si nějaké zkušené lidi, tak radši investovali značný finanční obnos na nějaké stupidní poradce pro inkluzi. To je recept na pohromu.


        PS: Na Steamu je kurátor "Sweet Baby Inc. Detected" , který shromažďuje seznam her, na kterém se podíleli S.B.I. A pak je tam přehled toho, jak ty hry dopadly a jejich hodnocení. Když přes 90% těch her je (scénáristický) odpad, tak to už není náhoda.

        • KronosDeret

          SBI se podle databáze her podílela přesně na 18 hrách. Je to celé doslova psyops Rusáků jak využít asociální život nerdů proti "Západu", nikdo ti nebere hry, herní průmysl neničí poradce za drobné v celém rozpočtu, ale špatný management a ždímání posledního centu. 

    • Derp_1337

      Ono to je ještě horší. Vývojáři naštvali hromady hráčů, když začali rozdávat na Steamu bany za to, když se někdo v diskuzi zeptá "Jestli Sweet Baby Inc byli najati na příběh Homeword 3?"

      Po té obrovské vlně odporu proti takovéhle cenzuře se jejich komunitní manažeři "poučili" a jenom uzavřou každou diskuzi, kde se zmíní SBI.

      Gearbox si to teď u hráčů dost pohnojil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit