Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, jak je možný, že tobě to debila pustilo a mně předtim ne? Ale to je vlastně jedno. Proč by nemoh mít novinář zbroják? Mezi aktivní střelce z mýho okolí patří výzkumnej pracovník a knihovník. Samozřejmě, že hlavní postava zbroják mít nemusí - proto je před pistolí slovo možná - ale nevidim důvod, proč by nemohla. A ať tak, nebo tak, aspoň svítilnu, nůž a náhradní baterky do kamery by si na podobný místo vzal každej aspoň trochu logicky uvažující člověk. Poslední věc, než začneš rozebírat něčí pravopis, ujisti se, že ovládáš skloňování přídavných jmen a je ti znám fakt, že před otazníkem se nepíše mezera.
  • A co ty debile, když nebude mít zbrojní průkaz ? V obou případech se hraje za připo*rané mužíky, jeden je redaktor a druhý IT copak takový budou mít a vědět jak se používá zbraň ? Podle mě je to i logické, co už není je to že postava se neumí nijak bránit, jasně proti pile to jde těžko, ale proti nějakému kktovi co někde sedí přece jde použít trám opřený o zem. Like ti nedám protože píšeš jako skutečné posra*né prase a neumíš skloňovat ani psát správně koncovky čili ho*no, a čárky ti nepomůžou. *5*
  • Tak já to chápu, má to bejt hororovka, jejíž podstata tkví v tom, že se nemáš jak bránit. To beru, těžko by to fungovalo, kdyby člověk tahal na zádech 2 útočný pušky, plamenomet a upilovanou dvouhlavňovku.
    Jenže mně to prostě znemožňuje se s tou postavou sžít. Protože tak nějak cejtim, že když je někdo natolik tupej, aby šel tak zoufale nevybavenej na místa, kde se dějou divný věci, zaslouží si, aby ho někdo rozporcoval do guláše. Přitom by nebyl žádnej problém, aby se hlavní postava na začátku vybavila nějak logicky (čelovka, nůž, náhradní baterky, páčidlo, možná nějaká pistole - takový věci), přičemž bys o to klidně moh v prvních pěti minutách klidně přijít. Na hratelnost by to nemělo žádnej vliv, ale hrdina by aspoň nevypadal jako hňup.
  • ad jedna nepřišlo vám divný, že ty plameny sou pozpátku ?
    ad dva jednička mě nijak neoslovila a dvojka následuje stejně.
    ad tři nic neříkající videjko ala LOST .... tuny záhad, žádný vysvětlení.

    hmmm ok není to moje parketa.
  • Zacinam se tesit. Myslim ze i koncept sekty, ktera nas bude pronasledovat je originalni. Preci jen ustavu a podobnych zarizeni jsou v kazdy druhy hororovce tuny
  • to je samozrejme vec na jejimz zaklade muze hra vzniknout, tudiz se o ni absolutne nepremejsli a nerozebira se zda je to logicke ci ne.
  • A teď mi řekněte, kterej trotl, když se vydává na podobný místo, si do batůžku místo brokovnice, mačety a montpáky zabalí kameru bez náhradní baterky?
  • No. Just no.
  • Jack1947
    Možná tak pro lidi jako seš ty, neřiká se náhodou drsné jako šmirgl papír? Když už. I won this time *3*
  • MickeyMutant
    And there followed another angel, saying, Babylon is fallen, is fallen, that great city, because she made all nations drink the wine of the wrath of her fornication. / And the smoke of their torment ascends forever and ever. / And I looked, and, lo, a Lamb stood on the mount Sion. / Saying with a loud voice, Fear God, give glory to him; for the hour of his judgment is come!

    A za ním letěl jiný anděl se slovy: "Padlo, padlo to veliké město Babylón, neboť napájelo všechny národy vínem svého vášnivého smilstva!" / A dým jejich muk bude vystupovat na věky věků. / A hle, uviděl jsem Beránka stojícího na hoře Sion. / Řka mocným hlasem: "Bojte se Boha a vzdejte mu chválu, neboť přišla hodina jeho soudu!"

    Zjevení Janovo, 14. kapitola

    "I been saying that sh!t for years. And if you heard it, that meant your ass. I never gave much thought to what it meant. I just thought it was some cold-blooded sh!t to say to a motherfucker before I popped a cap in his ass."

    Samuel L. Jackson
  • a to je všechno? Hořící kříž? Není to trochu málu po roku práce?
  • drsně jak toaletní papír
  • Jack1947
    To zní drsně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit