Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

Co se tyka PR prohlaseni jednotlivych spolecnosti, tak nevim jaka je jejich motivace a zamer to vsechno mlzit, podle me je lepsi rict pravdu…

Ale kdo jsem ja abych soudil:D

• Jak lidi pracují na HO je věc vedení firmy. Je to neschopnost vedení, že to neumí pohlídat a naplánovat. 

Pokud jde o čipy naprosto ten argument beru. Není ale přece těžké říct něco jako: Vážení fanoušci situace s čipy a počítačovým HW je bída odkládáme vydání nové hry o 6 měsíců, než se situace zlepší a když se nezlepší odložíme o dalších 6 měsíců. Chceme Vám totiž dopřát maximální požitek ze hry. 

Já osobně bych pro toto vyjádření měl absolutní pochopení a řekl bych si něco jako: jeeee to je fajn, že takhle myslí na své zákazníky. 

Akcionáři by zatím jasně slyšeli asi toto: nejsme padlí na hlavu, abychom se kvůli nedostatku HW připravili o zisk a proto počkáme, abychom na tom mohli vytřískat co nejvíc a vy akcionáři na tom vydělali maximum.

Všichni by byli spokojení a bylo by to.

• LessPh

Tak jako ja si myslim, ze jsou za tim dve veci a ted mluvim obecne, ne jenom o Horizonu:

1) vysledek velice “efektivniho” celosvetoveho home-officu rezimu, kde proste nepohlidas milniky, kvalitu a ani terminy, protoze lidi na to kaslou a je jim to ve skutecnosti jedno.. a praci na HO stravi max. par hodin denne, nekde dokonce vubec nic. Stacilo se behem HO spicky podivat na reddit a hned si videl jak lidi “ne”pracuji.

2) Aktualni, jiz lepsi, situace na trhu polovodicu, proste nechces tlacit novy tituly na nedostupny HW. To je jasna a nenahraditelna ztrata, kterou nikdy nevykompenzujes…

• Osobně přestávám manažery a hlavně akcionáře velkých firem v herním průmyslu chápat. Že dojde k odložení hry od nezávislého herního studia, které má třeba 50 lidí chápu. Ovšem neschopnost dodržet termíny u velkých herních studií Ubisoft, CD Projekt nebo nyní Guerrilla Games je pro mě z hlediska vedení firmy nepochopitelné. Když se třeba něco takového stane technologických či biotechnologických firmách tak se akcie velké firmy propadnou o 10 a více procent u středně velkých firem se často jedná o propady cen akcií i o 50 a více procent, zejména je-li to skutečně hodně očekávaný produkt.

Obecně neznám žádné jiné odvětví průmyslu, kde se oznámí uvedení nějaké dlouho očekávané novinky a pak se to několikrát odkládá a nikomu to nevadí. Je to  jednak důkaz amatérismu vedení firem, což mě skutečně hodně překvapuje, a jednak je to výsměch platícím zákazníkům. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit