-
Povedal by som, ze ak ta bavil FarCry tak ta bude bavit aj toto a pokial nie, tak nie .. v tomto su tie hre podobne...
-
jsem tu sám, komu to připadá jako strašnej brak? mínuskujte jestli nesouhlasíte!
-
Tohle? *7* Jediná hra, která mě na PS4 fakt zaujala ještě nevyšla a asi dlouho nevyjde... (DS)
-
Bylo imo jasný, že to 10 nedostane. Tohle není konzolista.cz...
-
Prej úplně v pohodě.
-
Herní ikona má právo občas kopat za bratrstvo kočičí pracky, má právo umřít, aby následně mohla povstat jako Fénix z popela, má dokonce právo
nebýt člověkem , ale nemá právo vypadat retardovaně*4* -
Že na Pro žádnej problém bych snad ani neřešil. Zajímalo by mě spíš, jak to jede na starý.
-
kingdom come deliverance
-
nechci aby to vypadalo jako hejt za každou cenu ale svet na zaklade vašeho gameplaye pusobil docela prazdne, hratelnost zabijení robosauru (verim tomu že je to zábava ale hrát to dýl než hodinu, nevím jestli by mne to bavilo*8*) a fake open world je více mene jen širší koridor (podle terminologie Dana Vávru bramborová krajina). Tím tu hru nechci shazovat, nebo hledat chyby za každou cenu.
-
Čumí na konečný verdikt recenze tady na games.......
-
Není, za ten (ne)fast traveling bych tvůrce hodil harpiím *16*
-
i herní ikona má práva :)
-
Adame moc nerozumím tomu, proč ty chválozpěvy, rozplívání se nad úžasností hry a nakonec hodnocení 9. V tom případě si nedokážu představit tak dokonalou hru na 10.
-
Já nejsem nová herní ikona, tak mám právo zírat tupě.
-
Tak to ti pravděpodobně hrozí těžké poškození mozku. Pokud v něm teda ještě něco k poškození je *2*
-
vhledem k tomu, že se dívá na něco nepřátelského, asi nebude mít sexy výraz...v její situaci vidět tvůj výraz by byla taky lahoda :)
-
Dragons Dogma je super..a nediskutuj :)
-
RPG je an konzolich dost. Original Sin, Wasteland 2, Witcher 3, Numenera, Fallout 4, Skyrim atd. A pak tam mas asi 15 JRPG titulu..
-
Já mám zas před očima telefonistku s nabídkou nového balíčku nebo slečnu z banky ve chvalozpěvu na aktivní spoření.
-
kdybych nevidel Gamesplay tak bych te recenzi mozna i veril, takhle mi to spis pripomina situaci jako s Dragons dogma, vychvalene az do nebes, ale zase takova pecka to nebyla