Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

Je čas si to opět zahrát. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat na PS5 Pro. :-)

• aspa

Z Dragon Age přímo potřetí do Horizonu. Ty jsi snad sebemrskač. 😀

• vonTossis

Nemám problém si to kouskovat a hrát to klidně půl roku. :-) K Dragon Age nemám žádný vztah, tak mě nebolí, jak to vlastně "dokopali". Jako akční adventura s RPG prvky to funguje slušně. Ale za dialogy by zasloužili na holou. Horizon je skoro ve všech ohledech lepší hra. Já vím, že ty ji nesnášíš, ale mě Aloy prostě baví. A v novém kabátku, proč si to nedat pomalu znovu. Jen do toho musím vměstnat vše další, co takhle kouskuju. 

• aspa

úplně v pohodě, někdo taky dává přednost fastfoodu před Wagyu a je to dobře! Bylo by na světě nuda, kdyby všichni měli rádi to stejné. Jen si říkám, že je to docela velké množství junk her.

• vonTossis

Aktuálně to prokládám Oxygen Not Included, Dishonored 2 a Satisfactory (+ Deadlock, abych nevyšel z multiplayer cviku). Nemyslím si, že by byť jedna z nich byla junk. Ale já si to tedy nemyslím ani o Horizonu, očividně. :-)

• Hidden

Chvalim za novinku v podobe srovnavacich obrazku pred a po (alespon pro me je to novinka, drive jsem tu nevidel). Mam k ni ale dve poznamky - bylo by vhodne zakazat vyber obrazku ("user-select: none;") a nebo zrusit interakci kdyz se vyjede pres okraj, protoze jinak se cely oznaci a to neni zrovna zadouci. Kazdy srovnavaci obrazek by mel mit take cudlik na fullscreen verzi podobne jako "staticke" obrazky v clanku, protoze mzourani na pomerne male velikosti taky neni zrovna nejlepsi.

• souhlasím. Myšlenka výborná, ale provedení zaostává. Na velkém monitoru a rozlišení to jsou fakt malé obrázky, takže krom toho, že je jeden barevnější si připadám jak když hraju "najdi 10 rozdílů" s lupou.

• ales.smutny

Předáme vývoji, dík za feedback :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit