Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

Chvalim za novinku v podobe srovnavacich obrazku pred a po (alespon pro me je to novinka, drive jsem tu nevidel). Mam k ni ale dve poznamky - bylo by vhodne zakazat vyber obrazku ("user-select: none;") a nebo zrusit interakci kdyz se vyjede pres okraj, protoze jinak se cely oznaci a to neni zrovna zadouci. Kazdy srovnavaci obrazek by mel mit take cudlik na fullscreen verzi podobne jako "staticke" obrazky v clanku, protoze mzourani na pomerne male velikosti taky neni zrovna nejlepsi.

• souhlasím. Myšlenka výborná, ale provedení zaostává. Na velkém monitoru a rozlišení to jsou fakt malé obrázky, takže krom toho, že je jeden barevnější si připadám jak když hraju "najdi 10 rozdílů" s lupou.

• ales.smutny

Předáme vývoji, dík za feedback :)

• Morraw

Herní vydavatelé budou dělat vše, jen ne nové hry 🙂

• spoock

Nic proti Remasteru, ale poslední dobou je to jak rudý hadr. 

• kkING

Jako clovek co hral nedavno PC verzi, tak nechapu potrebu remastru u takto nejen dobre vypadajici hry.  Je skoda, ze se nevenuje ten cas na hry jako Mafia, jejiz remaster/remake byl naprosto uzasny. Jeste bych pridal treba Diablo 2, ktere naopak ukazuje, ze neni potreba prekovapat celou hru a mechaniky a i tak dostanete vyborny zazitek ze stare hry v novem kabate ...

• ps hraci ukazuju ze im remastre stacia a radi za ne zaplatia...tak naco sa snazit? este im za to tlieskaju a do krvi ich obhajuju

• Generace PS5  SONY hodilo přes palubu, tlačí samý remake/remaster a to za cenu plně nové AAA hry, počet exkluzivit PS5 bychom spočítali na prstech jedné ruky. A to Forspoken či Rise of Ronin nemají české titulky, Na PS4 měla skoro každá exkluzivita češtinu. 

• Exkluzivity jsou zlo. Představ si, že bys doma musel mít třeba 3 TV, protože jen na jedné by fungoval Netflix, na druhé třeba HBO a na třetí zase něco jiného. Herní průmysl je v tomhle dost zvrácený.

• Exkluzivity bylo to co dělalo SONY výjimečnou. Neměl jsi PS4 SMŮLA

Uncharted 4, Last of Us 1+2, Days Gone PROSTĚ si NEZAHRAJEŠ.

P54 jsem si koupila kvůli exkluzivitám a PS5 na kterou, jsem čekala v předprodeji 8měsíců nemá žádné exkluzivity teda...Forespoken (všichni víme jak dopadl) a ještě bez češtiny.

• Asi jsem staromódní, ale přijde mi hloupé muset mít prakticky stejné herní zařízení jen kvůli tomu, že na každém běží jiné hry, ale limitace je čistě obchodní.

• Veskoslav

PSN účet, ne, nestojí.

• frank.horigan

Ty nemáš účet všude? Je to jeden email, heslo, a ověření toho emailu v tom emailu :))

Robota na 5minut. Mail si udělej “herní” nemusíš si spamovat svůj

• Veskoslav

Co to je za logiku? PSN účet mám už hezkých pár let. Ale jedná se o debilní SONY....Klasická verze nevyžadovala PSN účet. Argument Sony, že se jedná o bezpečnost hráče a prostředí je ještě směšnější, protože Sony má pokaždé jednou za dva roky masivní únik dat. 

Navíc další, co nepochopil, že nutnost PSN ti znemožňuje to koupit krapet i v některých zemích Evropy. A pokud hráči budou s prominutím stejně hloupí jako ty a řeknou si, je to jenom další účet, tak za pár let to dopadne nakonec tak, že si budeš muset na PC pořídit PS předplatné, abys mohl hrát jejich hry s jejich MP....

• frank.horigan

blabla bla Sony, blabla debilní, všichni jsou idioti, jen mě jde o vyšší principy. 

Když už ten účet, máš to je takový problém se jím prostě přihlásit? 😀

Tak na co ho vlastně máš? Já myslel že jsi jen znilý ho založit.

• blabla..sony je najlepsie blabla sony sa nemoze kritizovat, vsetko od nich je dokonale....

naco je pc hracovi ucet ktory, nevyuzije???? ucet ktory zabranuje alebo komplikuje ludom v mnohych krajinach hru vobec hrat? ucet pri ktorom je velka sanca ze ti ho niekto hackne??(osobne sa mi to stalo uz 2x). O to vtipnejsie ked sa ohanaju, ze ho vyzaduju koli bezpecnosti.

ale chaapem sony fanatizmus a kazdy kacir ktory si dovoli co i len krive slovko voci nim a ich hram by mal byt upaleny...neexistuje aby si nieco take niekto dovolil

• frank.horigan

Jednoduché doporučení, nedělej si účet a nehrej to.

Furt lepší než expert o pár postů vedle, ten PSN účet dávno má, jen se jím nechce přihlašovat 😀

• Veskoslav

Nepochopils. Pak budeš první, kdo bude fňukat, až Sony ve svých MP hrách bude mít placený MP, protože to je jediné, kde mu utíkají na PC peníze...

A na co ho mám? Protože mám konzoli...Na to ho mám.

• frank.horigan

Nepochopils...  To mluvíš sám se sebou?

Tvůj první post - """"PSN účet, ne, nestojí.""""

Takže na PC jsi na to alergický, ale PS to problém není a používáš to, chápu správně? Teď to tu píšeš.

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

Krapet dlouho ti trvalo než ti to došlo....Není absolutně žádný logický a ospravedlnitelný důvod mít spárovaný PS účet se Steamem na PC....A argumentace Sony o bezpečnosti to jenom potvrzuje. 

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

"Není absolutně žádný logický a ospravedlnitelný důvod mít spárovaný PS účet se Steamem na PC."

Velcí vydavatelé nutili hráče si spárovat účty na třetích stránkách po celé dlouhé roky. Koupíš hru na Steamu, ale přesto si musíš dělat účet na Rockstar, EA Origin či třeba Ubisoft Connect. Hráči se za ty roky naučili to akceptovat.

Teď se do toho otravného klubu přidalo i Sony. Nic vyjímečného. A jestli si myslíš, že si plakáním vynutíš nějakou změnu, tak jsi na omylu.

• frank.horigan

Reakce na příspěvek:

Ano logický důvod k tomu není, ale pokud si chceš zahrát tu hru, musíš se přihlásit tím účtem.

Bud chceš hrát, nebo z nadhledem filozofa řešit tsypoviny.   

PS: Mimochodem jak je to řešeno z verzí hry z GOG?

Tam si stáhneš instalačky do offline a instaluješ, žádné přihlašování, žádné párování účtů.. 

• nightborne

Reakce na příspěvek:

Na GOGu remaster ani upgrade na něj vůbec neseženeš - možná právě kvůli tý nemožnosti přihlašování, ale to už jenom spekuluju.

• frank.horigan

Reakce na příspěvek:

jop to bude určitě tímhle, jen mě to zajímalo, protože vím že to na GOG vyšlo. 

U mně je stejně remaster asi pasé i když na hru chystám. Velmi často používám MODy a tohle je technicky zcela jiná hra.

• Lukyz

Mocap, texutury atd. super, ale štve mě na tom to samé, co na HFW - oproti originálu to je přespříliš barvený a přesvícený. Má to úplně jinou atmosféru, která byla původně imho lepší 🤷‍♂️

• Psychotic

Hrál jsem jedničku nedávno a musím říct, že mě ani nenapadlo, že by hra byla graficky zastaralá.

Ale když už hlavní hrdinka dostala v pokračování chloupky na tváři, tak doufám, že hlavní záporák dostane ochlupení podpaží.

Vždycky mě praští do očí, jak si šílený fanatický warlord za každých okolností najde čas denně vyholit podpaží.

• frank.horigan

Jo bezpochyby to vypadá lépe, hlavně xichty, nasvícení a barvičky. Původní hra je taková zašedlá.

bohužel, ale kdo hraje s MODy, tak nula, vše funguje pouze na původní hře. A zrovna se na tuhle hru chystám. Obávám se, že nakonec stejně odehraju původní verzi. Graficky rozhodně netrpí.

• vonTossis

Je čas si to opět zahrát. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat na PS5 Pro. :-)

• aspa

Z Dragon Age přímo potřetí do Horizonu. Ty jsi snad sebemrskač. 😀

• vonTossis

Nemám problém si to kouskovat a hrát to klidně půl roku. :-) K Dragon Age nemám žádný vztah, tak mě nebolí, jak to vlastně "dokopali". Jako akční adventura s RPG prvky to funguje slušně. Ale za dialogy by zasloužili na holou. Horizon je skoro ve všech ohledech lepší hra. Já vím, že ty ji nesnášíš, ale mě Aloy prostě baví. A v novém kabátku, proč si to nedat pomalu znovu. Jen do toho musím vměstnat vše další, co takhle kouskuju. 

• aspa

úplně v pohodě, někdo taky dává přednost fastfoodu před Wagyu a je to dobře! Bylo by na světě nuda, kdyby všichni měli rádi to stejné. Jen si říkám, že je to docela velké množství junk her.

• vonTossis

Aktuálně to prokládám Oxygen Not Included, Dishonored 2 a Satisfactory (+ Deadlock, abych nevyšel z multiplayer cviku). Nemyslím si, že by byť jedna z nich byla junk. Ale já si to tedy nemyslím ani o Horizonu, očividně. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit