Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • převážne jsem hrál na PC, nikdy jsem nevslastnil nějakou konzoli, jak xbox tak PS, ale tahle mě k té konzoli dotáhla (a to jsem byl vždycky proti konzolím), když jsem viděl let's play na youtubu, neváhal jsem a konzoli pořídil a od té doby jsem Horizon dohrál několikrát a jestě několikrát hrát budu, jediné co mě vadí, je absence češtiny, je jasné, že je to můj problém, že neumím anglicky, ale když už to mělo takový start a je jasné že tohle bude prostě alfa-exkluzivka pro PS, tak by mohli tu češtinu tam dát, nebo aspoň do dvojky, která doufám že bude! když už je čeština na Uncharted, Assasins creed atd. tak uvidíme, každopádně pro mě hra roku! a to jsem hrál všechny AAA hry pro 2017, pro mě jasný číslo 1.
    • Tak Horizon:ZD byla první hra své značky, takže vývojář těžko mohl vědět, jestli se hra chytne a nebo ne. Taky by jste na jejich místě váhal s lokalizací do minoritních jazyků, když nevíte zda se hra vůbec zaplatí.

      A ty hry s češtinou? Uncharted, Assassins Creed, ...atd. to jsou většinou už zavedené série a vývojář/distributor moc dobře ví, že se hra zaplatí a nějaký ta lokalizace ještě více zvedne tržby.
  • TheGGG
    slušná hra, ale killzone 2 je stejně to nejlepší co studio kdy vytvořilo a taky pravděpodobně jedna z nejlepších FPS vůbec.
    • bez si vymenit plinky ty posero.
    • Naprostej souhlas Justine :) nemyslim to ironicky druha a treti killzone je to nej co se na konzolich objevilo
  • Jsem rad, ze dnesni hraci stale dokazi ocenit kvalitni hry a tesim se na dvojku, trojku a tak dale...
    • Johnny
      jasně, tady se lidi těší, ale u Far Cry jen nadavaj že to je pořád to samé dokola... xD když to funguje a prodává se to tak proč to měnit že.
  • Z videí mě to vůbec nepřevědčilo....Přijde mi to jako jeden velký skrypt v neživém ale hraném světě.
    • ja jsem to hral. me to prislo otresne. asi to neni pro kazdeho. hraju hry 20 let a bavi me vsechno mozne, ale tohle se hralo presne tak jak rikas, cele naskriptovane, spis film nez hra, neopodstatnene chovani nepratel i hrdinky, nemam rad hry ve kterych jsou duchove a posledni dobou uz mi i vikingove lezou krkem, tema psychozy dovoluje tvurcum delat si co chteji, to se mi nelibi, ja chci smysl. proste to neni hra pro me. Firewatch je taky linearni skript, ale je to o necem a jsou tam funkcni postavy, ma to napeti, ocekavani, tady jsem nic takovyho nezazil, naopak me to strasne nudilo.
    • oproti Otazníkovi 3 tahle hra nabízí i skutečný gameplay.
      • W3 mel otazniky jako tu nejvic vedlejsi aktivitu. Poprve jsem hral W3 na PC a otazniky vyzobaval, ted mastim na PS4 goty edici a moc si jich nevsimam. Jsou tam totiz i zabavnejsi zakazky, kdy u kazdy se dozvis nejakej zajimavej pribeh o mostru co lovis (neco takovyho Horizon urcite nema). pak tam mas vedlejsi ukoly, to se s nicim neda vubec merit, natoz s horizonem. Kazdej vedlejsak ve W3 ma proste spickove napsanej pribeh. Vedlejsaky v Horizon jsou ve stylu, ze ti v Hunters Lodge reknou, at jdes ulovit 2 tygry a 3 jeleny - velka zabava a okamzite jsem to ignoroval. Obcas v Horizonu sbiram Metal Flowers a ty hlineny panacky, protoze jsem si myslel, ze az prijdu do Meridianu, bude to mit nejaky vyuziti. Nema. Jsou tam stojící paňáci, co ti reknou, ati jich prineses 10 a dostanes za to fialovou bedynku. Jeste jsem dal sanci jednomu vedlejsaku, kde jsi mel jit k nejakejm trem svatynim. No a co u nich? Samozrejme musis zabit 2 tygry, 2 aligatory a 2 jeleny, aby se v svatynich dalo modlit. A takovej je horizon. Nadherna grafika, zajimave pozadi sveta, ale lovis v nem jeleny ve Fetch questech porad dokola. Hlavni dejova linka byla spickova, kdyz byla Aloy decko a pak se rozkoukavala ve svy osade. Od ty doby co se dostala za zed ale porad nekam chodis, ulovis jelena ci zabijes banditu a poslou te dal. Vesnice nejsou vesnice, ale copy paste trech baracku, jednoho obchodnika co vypada v kazdy vesnici stejne a jednoho hunting questu s lovenim jelenu. Cekal jsem, ze s Meridianem se otevre neco zajimavyho, ale je to stejny, jen tam je vic stejne vypadajicich obchodniku, co maj specialni fialovy bednicky a zadny vedlejsi aktivity. Proste nic. Z postav si pamatuju jen toho frajera co mu zabili sestru. Jsem na levelu 29 a dalsi main quest ma doporucenej level 14, takze jsem se mozna moc soustredil na ty jeleny, ale zatim teda nepocituju, ze by se to dalo s witcherem srovnavat. Ale treba se main quest rozjede a pribeh bude zajimavej.
        • jo a kdyz nepocitam ty fetch questy, jeste tam je hodne... opravdu hodne questu, kde musis sledovat stopu pomoci focusu. nepripomina ti to neco? cista kopirka od witchera a jeho smyslu.

          ale jako horizon je urcite jedna z lepsich her od vydani witchera a asi se mu kvalitativne priblizila nejvic ze vsech open worldu posledni doby, coz ale neznamena, ze je blizko, porad je dost daleko, rekl bych ze se mu priblizila tak na 70 procent
      • cool story
        • Dal sem ti kvalitní náklik. -5 během minuty. Jakože se Femto/Alucard jmenuju...
  • Smutné že zrovna taková průměrnost je tak úspěšná. Holt hype a grafika dělají hodně. Snad se Guerille podaří na druhý pokus udělat něco aspoň z poloviny tak dobré jako Zaklínač či Kingdom Come, mají co dohánět.
    • Holt někteří lidé nepoznají kvalitu ani když o ni zakopnou :-).
    • nasere co, že nová IP má více prodaných fyzických kopíí než Otazník 3 na všech třech platformách?
      • Od kdy se úspěch neměří v počtu celkově prodaných kopií, ale jen v počtu fyzických? Tahle logika docela smrdí...
        • +1
          obzvlášť když tržby fyzických kopií pomalu klesají ve prospěch digitálních.
      • Breč dál, Witcher 3 dal jen na PC kolem deseti mega, k tomu dalších deset na konzolích. Ale bavíme se o kvalitě, Horizon má questy, dialogy a postavy jak od šestiletýho děcka z hipstr školy kde jsi včera měl rodinnou výchovu.
        • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=witcher+3
          • Nepřijde vám divné, že prodeze Zaklínače 3 na PC jsou ve vašem linku jenom 0,89mil ???!!

            Ten link je jako vtip? Co jste chtěl dokázat nějakou statistikou, která je očividně hodně nepřesná a zobrazuje maximálně tak jenom i informace z omezených zdrojů?
            • Jedná se o fyzické kopie, takže se do toho nepočítá steam.
              Steamspy taky není úplně přesný, ale když vývojáři prodeje tají, jsou vgchartz a steamspy nejpřednější, co můžeme mít.
          • Celkem prodali 25 milionu

            https://www.pcgamer.com/the-witcher-series-has-now-sold-more-than-25-million-copies/
      • Sleduj červenou stopu 3 prodal skoro 5 milionů fyzických kopií na PS4 a na steamu taky. Pak tu je ještě gog (fyzická kopie na pc), xbox a digitální kopie na PS4. Řekl bych, že to prodalo víc než nová IP
        • jj když se do toho započítaji digitálky tak určitě, ale v plackách je už úspěšnější Horizon, jak píši hore. Horizon bych pochválil, že dokaže řešit questy právě i jinak než dojdi tam, najdi stopu, sleduj stopu, sleduj smrad, zabij. Otazník je v tom fakt úplně dementní a uráží lidskou inteligenci.
  • Zaslouženě, to je hra roku.
    • Těžko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit