Přejít na výpis diskuzí
Horor Among the Sleep jde před dokončením na Kickstarter
19.4.2013 | Adam Homola
14 příspěvků
-
Z toho traileru mi to přijde jen jako sada naskriptovaných lekaček ne nepodobných z béčkových hororů. Strach jde bohužel hlavně z obavy že hra bude ve finále bude vypadat tak, že budete s dítětem lézt po domě a nechávat se strašit. Tečka. Zábava na hodinu než hráč objeví všechny skripty. A to jak vývojáři řikali, alespoň upřímně, že peníze si chtějí rozdělit mezi sebou aby si mohli do konce roku válet šunky a nemuseli hledat jinou práci mě taky moc nehypuje.
-
-
Páni. Ono to vážně vypadá, že budeš za někoho hrát a nechat se strašit skripty. Skoro jako v 99,9 % ostatních hororových her. Tečka.
-
-
V ostatních hororových hrách máš postavy, příběh a jeho různé linie. Tady máš batole, jeden dům a hejbající se šuplíky. Fakt bych to neporovnával..
-
-
Když to bereš takhle, tak ano. Taky to ale není AAA hra od stočlenného týmu, aby byla tak komplexní. Na vynášení rozsudků z traileru je navíc docela brzy.
-
uvidíme. taky od toho nečekám velký trhák...
-
-
-
-
Zajímavě vypadající hra, ale 150 USD za standardní krabicovku? To se chlapci asi zbláznili. Přestože mají vydat jen 300 kusů, jsem si jist (mám to zjištěno), že se dá vejít do 20 USD náklady se vším všudy (krabička, manuál, lisované cd). Kam jsme to došli, že hry od malých studií budou stát 10-ti násobek ceny, pokud člověk nebude chtít jen data digitálně...
-
-
funkce kickstarteru není pouhá předobjednávka. jde o financování projektu. je tedy čistě na nich, jak chtějí motivovat lidi, kteří jim přispějí peníze. plyšový medvídek za 5 tisíc dolarů taky asi nepředstavuje reálné náklady na výrobu toho medvídka...
došli jsme tedy tam, že hledáš v něčem něco, co tak nutně fungovat nemusí a nechápeš tak vůbec smysl kickstarteru... smutné časy :) -
-
Taky by vývojáři mohli nastavit krabicovku na 1500 US. Také to můžeme nazvat podporou vývoje. Dnes už je podle mne Kickstarter prostě jen jinou formou prodeje, který si hledá koncáky postižené tím, že nehrají mainstream. Takže si myslím, že se vážně mohu pozastavit nad cenou 3000,- za standardní krabicovku.
-
-
za standardní krabicovku, kterých bude možná jen 300 kusů na světě... :)
-
-
Já vím, že nejde o přímou úměru s náklady, kickstarteruji 4 projekty, takže o tom něco vím. Hra ale stojí digitálně 15 USD a za 150 USD je krabicovka bez ničeho. Nelíbí se mi tak masivní znevýhodňování lidí, co chtělí fyzicky něco mít. Proč stojí blbá krabice bez ničeho 3000,- Kč? Mít něco v krabici snad není zas tak výjimečná věc a na Kickstarteru je (díky bohu) víceméně běžné, že dražší příspěvky jsou ohodnoceny něčím extra (od jména v titulcích, přes exkluzivní předměty až po fyzické bonusy typu artbook či soundtrack).
A ano, vím že mne nikdo nenutí to kupovat. -
-
ty si představuješ, že ti to prodají za náklady? a z čeho pak zafinancují ten projekt?
a mimochodem lžeš. za 150 dolarů tam máš limitovanou edici krabice, ne klasickou krabici, a zároveň dostaneš přístup do alfa verze, což je taky důvod k příplatku...
rozdíl mezi digitální verzí a limitovanou krabicovou verzí tam tedy mají 50 dolarů... (ne tvých proklamovaných 135 dolarů) ano, není to málo. ale ještě jsem neviděl levnou limitovanou edici... -
-
Začínám litovat, že jsem reagoval, takže toto je můj posl. příspěvek, chytrolíne... Samozřejmě ne za náklady! Ale za nějakou adekvátní cenu, třeba 70 USD. Je to krabička, manuál a cd. Nic víc. Zbylo by jim kolem 50 USD po odečtení nákladů (a ano, mám zjištěno, že malé série her lze do 20 USD dělat).
Cena 150 USD = asi 3000,- Kč! Mám doma 700 orig. her a ani jedna nestála 3000,- (přestože řada byla cenou blízko). Takovoto cenu stojí ne limitované krabičky, ale nabité sběratelské edice, ve kterých je spousta věcí, co tu cenu ospravedlní. Přístup do alfa verze není ten důvod, spousta lidí o to nemá ani zájem a chce finální produkt (včetně mne) a už vidím tebe jak sypeš třeba tisícovku extra za nějakou alfa verzi. Over and out.
PS: Je zcela zřejmé, že ty bys za to 3000,- nikdy nedal, jenom prudíš. Pokud bys reálně uvažoval nad tím to zakickstarterovat, taky by ses ošíval. Stejně jako ti co mne zde mínusovali. Možná jsem jediný z téhle diskuze, co jim reálně chce dát peníze, jen chci hru fyzicky a jen se mi ekluje dát 3000,-. A teď si mne mínusujte... -
-
opět lžeš. proč? "Je to krabička, manuál a cd. Nic víc." oni ale nenabízejí pouze tu krabičku. oni v tom mají i ten přístup k alfa verzi... mimochodem jsem to sem už psal...
a co je mi po tom, kolik máš doma originálek? tohle není prodej originální hry, tohle je kickstarter, kam lidé přispívají na vývoj podle svých finančních možností a podle toho, co jim přijde adekvátní v rámci odměn. nepleť si to pořád s tou předobjednávkou, nejsou to zaměnitelné věci...
to že autoři nenabízejí jinou variantu fyzické verze hry není můj problém... napiš jim, že bys chtěl verzi bez přístupu k alfa verzi, třeba tě vyslyší. tím že tady brečíš na fóru a vědomě lžeš nic nevyřešíš...
-
-
-
-
-
-
Jen doplním, hra, kde hrajete za malé dítě je i Lucius (vyšel nedavno). :-)