Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám dotaz, dá se koupit The evil within Season pass, na Playstation 3? A na jaké stránce?
  • no neviem tato hra mala potencial ,ale malo veľa miest bludisko a malo strachu nešaha ani po kotniky Resident Evil kráľ zombie hier iba The last of US ho prekonalo :)
  • Nevím, hru jsem okamžitě zakoupil na PS3 a byla pro mě zklamáním. Nedohráno, ale asi se časem vrátím to dokončit, hodně jsem od ní očekával, ale opravdu mě nenadchla....
  • na ps store to stale nevidim mam season pas koupenej
  • Radši bych něco za Ruvika *3*
    • Jack1947
      To by byla nuda když tě hned má pouhým dotykem, někoho stále nahánět by bylo nic moc... já bych rád aby Keeper byl stejně HC jako původní hra , abych si užil každou smrt a i to jak je rozsekám atp...

      Tedy pokud si to tedy hrál taky na Survival (později akuma) méně se nepočítá... pomalu ani ale vážit každý náboj a mít strach z toho že tio nevyzbydou byl dobrý. Reálný...
      • Na akuma (což je japonsky démon, pokud tě to zajímá) jsem to fakt nehrál. Ve stealth jsem lamer a stačí mi normal obtížnost.
        • Jack1947
          Vidíš já se nevyžívám v HC záleřitostech a přesto s notnou dávkou nervů a skřípěním zubů, jsem to celé dojel na Survival. Ne to jsem neveděl díky za info a na to se jet ze začátku nedá až ve druhé hře já jsem jel na max obtížnost, co šla. To ti řiká člověk co si dává COD na střední a opokud se bavíme o plížení takto tam tolik nebylo spíše jen občas...
  • Jack1947
    Na toho Keepera jsem moc zvědavý zatím si člověk neměl moc ve hrách zahrát za nějakýho záporáka a tady ještě takovýhohle "hnusa". *4*
    • CrocoRay
      Ten Keeper by mě taky zajímal a hlavně to, jak to bude zpracované. Přece jen byl dost neohrožený a zajímalo by mě, jak takové hraní bude vypadat a jestli bude jeho "příběh" až do úplného konce, kdy se setkal se Sebastianem :-)

      No nic, ale já ještě nemám dohranou původní hru, tak musím jít valit *1* Už mám i achievement za arachnofobii :-)
      • Jack1947
        Hmm tak já si dám teda to DLC asi...

        10gb, na DLC prominte zdá se mi až až. Potom taky ty otravné pruhy (njn LCD monitor - je menší než tv a i na té to nebylo nic moc) FPS lock na 30fps což je humus...

        Přesto si to dám no, i za ty 3hodiny to snad bude stít, jsem z Revelations2 příjemně naladěn - tedy až na tu ooptimilizaci na ní naladěn fakt moc nejsem. Z té jsem spíše rozladěn a to nepříjemně.
        • Prosimte a budes to kupovat? Protoze jestli ne tak memas pravo p
          Otevrit hubu
      • Ja som zhodou okolností hru dokončil až začiatkom tohto mesiaca a môžem ti povedať, že arachnofobiu z tej slečny budeš mať hodne veľkú, jedná sa asi o najotravnejšieho bossa proti akému som bojoval.. Mimochodom hra je to perfektná, len treba byť trpezlivý, niekedy je fakt tuhá, hlavne na akumu...ja to prechádzam znova práve na akumu a tých nepriateľov je podstatne viacej a munície je minimum...ale čo som čítal tak odmena za prejdenie hry na akumu to za to stojí.
        • CrocoRay
          No, tak já už jsem ve 14. kapitole a vidím, že ten keeper se tam objevil i podruhé, ale už nebyl tak otravný. Na akumu bych to asi nedal a i tak na tu lehkou mi to docela dává zabrat, ale je fakt, že frame mi občas padá pod 30 a moji GPU to docela testuje. Ale nic to nemění na faktu, že hra mě hodně chytla a jsou tam fakt parádní temné pasáže.

          Útěk před těmi vlasaticemi, otravný keeper anebo třeba Ruvik v tom zapadlém domku. Vlastně mě hra mile překvapila a netušil jsem, že mě tak chytne.
          • Hra je to perfektná, mňa úplne pohltila tá atmosféra a niekedy fakt až fotorealistická grafika, ale čo ma na hre najviac chytili je ten gore systém, to je proste švanda sa s tým haunted pohrávať :)
            Ja som to hral s odomknutým frameratom a nikdy mi to pod 60 nespadlo, skôr to kolísalo medzi 80-144 fps...pekne bez letterboxu a so slušným fov :)
            Keeper je v pohode súper lebo je pomalý, aj ruvik je fajn, lebo má svoje určite predvítateľné kroky, ale tá hnusná laura je proste otras, najmä tá hudba čo hraje keď sa objavý a potom to jej ustavičné lezenie a dotieranie...no proste humáč, ináč neskôr stretneš jedného veľmi nepríjemného súpera ktorý sa maskuje v prostredí a je dosť tuhý, teda aspoň na normálnej obtiažnosti bol....Ináč aby som sa vrátil na začiatok tak the evil within je pomerne nedocenená hra, má čo ponúknuť ja pri opakovanom hraní vďaka randomizácií nepriateľov, pozíciach a počte takže je to super a nepredvítateľné a tie prostredia sú jednoduch božské a rozmanité, najlepšie sa to hraje so slúchatkami v noci so zhasnutými svetlami a môžem ti povedať, źe po lige majstrov si znova prejdem ten assignment pekne v kľude v noci, je to o to strašidelnejšie lebo nemáš v podstate žiadne zbrane :)
            • Jack1947
              No vidíš takto máme myslím stejně. *4*
            • CrocoRay
              Ano 8/10 jsi tipl celkem dobře. Ale u mě to znamená hodně dobré hodnocení a fakt hodně zábavnou nadprůměrnou hru. Desítky ve své osobním hodnocení nedávám a devítek už je taky hrozně málo :-)
            • Jack1947
              Takže 8/10? *3* hra neměla chybu...
            • CrocoRay
              No, co se dívám na benchmarky, tak na GTX 980 to v rozlišení 1920x1080 jede "jen" 80 fps, tak nevím :-)

              Jinak budu reagovat na tebe i Jacka v jednom příspěvku. Hru jsem právě dohrál, konec mě nezklamal a tak nějak jsem se na něj i kdysi hned při vydání hry mrknul a čekal, že ho zapomenu, ale vryl se mi do paměti, takže jsem věděl i před dohráním, jak to skončí. Ale hrál jsem to spíše pro ten pocit té atmosféry a hra mě hodně bavila. Souhlasím, že hra byla graficky povedená a to i u mě, když jsem to hrál s vypnutými efekty apod. Jinak jsem to taky hrál se sluchátky a po večerech a fakt perfektní atmosféra. Podruhé to teď sice rozehrávat nebudu, ale jak si pak koupím novou GPU, tak si to zopakuju a už při maximálním nastavení detailů :-)
          • Jack1947
            No... tak aby tě nezklamal konec celkově nechápu jak ho tam zpracují v tom DLC tohohle krabicáka když ho skolí 4rány z brokovnice do hrudi, ale zatopil hezky. Zatápět za něj bude parádní třeba se dozvíme proč se stal krabicí atp...
  • Skvelé aj keď veľmi kratučké, sotva trojhodinové dlc, veľmi napínavé a miestami aj tak troška strašidelné, hlavne preto, že hlavná hrdinka sa nemá čím brániť, sám som zvedavý ako to dopadne v pokračovaní dlc, ktoré bohviekedy výjde, no najviac sa teším na tretie záverečné dlc kde bude hrateľná postava keepera :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit