Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Reakce na Mickeyho Mutanta:
    Jop. Přes všechny ty GGG, Jacky, joey a podobný Trossky má ještě smysl občas sem do těch diskuzí zavítat. Tu povídku jsem četl poprvý když mi bylo asi tak 12 v legendární sbírce "Tichá hrůza", zanechala na mě velkej dojem a když jsem viděl tenhle kickstarterovej projekt, byla to jasná volba mj. právě kvůli ní *14*
  • Jack1947
    Tesim, se celkem s ditetem pominuli (Messiah?) tu nic nebylo, takze to bude svym zpusobem i originalne pojate.
    • Věta by po úpravě mohla vypadat takto

Tesim se celkem, s dítětem (messiah?) tu nic nebylo, takze to bude svým zpusobem i originalně pojate.

povšimete si tzv. závorkového otazníku,který slouží jako zkratka pro výjádření celé věty -_-
      př. Možná bylo Batole už v messiah,nebylo ?
    • N7N7
      Proboha, nemohl by sis to po sobě aspoň někdy přečíst? *7* Tvoje komenty jsou odpad, který zamořuje snad každou zdejší diskuzi. Jsi pro mě horší než všichni zdejší trollové dohromady, protože s těma je aspoň někdy sranda. Ale tohle, to už je fakt moc. Omlouvám se za upřímnost, ale už mě to fakt sere. *9*
      • wow a tvůj koment jde příkladem.. vy jste příbuzní?
        • GlaDOS
          Jeho koment se dá alespoň přečíst bez šifrovací tabulky. A nepíše ho ke každému příspěvku.
  • MickeyMutant
    Několika pomalými, pevnými kroky vykročil doprostřed haly. Zvedl ruku do slunečního světla.
    "Podívej se, maličký! Něco se tu třpytí. Hezké, viď?"
    Skalpel.

(R.B.)
    • Že by Malý vrah?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit